הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוראה גבוהה בגלל צריכה של חלבונים

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עשיתי בדיקות דם וראיתי שיש לי UREA גבוהות ובחיים לא היה לי
התסכלתי באינטרנט והבנתי שזה בגלל שאני בחיטוב והתחלתי לצרוך הרבה חלבון,אז עכשיו אני מפחד שזה דופק לי את הגוף מה לעשות?
יש לציין שאני לא צורך כזה הרבה חלבון אלא רק 1.5 כפול משקל הגוף שלי (חלבון מלא רק,אני כן צורך עוד איזה 20 גרם מפסטה וכאלה)

צריכת החלבון שלך איננה גבוהה במידה ואתה אכן צורך 1.5 גרם לכל ק"ג מ"ג
שנית, אוריאה גבוה יכול לנבוע ממספר סיבות, בין היתר גם חוסר שתיה ביממה-שתיים שלפני בדיקת הדם
בנוסף, מחקרים ארוכי טווח יחסית של עד חצי שנה, לא הראו הרעה בתפקודי הכליות ויתר הגוף, גם בצריכה של מעל 3 גרם חלבון לכל ק"ג מ"ג

עשיתי בדיקות דם וראיתי שיש לי UREA גבוהות ובחיים לא היה לי
התסכלתי באינטרנט והבנתי שזה בגלל שאני בחיטוב והתחלתי לצרוך הרבה חלבון,אז עכשיו אני מפחד שזה דופק לי את הגוף מה לעשות?
יש לציין שאני לא צורך כזה הרבה חלבון אלא רק 1.5 כפול משקל הגוף שלי (חלבון מלא רק,אני כן צורך עוד איזה 20 גרם מפסטה וכאלה)

קשה לי להאמין שהגעת לרמות חריגות בכלל צריכת חלבון של 1.5 גר'\ק"ג\יום, כמה גבוהות?

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהגעת לרמות חריגות בכלל צריכת חלבון של 1.5 גר'\ק"ג\יום, כמה גבוהות?
לא משו רציני ממש בקצת יותר המקסימום זה 43 לי יש 46 אבל עדיין לא היה לי את זה אף פעם ומפחד שזה יגדל עוד יותר

זה זניח ולא מעיד על משהו בעייתי
בכל מקרה, חזור לרופא המשפחה שלך ושאל אותו האם כדאי לבצע בדיקות בירור מעמיקות לכך

אותי פינוי למיון בגלל זה היה לי urea 57 הייתי כזה לחוץ כמו טמפון שכשנסתי למומחה הוא פשוט הסתכל על הבדיקות שעשיתי במיון והתסכל עליי והתחיל לצחוק (הרופא נירא אחד שמתחבק עם המוות כל לילה) ואמר שאני בריא כמו שור ואמר שזה בגלל שאני צורך חלבון בכמות גדולה (חיטוב תקופה כזו מה לעשות) אמר לי רק להוריד טיפה מהכמות ואמר החלבון שאני שותה שהיה מי חברה מוכרת עם בדיקות מעבדה ואמר להגיד לרופא יחידה שיעשה קצת שיעורי בית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית