הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

אני לא טוען שההערכות מדויקות. אין לי שום נתונים לגבי זה.
המטרה של התוכנית היא כן שיפור ב- limit strength או 1RM. להגיד שהחזרות הגבוהות לא מתרגמות בכלל לעלייה בכח בחזרות הנמוכות זאת טעות. אני מניח שגם את וונדלר לא מעניין בשיט מה ה- 10RM שלו. אם הוא טוען שהתוכנית עובדת, זה בגלל שהיא עזרה לאנשים להתחרות - 1RM.

זה לא מה שאמרנו אבל .
אני דיברתי רק על ההערכות האלו .
אני לא יודע איך זה יתורגם לRM1 כי כמו בכל ספורט אתה חייב לתרגל את זה .
ויש שוני מאוד גדול בין חזרה אחת לעשר .

אני לא טוען שההערכות מדויקות. אין לי שום נתונים לגבי זה.
המטרה של התוכנית היא כן שיפור ב- limit strength או 1RM. להגיד שהחזרות הגבוהות לא מתרגמות בכלל לעלייה בכח בחזרות הנמוכות זאת טעות. אני מניח שגם את וונדלר לא מעניין בשיט מה ה- 10RM שלו. אם הוא טוען שהתוכנית עובדת, זה בגלל שהיא עזרה לאנשים להתחרות - 1RM.

לא אמרתי שזה לא יתורגם בכלל. אמרתי שאתה עלול להתאכזב וזה יכול להיות רחוק מהמציאות.
היה לי סקוואט 140 ל 10 עם 1RM של 175, למשל.
גם וונדלר עשה 540 ל 7 ורק 600 ל 2.
אין מה לעשות, כשאתה עושה חזרות גבוהות זה פחות ספציפי.

לא אמרתי שזה לא יתורגם בכלל. אמרתי שאתה עלול להתאכזב וזה יכול להיות רחוק מהמציאות.
היה לי סקוואט 140 ל 10 עם 1RM של 175, למשל.
גם וונדלר עשה 540 ל 7 ורק 600 ל 2.
אין מה לעשות, כשאתה עושה חזרות גבוהות זה פחות ספציפי.

כפי שאמרתי אין לי מושג אם הערכות מדויקות. אני משתמש בהם רק כדי לקבל תחושה ואומדן של התקדמות. בגלל הצורה של התוכנית יוצא כל פעם מספר חזרות שונה וקשה להשוות. לדוגמה מה יותר חזק - 77.5 קילו ל- 7 חזרות, או 82.5 ל- 5 חזרות. אז המחשבונים עוזרים בלהעביר את זה למכנה משותף ובלהציב מטרות לאימונים.
כשאני אחליט לבדוק 1RM, יצא מה שיצא.

כפי שאמרתי אין לי מושג אם הערכות מדויקות. אני משתמש בהם רק כדי לקבל תחושה ואומדן של התקדמות. בגלל הצורה של התוכנית יוצא כל פעם מספר חזרות שונה וקשה להשוות. לדוגמה מה יותר חזק - 77.5 קילו ל- 7 חזרות, או 82.5 ל- 5 חזרות. אז המחשבונים עוזרים בלהעביר את זה למכנה משותף ובלהציב מטרות לאימונים.
כשאני אחליט לבדוק 1RM, יצא מה שיצא.

כן, הבנתי את זה. אני רק לא יודע אם זו דרך טובה כל כך בניגוד למה שוונדלר חושב. נראה מה ייצא לך.

Thursday 100415

Bench Press 5-5-12 57.5-65-72.5
Pullups 7x4
Dips 5x5​

Saturday 100417

Squat 5-5-12 65-75-85
Goblet Squat 25kg DB 3x12
3x 1:15 min plank​

Monday 100419

Press 3-3-10 42.5-50-55
Chinups 6x5
Dips 5x6

החזרה האחרונה בפרס היתה מלחמה די רצינית אבל ניצחתי. הרגיש טוב.

Thursday 100422

Deadlift 3-3-9 112.5-130-145
RDL 3x8 60 Kg
Toes 2 Bar 3x6

אימון ראשון עם מגנזיום. אכן הגריפ היה פחות בעיה ונתן לי למשוך את הסט עד שהרגליים/גב כבר נהיו גורם מגביל.
למי שמתעניין קניתי באיתנים דרך האינטרנט. זה כמות די גדולה ולא מאוד יקר. אין לי למה להשוות מבחינת איכות אם יש הבדלים. הגיע מהר ואפילו צילצלו לוודא שהכל בסדר.

Thursday 100422

Deadlift 3-3-9 112.5-130-145
RDL 3x8 60 Kg
Toes 2 Bar 3x6​

אימון ראשון עם מגנזיום. אכן הגריפ היה פחות בעיה ונתן לי למשוך את הסט עד שהרגליים/גב כבר נהיו גורם מגביל.​

למי שמתעניין קניתי באיתנים דרך האינטרנט. זה כמות די גדולה ולא מאוד יקר. אין לי למה להשוות מבחינת איכות אם יש הבדלים. הגיע מהר ואפילו צילצלו לוודא שהכל בסדר.​
כבוד על הדדליפט:193ek:.
גם אני רוצה להזמין משם מגנזיום, אבל קצת מפחיד אותי אני לא ממש יודע עם האתר אמין.
הבאת להם את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט?
יש אפשרות לשלם במזומן?
כמה גרם כל בלוק?

כבוד על הדדליפט:193ek:.
גם אני רוצה להזמין משם מגנזיום, אבל קצת מפחיד אותי אני לא ממש יודע עם האתר אמין.
הבאת להם את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט?
יש אפשרות לשלם במזומן?
כמה גרם כל בלוק?

האתר אמין. הזמנתי עם כרטיס אשראי. אין לך מה לדאוג.
לא יודע אם אפשר לשלם במזומן, תצטרך לשאול אותם.
זה קופסה של חצי קילו מגנזיום, שמחולקת ל- 8 קוביות.

alalalal
תבדוק אם יש קרוב לביתך "קיר טיפוס" או חנות מטפסים, מוכרים במקומות האלה מגנזיום די בזול

alalalal
תבדוק אם יש קרוב לביתך "קיר טיפוס" או חנות מטפסים, מוכרים במקומות האלה מגנזיום די בזול
בדקתי בריקושט ואין, וגם באיזה חנות של מטיילים אין.
הצפון ריק ממגנזיום .
גם אחי חצי קילו ב85 שקל כולל משלוח נשמע לי לא ממש יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית