הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לתוכנית שלי .

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
A : חזה , כתפיים , יד קדמית .
בנץ'-3 סטים 5 חזרות .
לחיצת חזה עם משקולות של 30 קילו - 3 סטים 5 חזרות .
פרפר במכונה 2 סטים של 8 חזרות .
כתפיים :
פרס בישיבה עם מוט - 3 סטים 5 חזרות . 65 קילו .
הרחקת כתפיים במכונה 2 סטים של 8 חזרות .
כפיפות מרפקים בישיבה כנגד מוט - 2 סטים 10 חזרות . 15 כל צד .
B : רגליים , גב , יד אחורית .
סקוואט - 3 סטים 5 חזרות . 92.5 קילו .
לג פרס (תנועה מלאה) - 3 סטים 6 חזרות . 140 קילו.
תאומים במכונה- 2 סטים 10 חזרות . 60 קילו .
גב :
מתח - 3 סטים 5/6 חזרות עם משקולת של 7.5 קילו .
פולי עליון - 3 סטים 6 חזרות .
חתירה בטיבאר - 86 קילו .
יד אחורית 2 סטים 10 חזרות .

*מרגיש תקוע בבנץ' לא מצליח להתקדם לא משנה מה אני עושה הייתי עושה בנץ' 92.5 קילו ואיכשהו חוויתי ירידה משמעותית אני עכשיו ב-85 קילו ולא יודע מה אפשר לעשות .
*לא יודע עם יש יותר מדי תרגילי עזר לתרגילים הבסיסים .
*חושב להדגיש שאני עושה חימום הדרגתי של 25% 50% 75% 87.5% לסקוואט לבנץ' לפרס ולחתירה .

גובה 178 משקל 85-86 . 18%-19% אחוז שומן .

מה הוותק באימונים שלך?
אני לא הייתי משלבת באימון אחד חזה וכתפיים. כתף קדמית מעוד מעורבת בבנץ וכשאתה מגיע לפרס היא יכולה להוות גורם מגביל והביצועים שלך לא יהיו אופטימליים/ תהיה חוסר התקדמות.
יש מקום לתהות על נפח האימון, ובנוסף- שני תרגילים כבדים לחזה לא רעיון טוב.

להוריד נפח... לא רואה הרבה טעם בלחיצת חזה עם משקולות יד אחרי הבנץ' פרס, ואז עוד יש לך פרס בישיבה. אני לא הייתי שורד את זה לאורך
זמן בלי להיפצע. ובשיא הכנות אני לא מבין איך הכתפיים שלך שורדות את זה.

חוץ מזה, היכולת להרים יותר משקל בתנועה מסוימת (כמו בנץ') תלויה גם ביעילות עצבית בביצוע אותה התנועה, כשאתה מוסיף
תרגילים אתה דורש ממערכת העצבים שלך להתייעל בדפוסי גיוס שונים ויכול מאוד להיות שכתוצאה מכך אתה לא מתקדם.

אם אתה רוצה להתקדם בבנץ' אז תתמקד בו, אני הייתי מעיף את הלחיצה עם המשקולות, אם אתה חושש להוריד נפח אז אפשר להוסיף עוד סט לבנץ'.
גם הייתי יורד ל2 סטים בפרס (פחות קריטי). אני חושב שאם תנסה את זה אתה תראה שיפור.

• פותח/ת השרשור
סבבה yeti אני מקווה שזה יעזור כי אני שם לב שהתזונה היא לא הדבר החשוב פה ומשהו אחר גורם לי לא להתקדם בנץ' כי לאכול אני אוכל טוב אני מודע לזה סופר כל קלוריה אבל הבנץ' מה לעשות לא מתקדם אני ייעל את העצה שלך אתה אומר שבמידה ואני משאיר את הפרס ביחד עם הבנץ' באותו אימון אז להוריד את הלחיצה עם משקולות ומה עם פרפר ? נשאר שיהיה תרגיל עזר אחד ? ומה לגבי הרחקת כתפיים כתרגיל עזר לפרס זה בסדר ?
iron barbie מתאמן 3.5 שנים . עשיתי בעבר תוכנית כמו ABC אחר AB ועכשיו AB עם דגש על מורכבים .

לגבי הפרפר זה תלוי בך, כנ"ל לגבי ההרחקה. אני יכול להבין את הרציונל בשימוש בהם כתרגילים משלימים. תרגילים מבודדים פחות מעמיסים על מערכת העצבים אז אני חושב שאתה תרגיש שיפור גם אם תשאיר אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית