הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להוציא את המיטב מהמצב הנוכחי שלי

arvivlx2

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכל חברי הפורום, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן, מקווה שלא אעבור על אף חוק.
אז כמה פרטים עלי, אני בן 29, התאמנתי עד לא מזמן בחדר כושר בערך כחצי שנה עם הפסקות. אחר כך עברתי להתאמן בבית,
עשיתי חצי מתכנית שקוראים לה body beast (אכן הרגשתי שיפור בכושר), ואז מפאת חוסר זמן הפסקתי אותה, בגלל שלפי התכנית צריך להתאמן כל יום ואני לא יכול.
עברתי לאימוני ריצה, רציתי להשתתף בחצי מרתון, אבל הופיעו לי כאבים בברכיים והלכתי לאורטופד ולפי מה שהוא אומר יש לי בעיות מבניות,
פיקת ברך חופשית וקשת גבוהה, וכן הוא המליץ לי לחזק את שרירי הרגליים, אז בטווח המיידי ריצה יצאה מחשבון מבחינתי.
אני מעוניין מאוד לשפר את הכושר שלי, להתחזק ולצבור נפח שרירים, אולם אין לי זמן מספיק להשקיע בחדר כושר, אני עובד במשרה מלאה ולומד באוניברסיטה
בימי שלישי, חמישי ושישי.
יש לי משקולות ידיים עם מגוון משקלים בבית, כדור פיזיו וגומיות.
מה הייתם ממליצים לי לעשות במצב כזה?

לקנות מוט , ספה וכלוב..
(אה וכמובן פלטות..)

אתה יכול להתאמן גם בבית עם משקל גוף או יותר טוב אם תמצא איזה פארק עם מתח ומקבילים
לגבי הרגליים-סקוואטים, מכרעים סמוך-קום....

היה לך זמן להתאמן לחצי מרתון אבל אין לך 3 שעות בשבוע לחדר כושר? תעשה לי טובה

נערך לאחרונה:
אתה גם יכול לקנות מיטה וכלוב יד שנייה ולהתאמן בבית זה לא כזה יקר

• פותח/ת השרשור
היה לך זמן להתאמן לחצי מרתון אבל אין לך 3 שעות בשבוע לחדר כושר? תעשה לי טובה
קמתי שעה לפני הזמן שאני רגיל בד"כ ורצתי, זה לא כמו ללכת לחדר כושר, אחרי שבועיים הפסקתי בגלל הבעיות בברכיים.
חוץ מזה באזור שאני גר אין חדרי כושר טובים. קח טובה בברכה.

לגבי ספה/כלוב, יש לי דירה קטנה, לא נראה לי שיש לי מקום לזה. יש לי משקולות יד וגומיות.

קמתי שעה לפני הזמן שאני רגיל בד"כ ורצתי, זה לא כמו ללכת לחדר כושר, אחרי שבועיים הפסקתי בגלל הבעיות בברכיים.
חוץ מזה באזור שאני גר אין חדרי כושר טובים. קח טובה בברכה.

לגבי ספה/כלוב, יש לי דירה קטנה, לא נראה לי שיש לי מקום לזה. יש לי משקולות יד וגומיות.
קנה משקולות מתברגות, ספה (אין צורך במתכווננת) ואולי מתלה למתח ואתה יחסית מסודר.
יכול לעשות מתח ופרונט לבר
ווריאציות של מכרעים, סקוואטים, דדליפט, עליות מדרגה
לחיצות חזה וכתפיים
וכמה תרגילי ידיים
בהצלחה

Back
למעלה תחתית