הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לאשה מניף 220 קג

• פותח/ת השרשור maormg
  • פורסם בתאריך
קבע שיא עולם בסנאצ' (217), ה220 לא היה בתחרות בינלאומית ולכן לא יקבל תוקף של שיא עולם למיטב הבנתי.
בדקתי הוא זכה בזהב בריו
מעניין מה יהיה באולימפיאדה ב2020

בדקתי הוא זכה בזהב בריו
מעניין מה יהיה באולימפיאדה ב2020
;
אין לו סיבה לעשות יותר מ218, הרי כל פעם שהוא שובר שיא הוא מקבל סכום כסף נאה. אז הוא ימשיך לשבור בקילו אחד כל פעם אלא אם כן זה יהיה על מדליה והוא יהיה חייב לתת יותר מזה.

;
אין לו סיבה לעשות יותר מ218, הרי כל פעם שהוא שובר שיא הוא מקבל סכום כסף נאה. אז הוא ימשיך לשבור בקילו אחד כל פעם אלא אם כן זה יהיה על מדליה והוא יהיה חייב לתת יותר מזה.
לא מנע ממנו לתת 220 254 (474) בתחרות הפנימית שלהם...

כן אבל זה לא רשמי אז הוא לא מקבל על זה כסף רק מראה יכולת.

הוא בטח יתן 219 בעולמי ו220 באולימפיאדה אם לא ישברו לו את זה
יש לו לדעתי סביב ה225 מקסימלי, לא נראה לי שיש מישהו שעלול לשבור את זה ולעבור בדיקות סמים בהצלחה

יש לו לדעתי סביב ה225 מקסימלי, לא נראה לי שיש מישהו שעלול לשבור את זה ולעבור בדיקות סמים בהצלחה

העניין הוא שאם בתחרות לא רישמית הוא נותן 220 ואז בא לתחרות רשמית ונותן 218 אז יש מצב שמישהו אומר ׳טוב נו הוא מניף פחות מהאימון אז בטח הוא נקי׳
אגב אני די בטוח שבאירופה אף אחד לא יבדוק אותו, הוא יבדק או עכשיו בworlds או באולימפיאדה

ואף אחד לא נקי , שניינו יודעים זאת.

ואווו! למי אכפת מלאשה? אתה חי!

"חי"

אני עושה עכשיו שיקום לברך ולכתף, מתבייש לכתוב כמה מרים. באופן מפתיע מסתבר שמנוחה מאימונים לא תורמת בשיט להתאוששות מפציעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית