הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לינארית למתחיל שהיא לא SS ודדליפטים

• פותח/ת השרשור Gevald
  • פורסם בתאריך

Gevald

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי אני שוקל 53 על 176 אחוז שומן בסביבות ה8-10 כנראה
אני הרכבתי לעצמי תפריט טוב עם פלוס קלורי מכובד אבל בנוגע לתוכניות אימונים
אני רוצה להתחזק בתור מטרה ראשית כרגע אבל גם היפרטרופיה
אני לא רוצה SS מכמה סיבות שהעיקרית בהן שרוב האנשים שסיימו את התוכנית לא היו מסופקים מהפלג גוף עליון לעומת תחתון.
אני חשבתי על טקסט לינארית עם תרגילי עזר?
אשמח לשמוע את ההצעות שלכם מאוד חשוב לי בתוכנית שיהיה
1. התקדמות לינארית - להתקדם בכל התרגילים המורכבים 2.5-5 בכל שבוע(בדדליפט יותר?)
2. תרגילי עזר עבודה שקשורה גם להיפרטרופיה
אשמח לשמוע על תוכניות מראש כבר אשמח שלא תרשמו לגבי SS כי אני לא אשתכנע

לגבי דדליפט
אני לא יודע בדיוק איך לבצע יש מדריכים טובים עדיפות לסרטונים בעברית? לא רק זה שבקילוגרם

אני ממליץ כן להתחיל מ-SS מהסיבה הפשוטה שהתכנית תתן לך בסיס כוח טוב יחסית, בייחוד למישהו חסר נסיון באימונים, אפשר להוסיף תרגילי עזר מבודדים אם אתה רוצה למרות שלדעתי אין צורך.
לאחר SS תבחון את הדברים מחדש, אם עדיין תרצה להתחזק אך יחד עם זאת חשובה לך ההיפרטרופיה הייתי הולך על תכנית סטייל 5/3/1 בוורסיה של ג'ים וונדלר שנקראת BBB עליה תוכל לקרוא פה.
בנוגע לדדליפט, ממליץ לך לראות את הסרטון הבא, אמנם הוא באנגלית אך יחד עם זאת הוא טוב ולא באמת מצאתי משהו ששווה צפיה בעברית.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ כן להתחיל מ-SS מהסיבה הפשוטה שהתכנית תתן לך בסיס כוח טוב יחסית, בייחוד למישהו חסר נסיון באימונים, אפשר להוסיף תרגילי עזר מבודדים אם אתה רוצה למרות שלדעתי אין צורך.
לאחר SS תבחון את הדברים מחדש, אם עדיין תרצה להתחזק אך יחד עם זאת חשובה לך ההיפרטרופיה הייתי הולך על תכנית סטייל 5/3/1 בוורסיה של ג'ים וונדלר שנקראת BBB עליה תוכל לקרוא פה.
בנוגע לדדליפט, ממליץ לך לראות את הסרטון הבא, אמנם הוא באנגלית אך יחד עם זאת הוא טוב ולא באמת מצאתי משהו ששווה צפיה בעברית.

בהצלחה.
אני מודע לכך אבל אני משוכנע גם שהיא לא התוכנית כוח הבסיסית היחידה הטובה שקיימת, אמנם מארק הוא בין הגאונים בתחום אבל לא חושב שהוא היחידי.
אני אוהב אותו המון ולמדתי ממנו הרבה בנוגע לטכניקות אבל לא אבצע את התוכנית שלו.
אני מחפש תוכנית כוח ללא פרס(התרגיל מאוד בעייתי לי)
ולכן חשבתי על טקסס לינארית של ביל סטאר אני יודע שזה יכול להחשב *מוקדם* אבל אני מתכנן ההתקדמות איטית וזה לא מה שהתוכנית מציעה?
וחוץ ממנה על איזה עוד תוכנית היית ממליץ?

אני מודע לכך אבל אני משוכנע גם שהיא לא התוכנית כוח הבסיסית היחידה הטובה שקיימת, אמנם מארק הוא בין הגאונים בתחום אבל לא חושב שהוא היחידי.
אני אוהב אותו המון ולמדתי ממנו הרבה בנוגע לטכניקות אבל לא אבצע את התוכנית שלו.
אני מחפש תוכנית כוח ללא פרס(התרגיל מאוד בעייתי לי)
ולכן חשבתי על טקסס לינארית של ביל סטאר אני יודע שזה יכול להחשב *מוקדם* אבל אני מתכנן ההתקדמות איטית וזה לא מה שהתוכנית מציעה?
וחוץ ממנה על איזה עוד תוכנית היית ממליץ?
טקסס זה לא תוכנית של ריפטו?
אם אני לא טועה , גם בטקסס יש פרס.

הפרס ביום התאוששות ואפשר להחליף אותו בבנצ התאוששות
יש הגיון מסויים בבניית תוכנית וכל שינוי שמכניסים מבטל קצת את ההגיון.
אבל שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש הגיון מסויים בבניית תוכנית וכל שינוי שמכניסים מבטל קצת את ההגיון.
אבל שיהיה בהצלחה
אם היית אני והיית צריך תוכנית שהיא לא SS ובלי PRESS מה היית מציע?

אם היית אני והיית צריך תוכנית שהיא לא SS ובלי PRESS מה היית מציע?
אם הייתי אתה והייתי מוגבל בביצוע תרגיל, הייתי פותר את הבעיה שמגבילה אותי.
פרס זה תרגיל מאוד חשוב לפיתוח פלג גוף עליון.
חבל לוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי אתה והייתי מוגבל בביצוע תרגיל, הייתי פותר את הבעיה שמגבילה אותי.
פרס זה תרגיל מאוד חשוב לפיתוח פלג גוף עליון.
חבל לוותר עליו.
במידה והייתי פותר איזה תוכנית היית ממליץ?
שהיא לא SS

טקסס, 5*5....
מה המטרות שלך?

נשמע כאילו אתה מנסה לברוח מהבעיות שלך במקום לפתור אותן.
מהבחינה הטכנית של טכניקה בפרס ודדליפט, שווה לקחת מאמן טוב ולפתור את העניין תוך אימון או 2. אלו לא תרגילים טכניים מידי ומאמן טוב אמור לדעת לתקן אותך תוך מפגש אחד.

לגבי "פלג גוף עליון", נשמע שפחות מעניין אותך תוכניות כוח בכללי. במקומך הייתי פשוט עושה FBW ומשם ממשיך לAB ומשלב תרגילים מורכבים פשוט.

אני לא אומר לך תעשה SS אבל, קח בחשבון שאתה מאוד מאוד רזה ואני די בטוח שמסת השריר שלך מאוד מאוד נמוכה ולכן יהיה לך חשוב מאוד לעבוד בתרגילים מורכבים תחת עומסים מתגברים כדי להרגיל את המערכת העצבית שלך ובכלל את מערכת השלד שלך לעבוד תחת עומסים, לא להפצע, לפתוח טווחי תנועה ולשחרר יותר הורמוני גדילה בגוף.

Back
למעלה תחתית