הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם חייב העמסת פחמימות?

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני כרגע 1.75, 65.4 בשקילה האחרונה.
בעקרון אני עוקב אחרי התפריט כבר שבועיים וחצ. בערך בלי ציטים או העמסות.
אני מתלבט אם לעשות העמסה בכלל...מרגיש לי כמו לשים לעצמי רגל בתהליך.
אני על 120 גרם פחמימה ביום והאמת שאני מרגיש סבבה מבחינת כוח, המשקלים לא יורדים והמשקל גוף כן ובתכלס לדעתי הכול מתפקד כמו שצריך, יש צורך בהעמסה? אני מהבחינה המנטאלית יכול גם למשוך את כל החיטוב בלי העמסה...
תודה מראש 😃

1. קודם כל בגלל לא ברור הצורך לחטב בנתונים שלך.
2. כמה אתה יורד כל שבוע
3. להעמסה יש רק יתרונות וזה לחלוטין לא פוגע בתהליך החיטוב אלא עוזר לו

היו בשבוע האחרון כמה פוסטים בנושא

• פותח/ת השרשור
1. קודם כל בגלל לא ברור הצורך לחטב בנתונים שלך.
2. כמה אתה יורד כל שבוע
3. להעמסה יש רק יתרונות וזה לחלוטין לא פוגע בתהליך החיטוב אלא עוזר לו

היו בשבוע האחרון כמה פוסטים בנושא
1. אני באזור 15% שומן, בפעם האחרונה שהתחלתי מסה במצב הזה עליתי שומן מהר מידי, אני רוצה להגיע ל61-2 ואז לעבור למסה.
2. יורד באיזור 0.6 כל שבוע
3. אני מפחד שאני פשוט יעלה בעמסה איזה 3-4 קילו ורק יגרום לעבודה יותר קשה...בעיקרון התכנון הוא לעשות העמסה אחת לשבועיים אבל אני שוקל ברצינות לא לעשות בכלל, בעיקר כי אני לא מרגיש בזה צורך..אני יורד במשקל והמשקלי עבודה נשארים פחות או יותר זהים.

1. אני באזור 15% שומן, בפעם האחרונה שהתחלתי מסה במצב הזה עליתי שומן מהר מידי, אני רוצה להגיע ל61-2 ואז לעבור למסה.
2. יורד באיזור 0.6 כל שבוע
3. אני מפחד שאני פשוט יעלה בעמסה איזה 3-4 קילו ורק יגרום לעבודה יותר קשה...בעיקרון התכנון הוא לעשות העמסה אחת לשבועיים אבל אני שוקל ברצינות לא לעשות בכלל, בעיקר כי אני לא מרגיש בזה צורך..אני יורד במשקל והמשקלי עבודה נשארים פחות או יותר זהים.
1. אתה לא עולה בהעמסה של יום אחד 3-4 קילו וגם אם יש עליה זה רק נוזלים ולא שומן.
2. אי ביצוע העמסות פוגע בחילוף החומרים שלך.

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא עולה בהעמסה של יום אחד 3-4 קילו וגם אם יש עליה זה רק נוזלים ולא שומן.
2. אי ביצוע העמסות פוגע בחילוף החומרים שלך.
והעמסה אחת לשבועיים זה בסדר כדי לשמור על קצב חילוף חומרים תקין? אני מעדיף לעשות כמה שפחות העמסות.

• פותח/ת השרשור
תן הסבר הגיוני למה לעשות פעם בשבועיים ולא פעם בשבוע?
שמע אני חדש יחסית בכל הסיפור הזה, ההיגיון אומר לי שכמה שיותר זמן שאני אוכל לפי התפריט, ככה יותר טוב....גם במדריך לחיטוב של קילוגרם רשום לעשות אחת ל10-14 יום ולא אחת לשבוע....

העמסה זה בעיקר כדי לשמור על האורח חיים לאורך זמן. אפתיע ואגיד שאין שום צורך בזה. הפחמימות שלך לא סופר נמוכות.

מנגד, אתה לא תעלה 3-4 קילו. אתה לא תעלה שומן בכלל אלא רק נוזלים שתוריד תוך כמה ימים.

אם אתה יורד סביב חצי קילו בשבוע שזה די אידיאלי הייתי ממליץ להמשיך לעשות מה שאתה עושה עד שתתקע.

• פותח/ת השרשור
העמסה זה בעיקר כדי לשמור על האורח חיים לאורך זמן. אפתיע ואגיד שאין שום צורך בזה. הפחמימות שלך לא סופר נמוכות.

מנגד, אתה לא תעלה 3-4 קילו. אתה לא תעלה שומן בכלל אלא רק נוזלים שתוריד תוך כמה ימים.

אם אתה יורד סביב חצי קילו בשבוע שזה די אידיאלי הייתי ממליץ להמשיך לעשות מה שאתה עושה עד שתתקע.
אוקיי, הפתעת אותי פה כי בכל מקום או אשכול שנכנסתי אליו פה כתוב שאם אתה במינוס קלורי צריך לעשות העמסה.
לדעתך אני יכול להישאר בלי העמסות עד שאני נתקע, וכשנתקעתי לעשות העמסה ולחכות שבוע כדי לראות אם ירדתי, ואם ירדתי להמשיך ואם לא אז לקצץ קלוריות?

לדעתך אני יכול להישאר בלי העמסות
מצטטת את מייק:
"העמסות לא ממש חשובות באף תפריט אבל מבחינת העצימות באימונים אפשר לתת 1-2 אימונים עצימים 1-2 ימים לאחר העמסה וזה יכול לשמר משקלי עבודה ואולי גם מסת שריר. כדי שהעמסה או יציאה ממאזן קלורי שלילי באמת תעזור צריך העמסה של 3-5 ימים כדי לאזן מישהו מבחינה הורמונלית."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית