הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסבר איך זה הגיוני

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני תקוע כבר איזה חודש וחצי על אותו משקל 62 ואני 1.63 כרגע בחיטוב עכשיו משהו מוזר קרה אתמול
לפני יומיים אכלתי בדיוק לפי התפריט של 1000 קלוריות שזה 150 גרם אורז 300 גרם חזה עוף סלט חביתה מ2 ביצים וחצי גביע קוטג' 9% ובנוסף עשיתי אימון כח במכון ולמחרת נשארתי בדיוק באותו משקל כמו כל הזמן האחרון
אבל אתמול ניסיתי סתם לבדוק מה קורה ואכלתי במקום האורז והחזה עוף מוקפץ של נודלס וחזה עוף באותה כמות, סלט,חצי גביע קוטג' 9% ושייק פרו של תנובה (זה אותו דבר כמו החביתה מבחינת קלוריות וחלבון) רק שהיום הוספתי גם תפוח קרמבו חטיף שוקולד וכמה קוביות שוקולד ולא התאמנתי במכון באותו יום והופה יום אחרי נשקלתי בדיוק באותה שעה אחרי שירותים והכל והייתי 400 גרם פחות,איך זה הגיוני??? נוזלים שתיתי אותו דבר וזה לא הגיוני שהקצת שוקולד שאכלתי הוציא את הגוף שלי ממצב סטרס והופ חזר לי המטבוליזם להיות גבוה אז איך זה הגיוני???

נודלס מכילים הרבה נתרן בגלל רוטב הסויה, העלייה במשקל היא בגלל ספיחת נוזלים

אני תקוע כבר איזה חודש וחצי על אותו משקל 62 ואני 1.63 כרגע בחיטוב עכשיו משהו מוזר קרה אתמול
לפני יומיים אכלתי בדיוק לפי התפריט של 1000 קלוריות שזה 150 גרם אורז 300 גרם חזה עוף סלט חביתה מ2 ביצים וחצי גביע קוטג' 9% ובנוסף עשיתי אימון כח במכון ולמחרת נשארתי בדיוק באותו משקל כמו כל הזמן האחרון
אבל אתמול ניסיתי סתם לבדוק מה קורה ואכלתי במקום האורז והחזה עוף מוקפץ של נודלס וחזה עוף באותה כמות, סלט,חצי גביע קוטג' 9% ושייק פרו של תנובה (זה אותו דבר כמו החביתה מבחינת קלוריות וחלבון) רק שהיום הוספתי גם תפוח קרמבו חטיף שוקולד וכמה קוביות שוקולד ולא התאמנתי במכון באותו יום והופה יום אחרי נשקלתי בדיוק באותה שעה אחרי שירותים והכל והייתי 400 גרם פחות,איך זה הגיוני??? נוזלים שתיתי אותו דבר וזה לא הגיוני שהקצת שוקולד שאכלתי הוציא את הגוף שלי ממצב סטרס והופ חזר לי המטבוליזם להיות גבוה אז איך זה הגיוני???

באלף ׳קלוריות תפריט אין לדעת מה יקרה עם הגוף שלך...לא בריא בלשון המעטה (במיוחד לא לחיטוב)

בשקילה יומית אתה תראה תנודות גדולות, במיוחד שאתה משנה את התפריט.

חשוב להסתכל על התמונה הגדולה יותר ולראות מה קורה למשך זמן ארוך יותר.

• פותח/ת השרשור
נודלס מכילים הרבה נתרן בגלל רוטב הסויה, העלייה במשקל היא בגלל ספיחת נוזלים
לא,קרה ההפך ירדתי במשקל 400 גרם דווקא אחרי שאכלתי נודלס
באלף ׳קלוריות תפריט אין לדעת מה יקרה עם הגוף שלך...לא בריא בלשון המעטה (במיוחד לא לחיטוב)
אני רוצה להבהיר את זה כי כל הזמן אומרים לי שזה תפריט רעב
אנשים פה בלי פרופורציות הם חושבים שכל אחד פה הוא 185 ששוקל 90 אני בסך הכל 163 ושוקל 62,כתבתי את התפריט שלי למעלה והוא בכלל לא הרעבה אני אפילו מכריח את עצמי לפעמים לאכול את החביתה והקוטג' כי אני כבר שבע ולא רעב לא מבין איך גם מנת צהריים וגם מנת ערב של אורז עם 150 גרם חזה עוף פלוס החביתה והקוטג' זה נקרא לא בריא אני באמת מרגיש שבע בכל שלב של היום
בשקילה יומית אתה תראה תנודות גדולות, במיוחד שאתה משנה את התפריט.

חשוב להסתכל על התמונה הגדולה יותר ולראות מה קורה למשך זמן ארוך יותר.
אני מסתכל על התמונה הגדולה אבל זה פשוט הזוי איך זה הגיוני שבימים שאני אוכל בדיוק את התפריט הבריא בלי שום סטיות יום אחרי יום אני נשקל ורואה שלא ירדתי כלום ועוד שהתאמנתי באותו יום ושרפתי עוד קצת קלוריות באימון כח אבל אתמול פתאום אכלתי קצת שוקולד ובתכלס כל מה ששיניתי זה את הנודלס במקום אורז ומשקה פרו במקום חביתה וירדתי כזה הרבה,זה פשוט לא הגיוני? ומבחינת נוזלים שתיתי בדיוק אותו דבר אז אני גם לא חושב שזה קשור לנוזלים כמו שבטח הרבה יגידו לי פה

בקיצור אני באמת מנסה להבין איך דווקא ביום שלא התאמנתי ואכלתי שוקולדים ומוקפץ במקום ה"חזה עוף עם אורז הבריא" ירדתי במשקל..

א) אין דבר כזה בריא
ב) אין קשר בין מים לנוזלים שהגוף אוגר שיגיעו למשל מהפחמימה עצמה
ג) השינויים במשקל שלך בגוף יכולים להשתנות מהרבה דברים שונים ואין מה להתייחס לשינויים יומיים יותר מדי

• פותח/ת השרשור
א) אין דבר כזה בריא
ב) אין קשר בין מים לנוזלים שהגוף אוגר שיגיעו למשל מהפחמימה עצמה
ג) השינויים במשקל שלך בגוף יכולים להשתנות מהרבה דברים שונים ואין מה להתייחס לשינויים יומיים יותר מדי
אוקיי סבבה הבנתי רק איזה דברים למשל יכלו להשפיע על שינוי כזה גדול? שכאילו שבוע שלם אני על אותו משקל פתאום יום אחד שאני אוכל שוקולד בום יורד חצי קילו יש אשכרה מצב שהשוקולד גרם לזה? כאילו שבאמת הגוף קיבל מתוק והתחיל לשרוף יותר קלוריות? כי קרה כבר בעבר שאכלתי שוקולדים בימים מסוימים ולא ירדתי ככה

אני רוצה להבהיר את זה כי כל הזמן אומרים לי שזה תפריט רעב
אנשים פה בלי פרופורציות הם חושבים שכל אחד פה הוא 185 ששוקל 90 אני בסך הכל 163 ושוקל 62,כתבתי את התפריט שלי למעלה והוא בכלל לא הרעבה אני אפילו מכריח את עצמי לפעמים לאכול את החביתה והקוטג' כי אני כבר שבע ולא רעב לא מבין איך גם מנת צהריים וגם מנת ערב של אורז עם 150 גרם חזה עוף פלוס החביתה והקוטג' זה נקרא לא בריא אני באמת מרגיש שבע בכל שלב של היום

בהצלחה עם ה1000 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה עם ה1000 קלוריות.
זה אולי יותר בסביבות ה1100 אבל באמת שזה לא כזה קצת כמו שזה נשמע שתי ארוחות בשריות של אורז עם חזה עוף ביום בתוספת חביתה וקוטג' זה נורמלי לגמרי בתכלס לפני החיטוב הייתי אוכל כנראה אותו דבר רק שאז במקום חזה עוף עם אורז זה היה שניצל וחומוס וקטשופ והשביע אותי אותו דבר רק שהייתי משמין בגלל שזה יותר קלוריות

זה אולי יותר בסביבות ה1100 אבל באמת שזה לא כזה קצת כמו שזה נשמע שתי ארוחות בשריות של אורז עם חזה עוף ביום בתוספת חביתה וקוטג' זה נורמלי לגמרי בתכלס לפני החיטוב הייתי אוכל כנראה אותו דבר רק שאז במקום חזה עוף עם אורז זה היה שניצל וחומוס וקטשופ והשביע אותי אותו דבר רק שהייתי משמין בגלל שזה יותר קלוריות

אתה כותב בפורום מתחילים מסיבה מסויימת, במקום לקבל עצות מאנשים מנוסים אתה מעדיף להתווכח.
תזכור רק שהבחור ההוא מהפורום אמר לך: אתה לא תגיע לשום מקום ככה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה כותב בפורום מתחילים מסיבה מסויימת, במקום לקבל עצות מאנשים מנוסים אתה מעדיף להתווכח.
תזכור רק שהבחור ההוא מהפורום אמר לך: אתה לא תגיע לשום מקום ככה.

בהצלחה
1.אז מה לעשות? אם כרגע אני תקוע להעלות קלוריות יעזור לי לרדת? כי בינתיים ירדתי יפה ככה
2.הBMR שלי זה 1600 אז 1100 זה 500 קלוריות גירעון שזה נורמלי לגמרי בנוסף הBMR שלי זה לא באמת 1600 כי הוא ירד כרגע בגלל שאני בחיטוב והחילוף חומרים מאט אז כשנבדקתי במכון כושר במכונה של אחוז שומן היה כתוב שם בכלל 1450

אתה לא באמת יכול לדעת אם קצב חילוף החומרים שלך ירד או עלה (אבל אני בטוח שאם אתה בתפריט של 1000 קלוריות לתקופה אז הגוף שלך באמת הגיע למצב שאין לדעת מה קורה איתו)
המכונה של האחוזי שומן לא נותנת שום אינדיקציה אמיתית.
לגביי מה לעשות
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

תתחיל בלקרוא את זה

הBMR שלי זה 1600 אז 1100 זה 500 קלוריות
אם ה bmr שלך 1600 זה אומר שה rmr שלך 1900.
שזה כבר 900 קלוריות גרעון.

ולא התחשבת באימונים, מה שאומר שאתה לפחות בגרעון של 1000 קלוריות וכנראה שאפילו יותר בתלות באירובי שאתה עושה.

אוקיי סבבה הבנתי רק איזה דברים למשל יכלו להשפיע על שינוי כזה גדול? שכאילו שבוע שלם אני על אותו משקל פתאום יום אחד שאני אוכל שוקולד בום יורד חצי קילו יש אשכרה מצב שהשוקולד גרם לזה? כאילו שבאמת הגוף קיבל מתוק והתחיל לשרוף יותר קלוריות? כי קרה כבר בעבר שאכלתי שוקולדים בימים מסוימים ולא ירדתי ככה
אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה מעבר ללנחש.

כמו שנאמר מעלי, אני ממליץ לך להשמע להמלצות שעלו כאן בפוסט.
זה שאתה לא מרגיש רעב לא אומר שזה בסדר מה שאתה עושה

• פותח/ת השרשור
אם ה bmr שלך 1600 זה אומר שה rmr שלך 1900.
שזה כבר 900 קלוריות גרעון.

ולא התחשבת באימונים, מה שאומר שאתה לפחות בגרעון של 1000 קלוריות וכנראה שאפילו יותר בתלות באירובי שאתה עושה.

אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה מעבר ללנחש.

כמו שנאמר מעלי, אני ממליץ לך להשמע להמלצות שעלו כאן בפוסט.
זה שאתה לא מרגיש רעב לא אומר שזה בסדר מה שאתה עושה
אז אם כן למה בהתחלה הייתי אוכל איזה 1800~ קלוריות לפני שהתחלתי להתאמן והייתי משמין לאט לאט? ועוד אז שקלתי יותר אז בכלל הRMR שלי היה יותר מ1900
הקטע גם שלא הכי הבנתי בנוגע לקלוריות זה שאני יכול לאכול ארוחה אחת ביום של המבורגר עם צ'יפס שיהיה לי איזה 1500 קלוריות אבל בתכלס להיות רעב בשאר היום אז איך זה הגיוני? כי כרגע אני אוכל כמו שהייתי אוכל לפני מבחינת כמות רק שאז זה היה שניצל עם לחמניה וחומוס וקטשופ ועכשיו זה חזה עוף ואורז ואמנם פחות קלוריות אבל כמו ושובע זה אותו דבר

אז אם כן למה בהתחלה הייתי אוכל איזה 1800~ קלוריות לפני שהתחלתי להתאמן והייתי משמין לאט לאט? ועוד אז שקלתי יותר אז בכלל הRMR שלי היה יותר מ1900
הקטע גם שלא הכי הבנתי בנוגע לקלוריות זה שאני יכול לאכול ארוחה אחת ביום של המבורגר עם צ'יפס שיהיה לי איזה 1500 קלוריות אבל בתכלס להיות רעב בשאר היום אז איך זה הגיוני? כי כרגע אני אוכל כמו שהייתי אוכל לפני מבחינת כמות רק שאז זה היה שניצל עם לחמניה וחומוס וקטשופ ועכשיו זה חזה עוף ואורז ואמנם פחות קלוריות אבל כמו ושובע זה אותו דבר

תחושת רעב לא מעידה על גרעון קלורי (זה שאתה רעב לא אומר שאתה בגרעון שלילי)
אמרתי לך לא פעם ולא פעמיים וגם אנשים אחרים פה בפורום אמרו לך את אותם דברים
אבל אתה ממשיך לפתוח אשכולות אם אותם שאלות.
אתה רוצה להמשיך להתווכח תמשיך אבל אתה תשאר תקוע באותו מצב נותנים לך עצות פה אנשים שעברו מה שאתה עברת
אנשים עם יותר נסיון ממך ואתה לא מוכן להפנים אז לא משנה מה יגידו לך זה לא יעזור.

אני אגיד את זה פעם אחרונה ותנסה לא להיות עקשן ולנסות את זה לחודש ולא לשלול מה שאתה לא מבין

- תבדוק כמה קלוריות אתה צריך כדי להגיע לנטרלי..לא לזרוק סתם מספר ולא להוריד 300 קלוריות כי ''החילוף חומרים שלך יירד''
- תעשה ריסט לכל התפריט שב על כסא ותכתוב תפריט חדש עם גרעון קלורי של 500 קלוריות.
- תוסיף את הקלוריות שאתה שורף באימון נגיד התפריט שלך 1300 קלוריות ואתה שורף 300 באימון יוצא בסוף יום 1000 קלוריות תוסיף את ה300 האלה בסופו של יום יוצא שאכלת1600 ושרפת 300 הגעת ל 1300 קלוריות שהיית צריך לא הרעבת את עצמך וספקת מספיק מזון הכרחי לגוף.
- תאכל רק מה שבתפריט שלך ותחשב כל דבר שאכלת כדי שלא יהיו הפתעות גם שמן ורטבים ותעיף את הקולה וכל המשקאות החסרי תועלת האלה.
-פעם ב 14 ימים תעשה העמסה עם מינימום שומן מקסימום פחממה חלבון כפול 1.8-2.2 ופלוס קלורי של 500-1000 מעל התחזוקה.

ועוד דבר חשוב אל תשקל כל יום אתה לא מבין את התהליכים שהגוף שלך עובר ואתה חושב שהמשקל שלך צריך לרדת אוטומטית אחרי יום אתה טועה
הוא עוד יכול לעלות גם אם אתה בגרעון ספיגת נוזלים כמות פחמימות יציאות שהיו או לא היו אז אל תתייחס לזה כל שישי בבוקר לפני אוכל ואחרי שרותים תעלה על המשקל.

אם בשבוע שבועיים הראשונים אין ירידה של חצי קילו בערך לשבוע תוריד 100 קלוריות מהתפריט.

תעשה את כל זה ואתה תמשיך לרדת במשקל

• פותח/ת השרשור
תחושת רעב לא מעידה על גרעון קלורי (זה שאתה רעב לא אומר שאתה בגרעון שלילי)
אמרתי לך לא פעם ולא פעמיים וגם אנשים אחרים פה בפורום אמרו לך את אותם דברים
אבל אתה ממשיך לפתוח אשכולות אם אותם שאלות.
אתה רוצה להמשיך להתווכח תמשיך אבל אתה תשאר תקוע באותו מצב נותנים לך עצות פה אנשים שעברו מה שאתה עברת
אנשים עם יותר נסיון ממך ואתה לא מוכן להפנים אז לא משנה מה יגידו לך זה לא יעזור.

אני אגיד את זה פעם אחרונה ותנסה לא להיות עקשן ולנסות את זה לחודש ולא לשלול מה שאתה לא מבין

- תבדוק כמה קלוריות אתה צריך כדי להגיע לנטרלי..לא לזרוק סתם מספר ולא להוריד 300 קלוריות כי ''החילוף חומרים שלך יירד''
- תעשה ריסט לכל התפריט שב על כסא ותכתוב תפריט חדש עם גרעון קלורי של 500 קלוריות.
- תוסיף את הקלוריות שאתה שורף באימון נגיד התפריט שלך 1300 קלוריות ואתה שורף 300 באימון יוצא בסוף יום 1000 קלוריות תוסיף את ה300 האלה בסופו של יום יוצא שאכלת1600 ושרפת 300 הגעת ל 1300 קלוריות שהיית צריך לא הרעבת את עצמך וספקת מספיק מזון הכרחי לגוף.
- תאכל רק מה שבתפריט שלך ותחשב כל דבר שאכלת כדי שלא יהיו הפתעות גם שמן ורטבים ותעיף את הקולה וכל המשקאות החסרי תועלת האלה.
-פעם ב 14 ימים תעשה העמסה עם מינימום שומן מקסימום פחממה חלבון כפול 1.8-2.2 ופלוס קלורי של 500-1000 מעל התחזוקה.

ועוד דבר חשוב אל תשקל כל יום אתה לא מבין את התהליכים שהגוף שלך עובר ואתה חושב שהמשקל שלך צריך לרדת אוטומטית אחרי יום אתה טועה
הוא עוד יכול לעלות גם אם אתה בגרעון ספיגת נוזלים כמות פחמימות יציאות שהיו או לא היו אז אל תתייחס לזה כל שישי בבוקר לפני אוכל ואחרי שרותים תעלה על המשקל.

אם בשבוע שבועיים הראשונים אין ירידה של חצי קילו בערך לשבוע תוריד 100 קלוריות מהתפריט.

תעשה את כל זה ואתה תמשיך לרדת במשקל
אז בתכלס בשביל להרזות כדאי לי לאכול יותר? קראתי על זה באיזה מאמר פה אני זוכר באמת שאם עושים יותר מידי גרעון זה לא טוב אני אנסה אז את מה שהמלצת
רק עכשיו 2 שאלות ענייניות לא מנסה להתווכח רק להבין יותר טוב
1.אני הגעתי לתפריט הזה כי בהתחלה הייתי באמת אוכל יותר כמו שאתה אמרת וראיתי שאני תקוע ואז ככה עשיתי כמו שאמרת והורדתי כל כמה זמן 100 קלוריות עד שהגעתי לתפריט הזה אז נטו שאלה של התעניינות,שאם אז לא הרזיתי מהכמות קלוריות האלה והייתי צריך להוריד איך זה הגיוני אז שעכשיו זה כן יהיה טוב ולא שאני אשמין או משהו כזה? כי ב4 ימים האחרונים אני אוכל לזניה במקום חזה עוף ואני כן רואה שהשמנתי ו4 ימים זה לא יום זה כבר קרוב לשבוע אז זה יותר "אמין"
2.כמה אני שורף באימון כח של שעה ורבע בערך בלי אירובי?

נערך לאחרונה:
הכמות קלוריות שאתה שורף באימון משתנה זה תלוי במספר דברים ביניהם עצימות האימון
יש הרבה שמסכימים עם 10 קלוריות לכל סט אבל שום דבר לא באמת מדוייק
אבל צריך להבין שהגוף מתרגל גם לזה ומוצא דרכים לייעל ולהוציא פחות אנרגיה
בגלל זה מוסיפים אימונים אירוביים ועם הזמן מעלים את כמות האירובי כדי להגדיל הוצאה קלורית.

• פותח/ת השרשור
הכמות קלוריות שאתה שורף באימון משתנה זה תלוי במספר דברים ביניהם עצימות האימון
יש הרבה שמסכימים עם 10 קלוריות לכל סט אבל שום דבר לא באמת מדוייק
אבל צריך להבין שהגוף מתרגל גם לזה ומוצא דרכים לייעל ולהוציא פחות אנרגיה
בגלל זה מוסיפים אימונים אירוביים ועם הזמן מעלים את כמות האירובי כדי להגדיל הוצאה קלורית.
סבבה הבנתי
ורק בנוגע לשאלה 1 אם תוכל לענות לי שכתבתי שהגעתי לתפריט עם 1000 קלוריות לא ישר אלא שבהתחלה הייתי עם יותר ורק כשראיתי שאני לא יורד הורדתי כל פעם עוד קצת ועוד קצת אז אם כן איך עכשיו אני אעלה הקלוריות וארד?
ותראה השבוע יצא לי כל השבוע לאכול בערך כמו שאמרת 1500 קלוריות כי במקום חזה עוף אכלתי סטייק,לזניה,מוקפץ (מדדתי והכל ובאמת זה היה בסביבות 1500 ממוצע השבוע אז זה לא שסתם טחנתי מלא) ואני נשקלתי היום ועליתי 1.1 קילו משבוע שעבר באותה שעה אחרי שירותים אני באמת כבר מיואש ולא יודע מה לעשות..

על כמה גרם פחמימה אתה? יכול להיות שעלית נוזלים
לכל אחד עובד משהו אחר יכול להיות שאצלך יהיה יותר יעיל לעבור לדל פחמימה
אל תתייאש כך צד אחורה ותתחיל הכל מסודר הקילוגרמים האחרונים הם הכי עקשניים
אבל גם הם יורדים בסוך פשוט תתמיד ותראה שאתה מקפיד על הכל וגם אותם תוריד בסוף
תנסה דל פחמימה אולי יעזור לך יותר.

• פותח/ת השרשור
על כמה גרם פחמימה אתה? יכול להיות שעלית נוזלים
לכל אחד עובד משהו אחר יכול להיות שאצלך יהיה יותר יעיל לעבור לדל פחמימה
אל תתייאש כך צד אחורה ותתחיל הכל מסודר הקילוגרמים האחרונים הם הכי עקשניים
אבל גם הם יורדים בסוך פשוט תתמיד ותראה שאתה מקפיד על הכל וגם אותם תוריד בסוף
תנסה דל פחמימה אולי יעזור לך יותר.
1.אני הייתי עד עכשיו על דל פחמימה יחסית הייתי אוכל 150-200 גרם אורז\פסטה\קוסקוס ביום ומעוד שאר הדברים הייתי מגיע לבערך 60 גרם פחמימה אבל אתם פה אמרתם לי שתפריט של 1000 קלוריות זה מעט מידי אז אני לא יודע מה לעשות מצד אחד זה קצת מידי מצד שני אני צריך דל פחמימה?
2.בנוגע לנוזלים שאולי עליתי לא נראלי שזה קשור כי אכלתי רק קצת יותר פחמימה וזה לא משהו משמעותי יותר אכלתי יותר כי אכלתי בשר שזה יותר שומני מחזה עוף
3.זה הקטע אבל שזה לא קילוגרמים אחרונים.. אם הייתי על 12 אחוז שומן והייתי תקוע סבבה אבל אני על סביבות ה22%~ שומן שזה עדיין מלא (התחלתי ב30+) אז אני עדיין אמור לרדת בקלות ולא להגיע לשלב של התקיעות וכל זה
אני אומר לך את התפריט שאני אוכל רוב ה3 חודשים האלה ותראה אם זה לא טוב
ארוחת בוקר ביצה מקושקת משתי ביצים וחצי גביע קוטג' 9%
ארוחת צהריים 75-100 גרם אורז\פסטה\קוסקוס (הייתי על מאה אבל בגלל שראיתי שאני תקוע הורדתי בהדרגה ל75) ו150 גרם חזה עוף וסלט
לפעמים איזה בננה לפני האימון
ארוחת ערב אותו דבר כמו הצהריים
כל זה זה בסביבות ה1000-1100 קלוריות וזה באמת משביע אותי וזה נראלי תפריט נורמלי ולא הרעבה כמו שאומרים פה אבל עדיין אני לא יורד איתו אבל הנה ברגע שהעליתי בכמות אוכל כמו שאמרו פה באשכול העליתי במשקל...

Back
למעלה תחתית