עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ו... הוא בן 23מעניין כמה רחוק הוא יגיע, כי כמו שנאמר, זה נראה קל
זכה כבר בזהב באולימפיאדה?ו... הוא בן 23
קבע שיא עולם בסנאצ' (217), ה220 לא היה בתחרות בינלאומית ולכן לא יקבל תוקף של שיא עולם למיטב הבנתי.זכה כבר בזהב באולימפיאדה?
בדקתי הוא זכה בזהב בריוקבע שיא עולם בסנאצ' (217), ה220 לא היה בתחרות בינלאומית ולכן לא יקבל תוקף של שיא עולם למיטב הבנתי.
;בדקתי הוא זכה בזהב בריו
מעניין מה יהיה באולימפיאדה ב2020
לא מנע ממנו לתת 220 254 (474) בתחרות הפנימית שלהם...;
אין לו סיבה לעשות יותר מ218, הרי כל פעם שהוא שובר שיא הוא מקבל סכום כסף נאה. אז הוא ימשיך לשבור בקילו אחד כל פעם אלא אם כן זה יהיה על מדליה והוא יהיה חייב לתת יותר מזה.
כן אבל זה לא רשמי אז הוא לא מקבל על זה כסף רק מראה יכולת.לא מנע ממנו לתת 220 254 (474) בתחרות הפנימית שלהם...
יש לו לדעתי סביב ה225 מקסימלי, לא נראה לי שיש מישהו שעלול לשבור את זה ולעבור בדיקות סמים בהצלחהכן אבל זה לא רשמי אז הוא לא מקבל על זה כסף רק מראה יכולת.
הוא בטח יתן 219 בעולמי ו220 באולימפיאדה אם לא ישברו לו את זה
יש לו לדעתי סביב ה225 מקסימלי, לא נראה לי שיש מישהו שעלול לשבור את זה ולעבור בדיקות סמים בהצלחה
יש לו לדעתי סביב ה225 מקסימלי, לא נראה לי שיש מישהו שעלול לשבור את זה ולעבור בדיקות סמים בהצלחה
בקרוב: לוג ss עם חצ׳פוריהכל בזכות החצ'פורי 😵💫🥊
כולל לאשה עצמו. זה רק עניין של זמן.
ואווו! למי אכפת מלאשה? אתה חי!הוא כבר נתפס בעבר על וינסטרול והושעה לשנתיים. בטח אח"כ למד את הלקח ומאז הוא נקי 😃
ואווו! למי אכפת מלאשה? אתה חי!