הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ החלפת תוכנית לאחר fbw

עדן171

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי חברים ושבוע טוב,
אני מתאמן בfbw כבר כחודש וחצי ומעוניין להחליפה לתוכנית פיצולים ab, המטרה שלי היא מסה.
אשמח לחוות דעת עלייה אם צריך לשנות סטים/חזרות/תרגילים, וגם לגבי אימון B מה עדיף שהסדר יהיה מבחינת עבודה, ואם לדעתם צריך אימון לתאומים ?

תוכנית A:
גב -
דדליפט 3×5
מתח רחב /פולי עליון 4×8
באנט אובר 3×8-10

יד קידמת -
כפיפת מרפקים 4×8-10

רגליים -
סקווט 4×6-8
לאנצ'ים 10×3

תוכנית B:
חזה-
באנץ פרס 4×6
באנץ בשיפוע חיובי 3×8-10

כתפיים-
מיליטרי פרס 4×6
הרחקה לצדדים 3×8-10

יד אחורית-
באנץ באחיזה צרה 4×8-10
או
לחיצה צרפתית 4×8-10

תרגילים סבבה, נפח לא נכון, אין לך תרגיל יעודי לכתף אחורית. הייתי אומר אפשרי הפיצול, אבל תחשוב גם על חזה-גב-אחורית רגליים-כתפיים-קדמית

• פותח/ת השרשור
תרגילים סבבה, נפח לא נכון, אין לך תרגיל יעודי לכתף אחורית. הייתי אומר אפשרי הפיצול, אבל תחשוב גם על חזה-גב-אחורית רגליים-כתפיים-קדמית
אוקיי תודה, אז איך הייתה מתקן אותה מבחינת נפח ואם ישלך תרגיל טוב להמליץ עליו לכתף האחורית?

אוקיי תודה, אז איך הייתה מתקן אותה מבחינת נפח ואם ישלך תרגיל טוב להמליץ עליו לכתף האחורית?
פרפר הפוך לכתף אחורית. והשאלה הראשונה - שריר גדול 9-10 סטים בינוני 7-8 קטן 5-6. לא הייתי עושה מעבר לשלוש סטים פר תרגיל

• פותח/ת השרשור
פרפר הפוך לכתף אחורית. והשאלה הראשונה - שריר גדול 9-10 סטים בינוני 7-8 קטן 5-6. לא הייתי עושה מעבר לשלוש סטים פר תרגיל
תודה ! , אז ממה שאני מבין ממך בעצם שאני צריך להוריד חזרה ל3 סטים איפה ששמתי 4, ולהוסיף תרגיל ביד קידמית/רגליים/חזה/ ויד אחורית
לצורך העיניין מה אומר על להוסיף פלייס לחזה בהתבסס על מה שאמרת להגיע ל9-10 סטים, וביד אחורית פשיטה מאחורי הראש.
לגהי הכתף כדי להשלים לכמות סטים שהמלצת האם להוסיף 2 סטים של10 לפרפר הפוך יספיק או להוריד סט מההרחקה לצדדים ולהוסיף לפרפר הפוך.
ויש לך תרגיל נחמד להוסיף ליד קידמית ולרגליים כדי לסגור את ההשלמה ?
מצטער שאני חופר אחי, אבל תודה רבה על העזרה !!

חזה-גב-אחורית רגליים-כתפיים-קדמית
ומה ההגיון בזה שלא משנה איך תסדר את זה, יצא לך .4 אימונים בשבוע כאשר באימון אחד עבדת גב שבה עובדת היד קדמית והחזה שבה עובדת היד אחורית ויום לאחר מכן אתה עובד על אותם השרירים שזה כתפיים (יד אחורית) ושוב יד קדמית.

הפיצול המקורי היה נכון ואני לא רואה טעם לשנות את זה. מה שכן את ה-5 חזרות הייתי משנה ל 6-8 ומוסיף סטים/תרגילים לתוכנית שיהיה לערך 20-25 סטים/אימון

• פותח/ת השרשור
ומה ההגיון בזה שלא משנה איך תסדר את זה, יצא לך .4 אימונים בשבוע כאשר באימון אחד עבדת גב שבה עובדת היד קדמית והחזה שבה עובדת היד אחורית ויום לאחר מכן אתה עובד על אותם השרירים שזה כתפיים (יד אחורית) ושוב יד קדמית.

הפיצול המקורי היה נכון ואני לא רואה טעם לשנות את זה. מה שכן את ה-5 חזרות הייתי משנה ל 6-8 ומוסיף סטים/תרגילים לתוכנית שיהיה לערך 20-25 סטים/אימון

אוקיי תודה לך מייק!
מה שכן בדדליפט כמו שאמרת לא קצת מורכב בהנחה שאני רוצה לעשות דדליפט כבד במיוחד ל6-8 חזרות כפי שציינת.
לגבי ההוספה סטים/ תרגילים לכל תוכנית יש הכוונה כמה עדיף שיהיה לכל שריר או כמו שהבחור שהמליץ לי זה טוב ?

Back
למעלה תחתית