הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לאכילה אחרי אימון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
1.אומרים לאכול תוך חצי שעה מסיום האימון חלבון אבל הקטע שאני למשל מתאמן על גב בתחילת האימון עד שאני גומר את האימון כבר עברה יותר משעה ואם אני עושה עוד למשל אירובי אז בכלל אז איך זה מסתדר לאכול חצי שעה אחרי האימון?
2.אומרים שצריך לאכול חלבון עם פחמימות ביחס של 3:1 אבל אם אני בחיטוב אחרי האימון אני אוכל 150 גרם חזה עוף שזה 35 גרם חלבון אבל אני לא יכול לאכול 100 גרם של פחמימות כי זה כמות ענקית? אני ביום שלם אוכל איזה 75 אז איך זה הגיוני שאני צריך 100 רק בארוחה אחת אחרי האימון? אם אני בעצם אוכל רק 100 גרם אורז שזה בסביבות ה30 גרם פחמימה אז זה לא טוב?

לא יודע מי אומר לך את כל השטויות האלו, אבל זרוק עליו פלטה של 20 קג ותכוון לראש.
פשוט ערמת שטויות, כנס לפורטל תקרא קצת.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מי אומר לך את כל השטויות האלו, אבל זרוק עליו פלטה של 20 קג ותכוון לראש.
פשוט ערמת שטויות, כנס לפורטל תקרא קצת.
קראתי את זה בהרבה מקומות באינטרנט אפילו פה בפורטל אולי

1.אומרים לאכול תוך חצי שעה מסיום האימון חלבון אבל הקטע שאני למשל מתאמן על גב בתחילת האימון עד שאני גומר את האימון כבר עברה יותר משעה ואם אני עושה עוד למשל אירובי אז בכלל אז איך זה מסתדר לאכול חצי שעה אחרי האימון?

אה?

• פותח/ת השרשור
הכוונה שאם צריך לאכול עד זמן מסוים אחרי האימון כדי שהשריר יבנה מהחלבון שאתה אוכל אז עכשיו אם לדוגמא התאמנת על חזה בהתחלה ושאר האימון לקח איזה שעה וחצי ואז עוד עשית אירובי חצי שעה עברו שעתיים מאז שהחזה קיבל את הגירוי ופירק שריר ועד שאתה אוכל חלבון כדי לבנות אותו מחדש

אחי,
חזה, גב, ישבן קדמי, ישבן אחורי, אמות, אירובי, אינטרוולים, ובכלל כל זמן שהותך במכון בהנחה שאתה לא משחק בנייד - נחשב לאימון.

ב. אתה לא צריך למהר לשתות את החלבון, תגיע הבייתה בשלווה ואז תשתה.

• פותח/ת השרשור
אחי,
חזה, גב, ישבן קדמי, ישבן אחורי, אמות, אירובי, אינטרוולים, ובכלל כל זמן שהותך במכון בהנחה שאתה לא משחק בנייד - נחשב לאימון.

ב. אתה לא צריך למהר לשתות את החלבון, תגיע הבייתה בשלווה ואז תשתה.
אבל השריר זה כל איזור בנפרד וברגע שהשריר בחזה התפרק זה שאני עכשיו רץ בהליכון לא גורם לו לחכות עם הפירוק לא?

2.אומרים שצריך לאכול חלבון עם פחמימות ביחס של 3:1 אבל אם אני בחיטוב אחרי האימון אני אוכל 150 גרם חזה עוף שזה 35 גרם חלבון אבל אני לא יכול לאכול 100 גרם של פחמימות כי זה כמות ענקית? אני ביום שלם אוכל איזה 75 אז איך זה הגיוני שאני צריך 100 רק בארוחה אחת אחרי האימון? אם אני בעצם אוכל רק 100 גרם אורז שזה בסביבות ה30 גרם פחמימה אז זה לא טוב?

אתה מתעסק בטפל קודם כל צריכה אחרי אימון זה אחרי שסיימת את כל האימון לא אחרי שסיימת לעבוד על קבוצת שריר מסויימת
וכן יש מחקרים שמדברים על תזמון וכמות פחמימה וחלבון שצריך לצרוך לאחר האימון
אבל דבר ראשון זה לא נוגע למתאמן הממוצע זה מדבר על אימון אחרי צום של מעל 6 שעות ו/או מי שמבצע 2 אימונים ביום אז החשיבות של פחמימות וחלבון היא יותר קריטית זה נכון לספורטאים מקוצעיים לא למתאמן הרגיל כל עוד אכלת כמה שעות לפני האימון חלבון אז תאכל לאכול גם אחרי שעתיים שלוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית