הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות יהומבין

Someone...

משתמש קבוע
1,450
4
נק' מוניטין:
3,637
1,450
4
0.2 * המשקל שלי => 17
השאלה היא האם לקחת 15 תמיד, או בהתחלה 15 ואם אין תופעות לוואי לנסות 20?
[כדורים של 5 מ"ג]

עוד משהו - גם ב-SPF 1.0 יש לקחת יהומבין? כי בסיכום פה באתר על יהומבין כתוב "לא מומלץ HIIT".

תודה

תתחיל עם חצי או אפילו פחות
תעלה לאט לאט עד שתגיע ל 15 ככה

תשלב עם 200 מ"ג קפאין
ואתה לא יכול לאכול כלום 4 שעות לפני ואחרי הצריכה
צריך לשתות הרבה מים

כמה א.ש אתה ? (מעל 12 אתה לא צריך)
אין לך בעיות בריאותיות ? יוהמבין זה לא סוכריות הוא מעלה דופק ולחץ דם

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם חצי או אפילו פחות
תעלה לאט לאט עד שתגיע ל 15 ככה

תשלב עם 200 מ"ג קפאין
ואתה לא יכול לאכול כלום 4 שעות לפני ואחרי הצריכה
צריך לשתות הרבה מים

כמה א.ש אתה ? (מעל 12 אתה לא צריך)
אין לך בעיות בריאותיות ? יוהמבין זה לא סוכריות הוא מעלה דופק ולחץ דם
אז להישאר ב-15 וזהו? היום לקחתי 15 ולא הרגשתי משהו יותר מידיי שונה.
כתוב ב-SFP לאכול אחרי הריצה שייק חלבון. אז איך זה שאתה אומר לא לאכול 4 שעות אחרי? (אחרי הריצה=שעתיים אחרי)
לא יודע כמה א"ש, בכל מקרה אין עם זה בעיה, זה עובד בכל מקרה.

ואם יש למישהו מושג בקשר לשאלה השנייה...

זה לא ישנה הרבה אם תקח 15 או 20, היה מחקר שלקחו 20 (יותר מ0.2 מ"ג לק"ג) לא קרה משהו מזהיר פנים למרות שלא הייתה השוואה לקבוצה שלקחת פחות....
עם יהומבין לא אמורים להרגיש משהו מיוחד הוא חלש יותר מאפדרין מבחינת התופעות לוואי ולכן אני לא סובל אותו.
מבחינת איך לקחת, יש לך בארכיון אשכול או אפילו 2 על יהומבין רשום שם הכל תריץ חיפוש.
תקרא גם את המאמר לשומן עיקש בפורטל מאמרים.

ממש לא מרגישים אנרגיה עם יהומבין? , משהו?
אני מקווה שזה לא כמו קלן שמרדים ונותן לך לחזור הביתה מהר מאוד מהאימון..

• פותח/ת השרשור
זה לא ישנה הרבה אם תקח 15 או 20, היה מחקר שלקחו 20 (יותר מ0.2 מ"ג לק"ג) לא קרה משהו מזהיר פנים למרות שלא הייתה השוואה לקבוצה שלקחת פחות....
עם יהומבין לא אמורים להרגיש משהו מיוחד הוא חלש יותר מאפדרין מבחינת התופעות לוואי ולכן אני לא סובל אותו.
מבחינת איך לקחת, יש לך בארכיון אשכול או אפילו 2 על יהומבין רשום שם הכל תריץ חיפוש.
תקרא גם את המאמר לשומן עיקש בפורטל מאמרים.
אוקיי
ומן הסתם מהשאלה השנייה שלי נובע שקראתי את הנ"ל, מצד אחד ב-SFP שמכיל HIIT כתוב לקחת יהומבין מצד שני במאמר על יהומבין כתוב לא מומלץ HIIT...

וזה תלוי מה מחפשים... אני מקבל מספיק מרץ מכדור קפאין 🤪 לכן לקחתי יהומבין שיעזור יותר ממוקד בקטע של השריפת שומן.

YONI: שניהם לא משהו בקטע הזה ממה שהספקתי להתנסות עד עכשיו.. ת'אמת קלן עורר אותי יותר, עם כל הרעד בידיים וכו

נערך לאחרונה:
YONI: שניהם לא משהו בקטע הזה ממה שהספקתי להתנסות עד עכשיו.. ת'אמת קלן עורר אותי יותר, עם כל הרעד בידיים וכו

תשמע אפדרין אם אתה קצת רגיש לקפאין ולא שותה קפה כל היום, אמור להטיס אותך באימונים לפחות בהתחלה ..
אבל לדעתי שום רעד בידיים לא יעזור כשהגוף רדום לגמרי לפחות ככה היה אצלי כשהתנסתי בעבר עם קלן
יוהמבין אני שומר לחיטוב הבא ואני ממש מחכה לנסות אותו באחוזי שומן מתחת ל 12 מקווה לא להירדם איתו גם, אבל מקסימום אני אשלב את הג'ק או משהו אם זה יקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית