הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מופע ההשקה של אינפקטד מאשרום 11.2.2010

אני לא אוהב את הזלזול הזה, זה שאני בן 18 לא אומר שאני לא מבין כלום מהחיים שלי.
אני אוהב כמה סגנונות מוזיקה, היפ הופ(כמובן), מוזיקה ישראלית אריק איינשטיין,אהוד בנאי וכוליי.
זה ממש לא ז'אנר מטומטם, אני לא בא לשכנע אותך לאהוב את המוזיקה, כי כל אחד מתחבר לסגנון אחר, אז לא משנה מה שאני יגיד אתה תשלול אותי.

אחי אתה גם שומע היפ הופ ציוני?

אחי סאבלימינאל והטר1ל זה המוזיקה האהובה עליי

חבל מאוד שאתה לא מבין כלום במוזיקה, לצערי.
גם אם אתה לא אוהב את הסגנון (שלא קל לקטלג אותו, אינפקטד מביאים גיוון ענק במוזיקה שלהם, הם כבר לא יוצרי טראנס נטו), הם עדיין אמנים ולזרוק "חרא" סתם באוויר... לא הולך.

וד"א - ה"חרא להקה" הזאת, הם גאוני סאונד.

הייתי בהופעה... ב- VIP, היה נחמד
בתור אחד שמכיר את הסגנון וגם יוצר אני יכול לומר שהם שווים לתחת, אולי פעם הם נחשבו לטובים, כיום הם ערימת זבל מסחרי, אמנים? כן, אמנים חרא מצטער.

בסיידר אז שכל אחד ימשיך בכיוונו ונגמור עניין.

אתה עוד אחד מחובבי הסצינה שמדברים על אינפקטד של פעם ומקובעים עליהם.
כיוצרי טראנס מהעבר יש להם קטעים אגדיים ומרגשים שאין עוד כמוהם, וכל אחד ששומע מכיר, גם אני אישית הייתי רוצה לשמוע עוד מהפולאון הישן והטוב שלהם, אבל כרגע כולם מדברים עליהם כממוסחרים, למה? כי הם כבר לא יוצרים טראנס נטו. אבל מה רע בזה? הם שינו כיוון ומשלבים מוזיקה וסאונד שאנחנו לא מכירים, ואני אישית כבנאדם שלא מקובע על סגנון מוזיקה אחד אוהב את זה.

זה שהם משלבים אמנים אחרים וכו', בסדר מסחרה מסחרה, צריך את זה איפהשהו, זה חלק מהעבודה (והקהל הממוצע בארץ שלא שומע טראנס, שהוא רוב בערך - אוהב את זה). להגיד "חרא" ?
אינפקטד רחוקים מלהיות חרא, ואני חושב שסיכמתי לך פה למה.

בכל מקרה, כל אחד ודעתו

אין כמו בריטני ספירס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אף אחד לא ענה לי על ההודעה ממקודם
איך אתה מגדיר טראנס ברמה גבוהה?

אתה מדבר על אגדתיות? אגדתיות במה?
כל הצלילים הם הכל אותו חרא, אין שוני בכלום

קח משהו אחר, המתופף שנחשב להכי טוב בכל הזמנים, והגיטריסט הכי טוב בבריטניה בכל הזמנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל העיתונים והמגזינים בבריטניה.
הם כל הזמן עושים דירוגים.

אחי אתה בא ליער יש מסיבת טראנססססססססססססססססססס
הדירוגים האלה שווים לתחת...
התיפוף שלהם לא משהו מיוחד והגיטרות שלהם זה לא משהו שכל אחד אחרי כמה חודשי נגינה לא יכול לנגן.

טרול אני לא מבין איך אתה יכול לומר למישהו שמה שהוא אוהב גרוע ומה שאתה אוהב הכי טוב.
על פלורליזם שמעת? ריבוי דעות? כל אחד וטעמו.
אני אישית חושב שכל שיר\קליפ שהועלה לדיון הזה בתחום הנסבל,אבל בטח שלא "טוב" כי לי יש טעם שונה.
אבל אני לא אבוא ואזלזל באינטליגנציה שלך ואגיד לך שאין לך טעם במוזיקה,שיהיה לך לבריאות, שבת שלום.

ד"א, מוזיקת רוק קלילה כמו זאת שאתה שומע לא דורשת ידע טכני רב וקל מאוד לנגן מוזיקה שכזו, אז הצהרה כמו הגיטריסט הטוב בבריטניה תהיה מגוכחת.
פעם אחרונה שראיתי דירוג של מגזין לגיטריסט הטוב בעולם זה היה JIMMY HENDRIX.
וJIMMY PAGE הבריטי היה בערך מקום 8. - מגזין הרולינג סטונס.

נערך לאחרונה:
הדירוגים האלה שווים לתחת...
התיפוף שלהם לא משהו מיוחד והגיטרות שלהם זה לא משהו שכל אחד אחרי כמה חודשי נגינה לא יכול לנגן.

חחחחחחחח תבין זה רוק, לא מטאל או סגנון אחר, הוא לא אמור להשתולל על התופים, יש תווים.
לגבי הגיטרה - שטויות במיץ עגבניות.

קח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טרול אני לא מבין איך אתה יכול לומר למישהו שמה שהוא אוהב גרוע ומה שאתה אוהב הכי טוב.
על פלורליזם שמעת? ריבוי דעות? כל אחד וטעמו.
אני אישית חושב שכל שיר\קליפ שהועלה לדיון הזה בתחום הנסבל,אבל בטח שלא "טוב" כי לי יש טעם שונה.
אבל אני לא אבוא ואזלזל באינטליגנציה שלך ואגיד לך שאין לך טעם במוזיקה,שיהיה לך לבריאות, שבת שלום.

ד"א, מוזיקת רוק קלילה כמו זאת שאתה שומע לא דורשת ידע טכני רב וקל מאוד לנגן מוזיקה שכזו, אז הצהרה כמו הגיטריסט הטוב בבריטניה תהיה מגוכחת.
פעם אחרונה שראיתי דירוג של מגזין לגיטריסט הטוב בעולם זה היה JIMMY HENDRIX.
וJIMMY PAGE הבריטי היה בערך מקום 8. - מגזין הרולינג סטונס.

אני לא דיברתי על ג'ימי פייג'.
ודבר שני, בסגנון הזה אתה לא אמור להשתולל, אמרתי את זה כבר. אתה אמור להוציא משהו עם טעם. טעם = דבר שחסר בטראנס

חחחחחחחח תבין זה רוק, לא מטאל או סגנון אחר, הוא לא אמור להשתולל על התופים, יש תווים.
לגבי הגיטרה - שטויות במיץ עגבניות.

קח
עצם זה שאתה קורה למטאל "השתוללות על תופים" זה מראה על הבנתך במוזיקה.
אני רוצה לראות את המטופף המהולל הזה מתופף את זה:

לקליפ שהבאת אתה קורא גיטרה איכותית?
קח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא קראתי לזה השתוללות על תופים
ברוק הקצב הוא יותר איטי.

והבאתי קליפים סתם באקראיות לפי מה ששמעתי באותו רגע

ה SWAMP SONG שאני אוהב הוא מזאנר טיפה שונה :פ

בנוגע לגיטרה מה שIGOREK הביא הרבה יותר טוב.
ואני יודע שלא דיברת על ג'ימי פייג', אמרתי מי נחשב הטוב בבריטניה [לא שזה נכון].

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית