הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג SS של שחיף מסריח

לוג SS של שחיף מסריח

Omer111

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
  • פותח/ת השרשור
Omer111 עדכן/ה את הלוג ״לוג SS של שחיף מסריח״:

לוג SS של שחיף אפס #1

שלום הגעתם לפינה של שחיף אפס אז מה היה לנו היום?
הגעתי לאימון על 240 פחמימה
סקוואט: נתתי 77.5 סקוואט עם קצת עזרה בחזרה אחרונה היה קשה מאוד אבל עשיתי את זה עשיתי עם ספוטר כי אני פחדן ומפחד לקרוס ולזרוק אבל הוא לא עשה משו מיוחד רק הניח עלי ידיים כדי שאני לא אפול על הרצפה אבל הוא לא דחף הוא דחף קצת בחזרה האחרונה של הסט ה 3
בנץ: אז כן כן הבנץ שלנו להיום עשינו 55 עלה נהדר היה אחלה הרגשתי ממש טוב עשיתי עם ספוטר כי שוב לא באלי שיקרוס עלי מוט כמו בעבר אבל גם בזה לא עשה כלכך משהו רק עזר לי בהרמה הראשונית של המוט מהמתקן

או עכשיו מגיע החלק המעניין הלכתי למכון עם החבר הסטריטר שלי אחלה גבר היה גם הספוטר שלי אחלה בן אדם אז לאחר הבנץ הסכמתי שנעשה את האימון בטן שלו כי הוא עזר לי והיה צריך ללכת אז הסכמתי זה היה אימון בטן רצחני שרצח את הבטן והרגליים ואז סיפרתי על זה לחברי הליפטר הוא נזף בי לצערי כי מסתבר שדפקתי תדדליפט כי לא עושים בטן לפני דדליפט ואני לא ידעתי ואני מצטער מפה לשם
דדליפט: אז כן אחרי שנזף בי אמר לי תעשה שוב 90 אמרתי בטוח אולי אעלה ל 92.5 אמר לי כן תעשה 90 הלכתי עשיתי חימום היה סבבה ואז הגיע ה 90 לא כזה התרגשתי כי המקס שלי היה 95 וכבר נתתי 90 אימון שעבר אבל לבחורים הטובים שלא שחכו אני עשיתי לפני זה אימון בטן כמו מטומטם ובום נכשלתי ב90 לא הצלחתי לנתק אפילו חזרה אחת דרך אגב עשיתי 2 חזרות של 90 והמוט כל פעם נפל הצידה ואני לא מבין מה קורה ואז אני רואה ששחכתי לשים 5 קילו בצד אחד אז זה לא היה שווה כי אני מטומטם ושחכתי אז שמתי את ה 5 ואז הגיע הכשל של ה 90 שכתבתי עליו שלא הצלחתי לנתק אפילו חזרה אחת ואז הלכתי בבושת פנים

שלכם שחיף אפס

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית