הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על התפריט שבניתי למסה (21)

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
התפריט לא מסודר על פי ארוחות, אלה רק על פי מרכבי המזון כדי לשחק עם זה במידה ויש צורך לשיפור. אשמח לייעוץ.
יש קצת חריגה אשמח לייעוץ מה להוריד או להחליף.

גיל 21
משקל 72
גובה 178

BMR 1805
פעילות בחדר כושר 500 + הליכות ביום יום 200 = 700
RMR של 2500 ביום אימון.+ 500מסה = 3000
חלבון 1.5 ממשקל גוף יוצא 108

התפריט:
S96MUiC.png

5LWQR8a.png

למה יחס החלבון כזה נמוך ולא נמצא באזור הכפול 2?
בנוסף ה500 קלוריות שאתה מחשיב זה באימון יחיד או כולל את כל האימוני השבוע/7 פשוט?
אם זה מתייחס לאימון אחד אז זה כמות גבוה מדי(אם אתה לא עושה כמות גדולה של אירובי בנוסף לאנאירובי) וגם לדעתי אתה לא באמת שורף 200 קלוריות על טיפה הליכות ביום יום אלא אם אתה הולך מרחקים גדולים מאוד

• פותח/ת השרשור
למה יחס החלבון כזה נמוך ולא נמצא באזור הכפול 2?
בנוסף ה500 קלוריות שאתה מחשיב זה באימון יחיד או כולל את כל האימוני השבוע/7 פשוט?
אם זה מתייחס לאימון אחד אז זה כמות גבוה מדי(אם אתה לא עושה כמות גדולה של אירובי בנוסף לאנאירובי) וגם לדעתי אתה לא באמת שורף 200 קלוריות על טיפה הליכות ביום יום אלא אם אתה הולך מרחקים גדולים מאוד

למה נמוך? רציתי 1.5 בפועל יצא 158 גרם שזה 2.2 ממשקל גוף שזה אפילו או צאצ'.
ה500 שהוספתי זה אימון בודד בחדר כושר כולל ריצה של קילומטר, 200 זה כולל עבודה, אני מברמן זה אפילו טיפה יותר מ 300 אבל אני מחשב גס אז אמרתי 200.

בכל מקרה זה כבר עניין שלי עם עצמי החישובים האלה, זה לא השאלה. השאלה אם התפריט טוב יחסית לדרישות שרשמתי.
לדעתי הוא לא מושלם ויש מה לשפר ואשמח לייעוץ על זה. נגיד יש יותר מדי שומן לדעתי ואני לא מצליח לסדר את זה בלי לפגוע בערך הקלורי.

תפריט סבבה, כן זה יחסית הרבה שומן אבל אם זה לא מפריע לך אז זה לא כזה בעייתי.
ומה זה השטויות האלו לא מצליח לסדר את זה בלי לפגוע בערך הקלורי, תוריד אבוקדו/ שמן זית/ ביצים/ אגוזים/ גבינצ 17% ותחליף בעוד בשר רזה/דגים/פחממות/גבינצ 9% / וכו'.

למה נמוך? רציתי 1.5 בפועל יצא 158 גרם שזה 2.2 ממשקל גוף שזה אפילו או צאצ'.
ה500 שהוספתי זה אימון בודד בחדר כושר כולל ריצה של קילומטר, 200 זה כולל עבודה, אני מברמן זה אפילו טיפה יותר מ 300 אבל אני מחשב גס אז אמרתי 200.

בכל מקרה זה כבר עניין שלי עם עצמי החישובים האלה, זה לא השאלה. השאלה אם התפריט טוב יחסית לדרישות שרשמתי.
לדעתי הוא לא מושלם ויש מה לשפר ואשמח לייעוץ על זה. נגיד יש יותר מדי שומן לדעתי ואני לא מצליח לסדר את זה בלי לפגוע בערך הקלורי.
סתם שתדע שהאימון שלך יותר לאזור ה250 קל מקסימום, יש מאמר פה באתר בנושא שריפת קלוריות באימון כוח, חפש אותו.

פשוט תוריד אחד מהמקורות שומן העשירים שלך ותחליף את זה בעוד פחממה

• פותח/ת השרשור
תפריט סבבה, כן זה יחסית הרבה שומן אבל אם זה לא מפריע לך אז זה לא כזה בעייתי.
ומה זה השטויות האלו לא מצליח לסדר את זה בלי לפגוע בערך הקלורי, תוריד אבוקדו/ שמן זית/ ביצים/ אגוזים/ גבינצ 17% ותחליף בעוד בשר רזה/דגים/פחממות/גבינצ 9% / וכו'.

ניסיתי, אם אני מוריד משהו זה פוגע בערך הקלורי. אם תוכל לסדר את זה בקטנה שהאחוז שומן בתפריט יורד אבל הקלוריות נשמרות וואלה תעזור לי.
שברתי תראש כבר.

סתם שתדע שהאימון שלך יותר לאזור ה250 קל מקסימום, יש מאמר פה באתר בנושא שריפת קלוריות באימון כוח, חפש אותו.

פשוט תוריד אחד מהמקורות שומן העשירים שלך ותחליף את זה בעוד פחממה

נגיד והורדתי אבוקדו, מה לשים במקום? זה 162 קלוריות.

ניסיתי, אם אני מוריד משהו זה פוגע בערך הקלורי. אם תוכל לסדר את זה בקטנה שהאחוז שומן בתפריט יורד אבל הקלוריות נשמרות וואלה תעזור לי.
שברתי תראש כבר.

נגיד והורדתי אבוקדו, מה לשים במקום? זה 162 קלוריות.
הרבה פחמימות, זה לא מדע טילים כולה מוסיף עוד איזה כוס אורז לתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית