ייעוץ להמשיך חיטוב או להתחיל מסה

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
יש לי 2 אופציות בגדול. אני חייל ביחידה מיוחדת קרבית והתנאים די טובים אבל יש לנו מבחן לעבור כל חציון. אני יכול לעשות אותו או בינואר או באפריל. זה מצבי כרגע
https://i.imgur.com/HjwHpKm.jpg
אני שוקל לעשות מסה עכשיו עד לסוף ינואר בערך (היא תהיה מסה יחסית מלוכלכת כי קשה פה לעקוב אחרי קלוריות מדויקות) או להמשיך לחטב עד סוף דצמבר ואז לעשות מסה חודש וחצי חודשיים. ואז לחטב עד אפריל. מה לדעתכם עדיף , עכשיו מסה או בתחילת בשנה הבאה ?

• פותח/ת השרשור
במצב שלך אתה לא תשתמש בקלוריות שתצרוך לבנות שריר ו+ של 300 קל יותר מיספיק לכמות השריר שאתה מסוגל לבנות בשבוע וכך פשוט תקטין את כמות השומן שאתה צובר
מצב שלי ? למה הכוונה תסביר

לדעתי אתה לא צריך חיטוב בכלל, מסה לא מלוכלכת תהיה אידאלית בשבילך
פשוט תעקוב אחרי ההיקפים שלך ותראה שאתה לא משמין יותר מדי, תעקוב גם אחרי המשקל שלך כדי לראות שאתה לא עולה מהר מדי במשקל ואתה תהיה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לא צריך חיטוב בכלל, מסה לא מלוכלכת תהיה אידאלית בשבילך
פשוט תעקוב אחרי ההיקפים שלך ותראה שאתה לא משמין יותר מדי, תעקוב גם אחרי המשקל שלך כדי לראות שאתה לא עולה מהר מדי במשקל ואתה תהיה בסדר גמור
למה לא צריך חיטוב ? אין מספיק מסה ?

• פותח/ת השרשור
תיאורטית כן, אבל אתה צריך להיות מספיק מיומן להשתמש בו כדי שהמדידות יהיו אחידות
איך אני יכול לדעת אם העלייה היא לטובת השריר או השומן ? כאילו נגיד מדדתי בתחילת שבוע ואז אחרי שבועיים ויש עליה באחוז שומן. איך אני יודע אם זה יותר מדי או לא?

איך אני יכול לדעת אם העלייה היא לטובת השריר או השומן ? כאילו נגיד מדדתי בתחילת שבוע ואז אחרי שבועיים ויש עליה באחוז שומן. איך אני יודע אם זה יותר מדי או לא?
גם אם עלית שבועיים בשריר ואז שבועיים בשומן זה לא באמת משנה, מה שמשנה זו ההתקדמות הכללית, איזה שינוי רואים בגדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית