הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא פציעות

לוג ללא פציעות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
Tank הוסיף לוג חדש:

לוג ללא פציעות - המטרה להיות בריא וחסון עם ממוצע 90 במדמ"ח

חזרתי לפני 4 שבועות להתאמן אחרי הפסקה ארוכה של כמעט שנה בעקבות פציעה ארוכת טווח באזור האגן. כרגע לא מרגיש אותה כמעט בכלל ובכללי מרגיש מעולה מבחינת בריאות.
כרגע עובד במתכונת SS עד שאחזור לשפוף 4 פלטות לעצימות ואז אעבור לבלוק נפח כלשהו שעוד לא החלטתי בדיוק לאיזה.
המשקלים ההתחלתיים לפני חודש היו: בנץ' 90, סקוואט 100, פרס 60, דד ליפט עדיין לא עושה כי נאבד לי האולסטאר ואסור בטכניון למשוך בלי נעליים או עם סליפרס.

אימון הבא יהיה מחר: סקוואט 130, בנץ' 105 ומתח 11.25.
בנוסף מוסיף 3 אימוני ריצה קלה...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא פציעות״:

עדכון לוג: 25/11/17

בנץ' 3x5x105 - הרגיש די כבד. משקל הבא כבר אתחיל לעבוד עם ספוטר
סקוואט 3x5x130 - לא כבד מדי אבל מרגיש את המשקל.
מתח 3x5x11.25 - אפשר להמשיך להתקדם. לא כבד מדי בינתיים.

אימון הבא יום שני בתקווה שעד אז אספיק להשלים קצת שיעורי בית שלא אצטרך להגיע לאימון עם רגשות אשם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
לא אוהב בנט אובר, לא עושה דד ליפט אז אני קצת משנה את המתכונת. אני מחליף בין מתח לצ'ין אפס כל אימון ומוסיף משקל

ברוך השב. בהצלחה
אתה מחזיר איתך גם את מתי ?

• פותח/ת השרשור
ברוך השב. בהצלחה
אתה מחזיר איתך גם את מתי ?
בהחלט. חזרנו להתאמן ביחד (הוא בדיוק התחיל סמסטר ראשון כאן בהנדסה כימית כדי לעשות מעבר פקולטי לביו רפואית).
כרגע אנחנו גם באותם המשקלים בסקוואט ושנינו עושים פחות או יותר את אותו הSS.
ותודה רבה חנן!

• פותח/ת השרשור
בהחלט. חזרנו להתאמן ביחד (הוא בדיוק התחיל סמסטר ראשון כאן בהנדסה כימית כדי לעשות מעבר פקולטי לביו רפואית).
כרגע אנחנו גם באותם המשקלים בסקוואט ושנינו עושים פחות או יותר את אותו הSS.
ותודה רבה חנן!
השתחרר מהצבא?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/11/17

בנץ' - 3x5x107.5 - מרגיש שכמעט הגעתי לגבול שאליו אוכל לטפס כל עוד אני בחיטוב. אתן עוד העלאה אחת ל110 ומשם אשאר במשקל הזה כל עוד אני בחיטוב בתקווה שלא אצטרך להוריד.
סקוואט - 3x5x135 - היה בסדר.
צ'ין אפס - 3x5x13.75 - גם בסדר

אימון הבא ביום שבת. מרגיש שעשיתי טעות שהלכתי להתאמן 6 שעות אחרי ארוחה אחרונה ואחרי שבכללי לא הכנסתי מספיק קלוריות באותו היום. אולי פעם הבאה אם אתזמן ארוחות בצורה חכמה יותר יהיה יותר טוב.
ערב טוב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/12/17

פרס - 3x5x70 - יותר גרוע מפעם קודמת. עלה אבל ממש בלחץ והיו 2 חזרות גריינד בסט האחרון. מתחיל לאבד כוח וזה מדאיג אותי. מקווה שבפרס הבא המשקל הזה יעלה ולא אצטרך להוריד עוד יותר.
סקוואט - 3x5x137.5 - הרגיש בסדר. ממשיך להתקדם
מתח - 3x5x13.75 - מרגיש בסדר גמור בינתיים

משקל גוף 92.8 כרגע. קצב הירידה מספק אותי כרגע. המטרה העיקרית עכשיו היא לא לאבד כוח כתוצאה מהירידה כי זה משהו שלצערי קורה ומאוד מדאיג אותי.
ביום שני סוף סוף חוזר ל3 פלטות סקוואט.

חוזר ללמידה ולשיעורי בית. לילה טוב לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/12/17

בנץ' - 2x5x110 1x4x110 - סט שני לא היה לי ספוטר ונאלצתי לעשות לבד. זה כנראה שבר אותי כי עשיתי בו 2 חזרות גריינד וכנראה לסט השלישי פשוט לא היה מספיק כוח למרות שנחתי הרבה.
סקוואט - 3x5x140 - היה סבבה. ממשיכים להתקדם.
צ'ין אפס - 3x5x15 - היה סבבה. עוד לא כבד מדי.

אאלץ לוותר על ריצה מחר בשל חוסר זמן מהלימודים וגם כי העייפות המצטברת כבר מתחילה לעשות את שלה וגם יום רביעי יש בוחן. בקיצור חיים קשים. אחזור ללמוד מחר גם לקום ב7 לעבודה. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/12/17

פרס - 3x5x70 - הרגיש נהדר!
סקוואט - 3x5x142.5 - היה מעולה גם כן
מתח - 3x5x15 - היה כבד. מפסיק להתקדם בינתיים.

כנראה המנוחה אתמול עשתה את שלה, וגם החומוס ביומיים האחרונים בעבודה. הרגשתי נהדר היום והמשקלים זרמו הרבה יותר. מקווה שימשיך ככה וחוזר לשגרה. הבוחן גם הלך סבבה. אימון כוח הבא יום שבת עם 145 סקוואט ונסיון חוזר ל110 בנץ' מקווה שיהיה טוב. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/12/17

בנץ' - 1x5x110 2x3x110 1x4x110 - שוב לא היה ספוטר אחרי הסט הראשון. עשיתי 2 סטים לבד אחר כך ופחדתי לעשות יותר מ3 חזרות. החלטתי לגשת לסט רביעי והפעם היה לי ספוטר אבל שרדתי רק 4 חזרות. משאיר את המשקל בינתיים.
סקוואט - 3x5x145 - סבבה לגמרי. ממשיכים
צ'ין אפס - 3x5x16.25 - היה כבד. אנסה לעלות פעם הבאה מקווה שיצליח.

משקל גוף 92.6
לא ציפיתי לרדת השבוע כי גם הורדתי ריצה וגם התחזרתי קצת בעבודה. מבחינתי השבוע בכל זאת היה מוצלח כי התחזקתי והתקדמתי למרות הכל. שבוע הבא נקווה לרדת קצת יותר ולשמור על המשקלים בלחיצות תוך המשך התקדמות בסקוואט. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/12/17

פרס - 3x5x72.5 - עלה קשה עם גריינדים בדרך אבל עלה. מבסוט. משאיר את המשקל בינתיים לעוד כמה אימונים. כשלא יהיו גריינדים נעלה.
סקוואט - 3x5x147.5 - היה סבבה. ממשיכים.
מתח - 3x5x15 - היה קשה אבל אני אנסה להתקדם.

מחר יום עבודה של 11 שעות ואז ריצה 5 קילומטר ואז ערב פקולטי. יהיה מתיש. נקווה שלא יפריע להתקדמות.
לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית