הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לסקוואט (hb)

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אני מעוניין לקנות נעל עם עקב לסקוואט כבר זמן מה והבלאק פריידי הזדמנות לא רעה לזה.
אשמח להצעה לנעל בתקציב 75$ וגם מקום להזמין ממנו.
תודה רבה לעוזרים ויום טוב!

נייק רומלאוס 2
אדידס אדיפאוור
כל סדרת נעלי הקרוספיט יש של נייק, אדידס, ריבוק ועוד
יש לך אשכול נעוץ על נעליים
תסתכל על הדגמים ותריץ חיפוש

• פותח/ת השרשור
נייק רומלאוס 2
אדידס אדיפאוור
נייק רומלאוס 2
אדידס אדיפאוור

תודה. עברתי על האשכול. אבל רציתי לשאול לגבי אתרים שעושים הנחות עכשיו בבלאק פריידי.

קשה לי להאמין שתמצא ב75 דולר ומטה נעל באיכות גבוהה, הromaleos 2 והadipower לא זולות בכלל ועם הנחות של black friday במקרה הטוב אולי רק הadidas powerlift 2.0 נמצאות בטווח מחירים שהצגת כאן

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתמצא ב75 דולר ומטה נעל באיכות גבוהה, הromaleos 2 והadipower לא זולות בכלל ועם הנחות של black friday במקרה הטוב אולי רק הadidas powerlift 2.0 נמצאות בטווח מחירים שהצגת כאן
אני לא ממש רוצה להוציא יותר מ 300 שקל לפחות כרגע. לא דיברתי על האיכות של הנעל. אני יודע שכן יש נעליים בטווח המחירים הזה וזה מה שאני מחפש. יש לך אתר מומלץ להסתכל ולהזמין ממנו?

אני יודע שבאתר האירופאי של אדידס מוכרים את הפאוורליפט 3 ב-50€ בערך, שווה מאוד

למתאמן שפעם בראשונה קונה נעל באתר הרשמי של אדידס יש את הadidas powerlift 3.1 ב63 דולר לפני קופונים, משלוח בUSHOPS לדעתי עולה 10 דולר על נעליים בBF ככה שאפשר להביא את הנעל משם עד הבית עם שליח באזור ה70 דולר אחרי משלוח(שער הדולר 3.52 לא?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית