הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית אימונים

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שלום זה אשכול ארוך ומורכב ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיענה
קודם כל רקע עלי כי אני חדש בפורום פה למרות שקראתי כבר את כל המאמרים נראלי.
אז ככה אני בן 21 , כעת חייל
גובה - 1.64
משקל- 62
מס אימונים : 4-6 לפחות ארבע
מתאמן קרוב לארבע שנים ..
היו לי השגים די טובים מבחינת משקל של תרגילים מורכבים וגם בנושא של ריצות
במשך השנים האימונים היו באופי של סיבולת שריר ברוב הזמן ותקופה גם אימוני כוח ( לא הייתה לי מטרה להתנפח כי זה לא עיינין אותי לצבא) . כמובן ניסיתי הרבה תוכניות , לבסוף התמקדתי באחת של ריצות עם אימוני סיבולת בחדר כושר
עד שהתגייסתי . ופה נכנס הקאצ' , אני כעת בפציעה במפשעה , יש לי קרע קטן במפשעה והוא בתהליכי החלמה ( פיזוטרפיה ומנוחה בעיקר ) כלומר אני לא עובד רגלים עם משקל
רק תרגילי יציבות , וסקוואט בלי משקל
עד אז בשמונה חודשים האלה של הפציעה .
עכשיו מאחר ואני כבר לא אחזור להיות חייל קרבי , כעת המטרה שלי היא פשוט לגדול מאוד כן מסה , אבל לא רק להיות מנופח גם להיות חזק , אני מחפש תוכנים אימונים שעד שאחזור לפעילות מלאה עם הרגליים אוכל לעשות אותה ולהתחזק
ברגע שאבריא חשבתי לעשות Madcow ( מת על סקוואט ודדליפט וכל התרגילים המורכבים )
עבדתי בצורה של תוכנית אימונים AB לפחות ארבע פעמים בשבוע ( אם יכולתי יותר אז יותר)
A: חזה + ידיים-
4 תרגילים לחזה + 3 תרגילים לידיים מתבצעים באופן של סופרסט
בין 8-12 חזרות שהאחרון הוא דרופ סט
B : גב + כתפיים-
4 תרגילים לגב + 4 תרגילים לכתפיים
מתבצע בצורה של סופר סט הכל
תרגיל אחרון הוא דרופ סט
ואז תרגילי יציבות של הרגליים

דגש : יכול להיות מאוד שהתכונית הזאת לא בנויה בצורה חכמה במיוחד , ויש בה דברים לשפר.. דוגרי ראיתי שינויים בהקיפים ( אני מודד) ועליה במשקל ככה שהמשכתי .. אבל עכשיו באלי לעשות שינוי גדול ולהיכנס לתוכנית חדשה ורצינית יותר
אשמח מאוד אם תעזרו לי
חבר (והוא גם מדריך כושר) הציע לי
לעשות
AB + בטן כל יום (לא יודע כמה זה חכם)
A: חזה + כתפיים + יד אחורית
B : גב + רגלים + יד קידמית

שריר גדול - שלושה תרגילים
שריר קטן - שני תרגילים
שלוש סטים כפול שמונה חזרות עד לכשל
בלי סופרסטים
( אני קצת סקפטי נראלי קצת מידי תרגילים )
אשמח לשמוע את דעתכם על מבנה התוכנית הזאת

אל תמליצו לי על SS או על FBW עשיתי אותם כבר לפני שנים ואין לי מה לחזור אליהם
חושבים שזה חרא של תוכניות הכל ? שמח לשמוע , אבל אשמח עוד יותר לשמוע על שם של תוכנית שלדעתכם מתאימה.

נושא אחרון - אני יודע שזה לא פורום תזונה אבל אני בעיקרון אוכל המון חלבון ולא הרבה פחמימות , לוקח סקופ אחד בערב כדי להשלים
לא נוגע בג'אנק , בעיקרון אני בצבא וזה קשה לשמור על תפריט נכון לפי גרמים
אבל מדובר על כף הגשה אחת של פחמימה פלוס מנות חלבון ( קשה להגיד במדויק זה יכול להגיע גם לארבע עופות חח או לעשר קציצות בקר תלוי בכמות שיש לאכול )
ארוחת ערב בדכ סלט עם טחינה וביצים
ארוחות בוקר כמעט אני לא אוכל כי אין לי את האפשרות אז זה מסתכם בניצ'ר ואלי ועכשיו גם אכניס קווקאר וצ'יה בתור שייק ( אני אעשה אבקה ואשתה )
והאם לדעתכם יש צורך לקנות גם תוספי תזונה למינהם חוץ מאבקת חלבון

תודה רבה רבה לכל מי שיכול לעזור בנושאים
!!!

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית