ייעוץ הסבר איך זה הגיוני

• פותח/ת השרשור
אם ה bmr שלך 1600 זה אומר שה rmr שלך 1900.
שזה כבר 900 קלוריות גרעון.

ולא התחשבת באימונים, מה שאומר שאתה לפחות בגרעון של 1000 קלוריות וכנראה שאפילו יותר בתלות באירובי שאתה עושה.

אי אפשר לדעת מה בדיוק קרה מעבר ללנחש.

כמו שנאמר מעלי, אני ממליץ לך להשמע להמלצות שעלו כאן בפוסט.
זה שאתה לא מרגיש רעב לא אומר שזה בסדר מה שאתה עושה
תראה אם אני אוכל 1500 קלוריות בדקתי מה זה יוצא וראיתי שזה יוצא 6! טורטיות (40 גרם טורטיה) עם 450 גרם חזה עוף וחומוס וסלט
אני באמת לא רואה בכנות איך זה הגיוני שאם אני אוכל כזה מלא באופן יומיומי אני ארזה כי עכשיו אני לא אוכל קרוב לזה ואני תקוע על אותו משקל (ועוד בימים שאני כן חורג ממה שאני עכשיו אני משמין)

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

ואגיד שוב, קח אלייך את ההמלצות שנכתבו כאן

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

ואגיד שוב, קח אלייך את ההמלצות שנכתבו כאן
מה שאני מנסה להגיד זה שאכן לקחתי את ההמלצות שנכתבו כאן (להעלות את כמות הקלוריות כי כרגע זה קצת מידי) ובימים האחרונים אכן אכלתי יותר קלוריות כמו שאתם הצעתם אך בכל זאת העליתי במשקל

150-200 גרם אורז\פסטה\קוסקוס ביום

150-200 גרם שוקל אחרי בישול או לפני?

1000 קלוריות זה מעט מידי אז אני לא יודע מה לעשות מצד אחד זה קצת מידי מצד שני אני צריך דל פחמימה

למה נראה לך שאחד סותר את השני אתה יכול להגיע גם ל 2000 קלוריות ועדיין להיות על דל פחמימה
קלוריות מגיעות גם משומן וחלבון פשוט תוריד מהפחמימות ותוסיף שומן וחלבון

כל זה זה בסביבות ה1000-1100 קלוריות
לא מספיק קלוריות אתה אחרי זה שורף עוד קלוריות במכון אתה לא מבין את זה אתה לא על 1100 קלוריות
אתה על 800 בערך ובמצב הזה אל תתפלא למה אתה לא שורף שומן חוץ מזה ששמתי לב שעדיין אין לך מספיק שומן
סביבות 35 גרם שומן זה לא מספיק

• פותח/ת השרשור
150-200 גרם שוקל אחרי בישול או לפני?
אחרי בישול

למה נראה לך שאחד סותר את השני אתה יכול להגיע גם ל 2000 קלוריות ועדיין להיות על דל פחמימה
קלוריות מגיעות גם משומן וחלבון פשוט תוריד מהפחמימות ותוסיף שומן וחלבון
צודק
לא מספיק קלוריות אתה אחרי זה שורף עוד קלוריות במכון אתה לא מבין את זה אתה לא על 1100 קלוריות
אתה על 800 בערך ובמצב הזה אל תתפלא למה אתה לא שורף שומן חוץ מזה ששמתי לב שעדיין אין לך מספיק שומן
סביבות 35 גרם שומן זה לא מספיק
1.במכון אני לא עושה אירובי אז הבנתי שזה בקושי שורף משהו אימוני כח אולי איזה 150~ אם זה אימון של שעה,לא?
2.בנוגע לשומן ראיתי פה באתר במדריך לחיטוב שבחיטוב צריך בין 25-30% מהתפריט שומן ו35 גרם זה אכן יוצא בסביבות ה28% אז למה זה לא מספיק?
3.ובנוגע לזה שאני רק על 800 ובגלל זה אני לא שורף שומן אז זה מה שכתבתי שאני אכן בימים האחרונים הקשבתי למה שכתבתם לי פה והעליתי את כמות הקלוריות שלי אבל עליתי במשקל (העליתי יותר בשומן כי אכלתי בשר במקום חזה והוספתי גם עוד קצת חלבון ופחמימה אבל הפחמימה שהוספתי זה לא משהו כל כך משמעותי ככה שזה לא אמור להיות נוזלים המשקל,ובנוסף גם עברו כבר הרבה ימים וגם אם זה נוזלים זה כבר היה אמור מזמן לרדת)

תפסיק להאשים את הבשר זאת לא הבעיה
אני אתמול החלפתי את החזה עוף באסאדו על האש והיום בשקילה בבוקר הגעתי למשקל הכי נמוך שלי בשנים האחרונות
כל עוד זה נכנס לך בערכים זה לא בעייתי (בתנאי שלא מדובר ''בקלוריות ריקות'')
אורז פסטה וקוסקוס אתה שוקל לפני או אחרי הבישול?
ולמה אתה לא עושה אירובי?

• פותח/ת השרשור
תפסיק להאשים את הבשר זאת לא הבעיה
אני אתמול החלפתי את החזה עוף באסאדו על האש והיום בשקילה בבוקר הגעתי למשקל הכי נמוך שלי בשנים האחרונות
כל עוד זה נכנס לך בערכים זה לא בעייתי (בתנאי שלא מדובר ''בקלוריות ריקות'')
אורז פסטה וקוסקוס אתה שוקל לפני או אחרי הבישול?
ולמה אתה לא עושה אירובי?
1.אחרי בישול
2.פשוט שונא את זה ועד עכשיו ירדתי יפה בלי זה אבל כנראה שזה בלתי נמנע
3.לא מאשים את הבשר אבל אני רק שואל שאם באמת כולכם פה בלי יוצא מן הכלל אמרתם לי להוסיף קלוריות אז אכן הוספתי אבל עליתי במשקל אז רק רוצה להבין למה זה קרה

פשוט שונא את זה
תן לעצמך 2 כאפות ותתעורר על החיים שלך נראה לך שכל התהליך הזה קל?
שום דבר לא קל אם זה קל אז חבל כי אתה לא עושה כלום

התאוריה שלי לגבי למה זה קרה כנראה בגלל שהרעבת את הגוף שלך יותר מידי
וברגע שהעלת בכמות הקלוריות הגוף אגר את זה זאת רק תאוריה לא יודע אם זה מה שקרה

• פותח/ת השרשור
תן לעצמך 2 כאפות ותתעורר על החיים שלך נראה לך שכל התהליך הזה קל?
שום דבר לא קל אם זה קל אז חבל כי אתה לא עושה כלום

התאוריה שלי לגבי למה זה קרה כנראה בגלל שהרעבת את הגוף שלך יותר מידי
וברגע שהעלת בכמות הקלוריות הגוף אגר את זה זאת רק תאוריה לא יודע אם זה מה שקרה
סבבה אז כרגע מה לדעתך הכי כדאי לי לעשות כדי להפסיק להיות תקוע? עשיתי העמסה כבר לפני שבועיים בערך אבל זה לא עזר בכלום,ועשיתי אותה איכותית לפי הספר ולא סתם ג'אנק

אני אמרתי לך כבר בדיוק מה אתה צריך לעשות
תעשה תפריט חדש מסודר ותעקוב אחרי הכל תקנה משקל מזון ותראה את השינוי.

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי לך כבר בדיוק מה אתה צריך לעשות
תעשה תפריט חדש מסודר ותעקוב אחרי הכל תקנה משקל מזון ותראה את השינוי.
אבל זה מה שעשיתי אחי..
עשיתי תפריט שונה, אכלתי יותר קלוריות,עקבתי אחרי הכל יש לי משקל בבית והשינוי היה שעליתי במשקל
אם זה רק זמני וזה רק כרגע כי הגוף אוגר קלוריות או משהו וכשאני אמשיך עם התפריט הזה אני ארזה אז סבבה אני אדבוק בו אבל אני מפחד להמשיך איתו ככה ולגלות שזה לא זמני ובתכלס לעלות במשקל פתאום
אחרי כמה זמן להפסיק אם אני רואה שאני רק ממשיך לעלות?

אם אתה באמת עוקב ושוקל הכל ולא שוכח לחשב שמן/רוטב/שתייה קלה וכל דבר אחר
אז תן לזה קצת זמן ותעקוב אחרי ההתקדמות השבועית לא היומית.
אם זה לא עוזר אז מה שנראה לי זה פשוט הגוף שלך וכל ההורמונים נפגעו מהתזונה הלקויה שלך וצריך להתאושש מזה
אני הייתי בסיטואציה דומה ומה שעשיתי זה לצאת לנטרלי לחודש להקפיד לאכול הרבה ירקות ואוכל ''בריא'' לאזן את הגוף
ולחזור לחיטוב מסודר כמו שצריך וזה עבד לי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת עוקב ושוקל הכל ולא שוכח לחשב שמן/רוטב/שתייה קלה וכל דבר אחר
אז תן לזה קצת זמן ותעקוב אחרי ההתקדמות השבועית לא היומית.
אם זה לא עוזר אז מה שנראה לי זה פשוט הגוף שלך וכל ההורמונים נפגעו מהתזונה הלקויה שלך וצריך להתאושש מזה
אני הייתי בסיטואציה דומה ומה שעשיתי זה לצאת לנטרלי לחודש להקפיד לאכול הרבה ירקות ואוכל ''בריא'' לאזן את הגוף
ולחזור לחיטוב מסודר כמו שצריך וזה עבד לי.
סבבה תודה אחי
רק בנוגע לניטרלי לחודש,אם באמת הגוף שלי נדפק וההורמונים והמטבוליזם וכל זה אז כרגע הניטרלי האמיתי שלי הוא הרבה פחות ממה שאמור להיות ואם אני אוכל במשך חודש את הניטרלי שאמור להיות לי לפי כל המחשבוני BMR למיניהם בתכלס זה יצא שאני אוכל בפלוס קלורי ואני אעלה במשקל בחודש הזה,לא? אז כשאתה אומר ניטרלי אתה מתכוון לניטרלי האמיתי שלי כרגע? כי אם כן זה מה שאני אכלתי עד עכשיו (כי פשוט הייתי תקוע על אותו משקל משמע שאני אוכל על ניטרלי)

זה לא צריך להיות מדע טילים לאכל דבר צריך להיות סיפור גדול
פשוט תחשב את הנטרלי לפי המשקל גובה גיל יש מלא מחשבונים באינטרנט לזה

• פותח/ת השרשור
כן זה אני יודע פשוט אם באמת הגוף שלי נדפק אז אם אני אוכל ניטרלי לפי המחשבונים זה לא באמת יהיה ניטרלי אלא אני אוכל בפלוס קלורי ואעלה במשקל

• פותח/ת השרשור
דרך אגב עדכון עשיתי בדיקות דם והTSH שלי שזה קשור לחילוף חומרים הוא בגבול התקין אבל ממש בקצה התחתון משמע שבאמת החילוף חומרים שלי ירד וה1000 קלוריות כנראה התאימו לו

אני רק אשאל - לאיזה משקל אתה רוצה להגיע? גם במצב הנוכחי המשקל שלך לא גבוה במיוחד (גם בהתחשב לגובה).

• פותח/ת השרשור
אני רק אשאל - לאיזה משקל אתה רוצה להגיע? גם במצב הנוכחי המשקל שלך לא גבוה במיוחד (גם בהתחשב לגובה).
לא יודע בדיוק איזה משקל זה יצא אבל אני רוצה כמטרה ראשונית להגיע לסביבות ה15% שומן ואז משם לראות כבר מה אני אעשה
כרגע אני עדייין די שמן 22% שומן ובעיקר בבטן מרוכז לי רוב השומן וזה נראה ממש לא טוב בעיקר יש לי הרבה תליה בצדדים

• פותח/ת השרשור
רק עדכון,הוספתי השבוע עוד טוסט לתפריט שזה בסביבות ה300 קלוריות~ ועדיין עומד על אותו משקל עם עליה קלה של איזה 200 גרם..
אני כבר מיואש ובאמת לא יודע מה לעשות,מתאמן אוכל בגירעון קלורי ועדיין תקוע באותו משקל כבר חודשיים וזה לא שאני על הSET POINT איזה 12% שומן אני 21%~ שומן ולא יורד מה לעזאעל.. מה אני אעשה אם אני כן אגיע לאיזה 15% אם עכשיו אני לא מצליח

נראה לי כדאי לך פשוט לעשות ע"י ניסוי וטעייה ולאכול פחות.
אחוזי שומן לא מצאתי אף פעם שזה מדוייק. אפילו בבדיקות שונות של מכונים מקצועיים יש תוצאות שונות

Back
למעלה תחתית