הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הערכת א"ש

אתה על גבול התת משקל, איזה חיטוב בראשך?

מסה נקייה, פלוס קלורי של 300-400 מעל הנטרלי

2 גרם חלבון כפול משקל גוף
1 גרם שומן כפול משקל גוף
השאר פחמימה

• פותח/ת השרשור
אתה על גבול התת משקל, איזה חיטוב בראשך?

מסה נקייה, פלוס קלורי של 300-400 מעל הנטרלי

2 גרם חלבון כפול משקל גוף
1 גרם שומן כפול משקל גוף
השאר פחמימה
איך תת משקל אם יש לי בטן?

בכל מקרה תודה על העזרה.
ואיך בדיוק אני מגיע למצב של 400 קלוריות יותר ממה שאני צריך? כי זה בלתי אפשרי עם דברים בריאים, רק עם חטיפים וזה כבר לא מסה נקייה למיטב ידיעתי.

או שאתה מתכוון לגיינרים ואבקת חלבונים וכל זה?

אוי

פשוט תעזוב קצת את הסוני, פחות מחשב, פחות לרבוץ מול הטלויזיה
תלך למכון כושר, תשחק כדורגל, כדורסל, אל תבריז משיעורי ספורט
תאכל תאכל תאכל
ויהיה טוב

• פותח/ת השרשור
אוי

פשוט תעזוב קצת את הסוני, פחות מחשב, פחות לרבוץ מול הטלויזיה
תלך למכון כושר, תשחק כדורגל, כדורסל, אל תבריז משיעורי ספורט
תאכל תאכל תאכל
ויהיה טוב
אני ממש אוהב שמסיקים מסקנות כלפיי ואומרים דברים מטומטמים
אני לא משחק בסוני ואני לא הרבה במחשב ובקושי בטלוויזיה.
אל תגיד דברים שאתה לא יודע אותם כי חבל, יצאת חכם עד התגובה הזאת.
בכל מקרה תודה

איך תת משקל אם יש לי בטן?

בכל מקרה תודה על העזרה.
ואיך בדיוק אני מגיע למצב של 400 קלוריות יותר ממה שאני צריך? כי זה בלתי אפשרי עם דברים בריאים, רק עם חטיפים וזה כבר לא מסה נקייה למיטב ידיעתי.

או שאתה מתכוון לגיינרים ואבקת חלבונים וכל זה?
אפשרי בקלות, 400 קלוריות של עודף הן לא הרבה, ממליץ לך לקרוא מדריכים למסה בפורטל ומה שחשוב לא פחות לבחור תכנית אימונים טובה, שוב אתה יכול להעזר בפורטל

• פותח/ת השרשור
אפשרי בקלות, 400 קלוריות של עודף הן לא הרבה, ממליץ לך לקרוא מדריכים למסה בפורטל ומה שחשוב לא פחות לבחור תכנית אימונים טובה, שוב אתה יכול להעזר בפורטל
יש לי את התוכנית הזו:
אשמח אם תשמש כדעה נוספת
ייעוץ - איך התוכנית?

בכל מקרה מקווה באמת שזה קל כמו שאתה אומר (למרות שזה נשמע קשה ממש במיוחד שזה מדברים בריאים אז בכלל) ושזה אפשרי בלי כל האבקות והדברים האלו כי מעדיף להימנע מזה.
יש לי שאלה שאולי תשמע קצת חובבנית
זה לא יגרום למצב skinny fat להחמיר שאני אוכל יותר?

יש לי את התוכנית הזו:
אשמח אם תשמש כדעה נוספת
ייעוץ - איך התוכנית?

בכל מקרה מקווה באמת שזה קל כמו שאתה אומר (למרות שזה נשמע קשה ממש במיוחד שזה מדברים בריאים אז בכלל) ושזה אפשרי בלי כל האבקות והדברים האלו כי מעדיף להימנע מזה.

