הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איבוד מסת שריר בחיטוב

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
האם יכול להיות מצב שאדם ששומר על גירעון קלורי שלילי, מתאמן באופן קבוע ואוכל מספיק חלבון בכל זאת יאבד מסת שריר ולא שומן? אני מדבר על אדם שכבר מאוד קרוב לסיום החיטוב שלו, על אחוזי שומן יחסית נמוכים-15 אחוז ומטה, לא על אדם שמן...

רק שריר ולא שומן זה לא יקרה, אבל שריר בנוסף לשומן זה אפשרי

• פותח/ת השרשור
יש משהו ספציפי שיכול לגרום לזה? או שזה דבר שאי אפשר להימנע ממנו? ואם יש, מהו?
ושוב פעם, אני מדבר על בן אדם בסוף החיטוב שלו ושעושה הכל לפי הספר...

כן אך בכמויות נמוכות, וזה נובע פשוט מעצם זה שאתה בגירעון קלורי והכמות שומן לניצול בגוף קטנה(ב15 אש עדיין יש מספיק שומן בגוף כך שלא נראה לי שיהיה ניצול שריר ברמה רלוונטית)
גם 15 אש זה מעל הSET POINT שלך ככל הנראה ואין סיבה שאם אתה עושה משהו נכון תאבד שריר מעל הSET POINT של הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
כן אך בכמויות נמוכות, וזה נובע פשוט מעצם זה שאתה בגירעון קלורי והכמות שומן לניצול בגוף קטנה(ב15 אש עדיין יש מספיק שומן בגוף כך שלא נראה לי שיהיה ניצול שריר ברמה רלוונטית)
גם 15 אש זה מעל הSET POINT שלך ככל הנראה ואין סיבה שאם אתה עושה משהו נכון תאבד שריר מעל הSET POINT של הגוף שלך.

מה זאת אומרת set point?

מה זאת אומרת set point?
תקרא על זה טיפה יש הרבה מידע, אבל בעיקרון זה הנקודה שלגוף שלך נוח מבחינת אש ויהיה יותר קשה לרדת באש משם, לרוב זה באזור ה10-12 אש לגברים.

Back
למעלה תחתית