הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן בבטן בשילוב מסת שריר

• פותח/ת השרשור OR
  • פורסם בתאריך

OR

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם ,
התחלתי להתאמן לפני כ 3 שבועות , כרגע אני מבצע פול בודי כדי להכניס את הגוף לקצב ולחזק את הגוף לפי המעבר ל AB, אני עובד 2 תרגילים על כל שריר .
הגובה שלי סביבות 1.78 והמשקל שלי 67.5 .
מבנה הגוף שלי מבחינת עצמות בין קטן לבינוני , אני מרגיש שאני מתחיל לקבל עיצוב נחמד כבר ביד קדמית ובחזה אבל הבעיה שלי שיש לי קצת כרס בבטן .
אני מקפיד על לאכול הרבה וכמובן המון חלבון , ומקפיד להיות במאזן קלורי חיובי כדי לגדול במסה .
מה אני אמור לעשות לגבי הורדת הכרס שלי בבטן ?
הבנתי שתרגילי בטן לא יורידו את הבטן כל עוד יש לי את השומן שם , וממה שאני קורא כדי להוריד בטן צריך לעשות אירובי ולהיות במאזן קלורי שלילי - זהו דבר שיוצר בעיה בתוכנית אימונים שלי כי אם אהיה במאזן קלורי שלילי לא אגדל משמעותית במסת השריר שאני רוצה לעלות .
איך אפשר לשלב עליית מסה יפה והורדת הכרס בבטן ? האם זה אפשרי ?

לדעתי לנוכח המשקל והגובה שלך אין לך צורך לעשות חיטוב בכלל
תעלה מסת שריר וכך גם הכרס תירד

לדעתי לנוכח המשקל והגובה שלך אין לך צורך לעשות חיטוב בכלל
תעלה מסת שריר וכך גם הכרס תירד
הכרס תרד? בהנחה שיש כרס, השריר אמנם יבנה אך עד שיבנה מ0 הבטן רק תתפח ותהיה עוד יותר משהייתה עד שירד לחיטוב

• פותח/ת השרשור
הכרס תרד? בהנחה שיש כרס, השריר אמנם יבנה אך עד שיבנה מ0 הבטן רק תתפח ותהיה עוד יותר משהייתה עד שירד לחיטוב
בגלל זה אני בדילמה מה לעשות , חשוב לי מאוד לעשות מסת שריר אך מצד שני הבטן מאוד מפריע לי במיוחד בבגדים ... אני מכניס את הבטן כדי שלא יראו את הבטן דרך החולצה .
האם אימוני כוח בשילוב עם אירובי של 15 דקות באימון יצליחו לייצר איזון כלשהו לבטן ?
האם כשאני עובד על אירובי נשרף הרבה שומן וגם הרבה שריר? או הרבה שומן ואחוז קטן שריר ?

האם כשאני עובד על אירובי נשרף הרבה שומן וגם הרבה שריר? או הרבה שומן ואחוז קטן שריר ?
כשאתה עושה אירובי אתה לא שורף שומן או שריר, אתה מוציא אנרגיה (קלוריות) על הפעילות הזו, אם תוריד שומן או שריר או כלום זה תלוי בתזונה שלך.
איך אפשר לשלב עליית מסה יפה והורדת הכרס בבטן ? האם זה אפשרי ?
זה כמעט ולא אפשרי. מה שכן, אתה יכול לנסות לעלות כמה שיותר נקי, עלייה מבוקרת ולא מהירה מדי, ועם יותר מסת שריר אולי פחות יבלוט העניין של הבטן כי תיראה פשוט גדול יותר. אחרי זה תחטב ותואיד את הבטן. כל זה בהנחה שבאמת יש כרס ושאתה לא סתם אוכל סרטים בלי סיבה.

Back
למעלה תחתית