עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבאסה היא שאין לי איך להגיע ליבנה זה שנות אור ממניהיום הייתי באמינושופ ביבנה ושם נשארו כמה טעמים של מייפרוטאין. הופתעתי שהיה שם אותם וקניתי אחד אחרון שנשאר בטעם שוקולד בראוניז. נשארו שם שוקולד תפוז ושוקולד מנטה. בקשר למתי יהיה המוכר אמר שהסחורה בארץ אבל היא תקועה בנמל של אשדוד בגלל איזה משהו שקרה שם
אז בוא נחרים אותו , שכולם יזמינו מחול ושאף אחד לא יקנה בחנות הזאתמה רציתם? כל איש עסקים טוב ינסה לחסל את התחרות שלו.
הבעיה היא שהוא עצמו לא מספק את הסחורה.
באופן אישי אחרי מה שהיה עם היבוא הראשון (שגם עוכב מלא זמן), אני קניתי מראש 3 שקים (מצטער שלא 4), בינתיים עוד יש חצי שק.אז בוא נחרים אותו , שכולם יזמינו מחול ושאף אחד לא יקנה בחנות הזאת
אחרי שמישל עזב ביזיון מה שנהיה מכל אמינושופ
למישל לפחות היה ערכים
וכל לקוח טוב מחסל עסק שמחסל לו את הארנק.מה רציתם? כל איש עסקים טוב ינסה לחסל את התחרות שלו.
הבעיה היא שהוא עצמו לא מספק את הסחורה.
כנראה זה גם סוג של תכסיס שיווקי כדי שיקנו את החלבון גלאור
הוא עובד עליכם בעיניים עאלק המכולה תקועה בנמל אשדוד
כן אם היא תקועה בנמל אשדוד לא הייתי קונה ממנו חלבון שאוכסן בתת תנאים למשך זמן
האמת שלפני כל הסיפור כשעוד היה MP באמינושופ שלחתי חבר לקנות אבקה שלהם שם וניסו לדחוף לו בכוח גלאור, אז יתכן ויש משהו בדבריך.כנראה זה גם סוג של תכסיס שיווקי כדי שיקנו את החלבון גלאור
הוא עובד עליכם בעיניים עאלק המכולה תקועה בנמל אשדוד
כן אם היא תקועה בנמל אשדוד לא הייתי קונה ממנו חלבון שאוכסן בתת תנאים למשך זמן
חשבתי על לנסות את הבראוניז בהזמנה הבאה איך הטעם,ערבוב וריח?וקניתי אחד אחרון שנשאר בטעם שוקולד בראוניז
אני עוד לא פתחתי אותו כשאגיע לבית מהבסיס אני אפתח אותוחשבתי על לנסות את הבראוניז בהזמנה הבאה איך הטעם,ערבוב וריח?
קצת מריר עם טעם לוואי של יותר מידי קקאוחשבתי על לנסות את הבראוניז בהזמנה הבאה איך הטעם,ערבוב וריח?
תודה אדע להימנע מהטעם הזהקצת מריר עם טעם לוואי של יותר מידי קקאו
יש קצת גושים אחרי ערבוב