יש לי שאלה שאולי תשמע קצת חובבנית
זה לא יגרום למצב skinny fat להחמיר שאני אוכל יותר?
לדעתי התכנית שלך לא טובה, תבחר אחת מתכניות ה FBW מהאתר, עם קצב התקדמות ברור במשקלי עבודה.
תלמד לבצע את תרגילי הבסיס, סקוואט, בנץ ודדליפט.
לגבי הדאגה שלך, אתה תעלה גם שומן וגם שריר במסה אבל אין לך ברירה אחרת אתה מבזבז זמן בחיטוב כשאתה במשקל כזה על גובה כזה.
זה תהליך של מסה ואחריו חיטוב, שיכול לחזור על עצמו בהתאם לתוצאות, שבסופו תהיה גם שרירי יותר וגם חטוב יותר.
אבל זה לא קסם זה פשוט דורש עבודה והבנה, תתחיל לקרוא בפורטל ותבין יותר, זו העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי התכנית שלך לא טובה, תבחר אחת מתכניות ה FBW מהאתר, עם קצב התקדמות ברור במשקלי עבודה.
לגבי הדאגה שלך, אתה תעלה גם שומן וגם שריר במסה אבל אין לך ברירה אחרת אתה מבזבז זמן בחיטוב כשאתה במשקל כזה על גובה כזה.
זה תהליך של מסה ואחריו חיטוב, שיכול לחזור על עצמו בהתאם לתוצאות, שבסופו תהיה גם שרירי יותר וגם חטוב יותר.
אבל זה לא קסם זה פשוט דורש עבודה והבנה, תתחיל לקרוא בפורטל ותבין יותר, זו העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לך.
סבבה, תודה.
בינתיים מעדיף לדבוק בתוכנית הזאת לחודש-חודש וחצי כי אין לי ממי ללמוד סקוואט בנץ ודדליפט וכל התרגילים האלו. (וגם הולך לי יחסית טוב כל פעם נהיים לי יותר שרירים בידיים)
ויש לך השערה כמה זמן זה לוקח בערך כל התהליך הזה? כי זה נשמע ארוך במיוחד שזה מסה ואז חיטוב
אה ועוד שאלה
ראיתי הרבה שבונים תפריט מסה, זה קריטי?

סבבה, תודה.
בינתיים מעדיף לדבוק בתוכנית הזאת לחודש-חודש וחצי כי אין לי ממי ללמוד סקוואט בנץ ודדליפט וכל התרגילים האלו. (וגם הולך לי יחסית טוב כל פעם נהיים לי יותר שרירים בידיים)
ויש לך השערה כמה זמן זה לוקח בערך כל התהליך הזה? כי זה נשמע ארוך במיוחד שזה מסה ואז חיטוב

אה ועוד שאלה
ראיתי הרבה שבונים תפריט מסה, זה קריטי?
מבחינת זמן,זה תלוי בקצב ההתקדמות שלך, זה משתנה מאחד לשני, 8-10 חודשים למסה + חיטוב זה זמן סביר.
לגבי תפריט, אם אתה מתאמן מתחיל (גם בעניין של התזונה) ומעניין אותך לעשות מסה נקייה ולדעת כמה אתה מכניס עדיף לך לבנות תפריט כדי לוודא שאתה אוכל מספיק מכל המקרוס שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
מבחינת זמן,זה תלוי בקצב ההתקדמות שלך, זה משתנה מאחד לשני, 8-10 חודשים למסה + חיטוב זה זמן סביר.
לגבי תפריט, אם אתה מתאמן מתחיל (גם בעניין של התזונה) ומעניין אותך לעשות מסה נקייה ולדעת כמה אתה מכניס עדיף לך לבנות תפריט כדי לוודא שאתה אוכל מספיק מכל המקרוס שאתה צריך.
10 חודשים מסה????
זה נשמע יותר מידי איך זה הגיוני
במיוחד שאני לא רוצה שרירים כמו של באדיבילדרס

10 חודשים מסה????
זה נשמע יותר מידי איך זה הגיוני
במיוחד שאני לא רוצה שרירים כמו של באדיבילדרס
תחזור ותקרא שוב את ההודעה...
ותתחיל לעשות ולקרוא יותר מאמרים..
בינתיים אתה מזכיר לי אנשים ששואלים כמה עולה לשים שיפורים על רכב מסוים לפני שהם קנו אותו ובדכ גם לא יקנו אותו אף פעם..

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תחזור ותקרא שוב את ההודעה...
ותתחיל לעשות ולקרוא יותר מאמרים..
בינתיים אתה מזכיר לי אנשים ששואלים כמה עולה לשים שיפורים על רכב מסוים לפני שהם קנו אותו ובדכ גם לא יקנו אותו אף פעם..
אני קורא, אבל לא מסתמך יותר מידי בצורה "רובוטית".
לפעמים יש שאלות שאין להם תשובות במאמרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית