דבר עם וונדלר. הוא נראה לי חלש מאוד, במיוחד בחזרות הנמוכות.
כן וונדלר חלש , עם כל הסמים רק 600 פאונד ל2 חזרות .
וההערכות האלה הן רק הערכות , הן לא באמת שוות הרבה .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר עם וונדלר. הוא נראה לי חלש מאוד, במיוחד בחזרות הנמוכות.
אני לא טוען שההערכות מדויקות. אין לי שום נתונים לגבי זה.
המטרה של התוכנית היא כן שיפור ב- limit strength או 1RM. להגיד שהחזרות הגבוהות לא מתרגמות בכלל לעלייה בכח בחזרות הנמוכות זאת טעות. אני מניח שגם את וונדלר לא מעניין בשיט מה ה- 10RM שלו. אם הוא טוען שהתוכנית עובדת, זה בגלל שהיא עזרה לאנשים להתחרות - 1RM.
לא אמרתי שזה לא יתורגם בכלל. אמרתי שאתה עלול להתאכזב וזה יכול להיות רחוק מהמציאות.
היה לי סקוואט 140 ל 10 עם 1RM של 175, למשל.
גם וונדלר עשה 540 ל 7 ורק 600 ל 2.
אין מה לעשות, כשאתה עושה חזרות גבוהות זה פחות ספציפי.
כפי שאמרתי אין לי מושג אם הערכות מדויקות. אני משתמש בהם רק כדי לקבל תחושה ואומדן של התקדמות. בגלל הצורה של התוכנית יוצא כל פעם מספר חזרות שונה וקשה להשוות. לדוגמה מה יותר חזק - 77.5 קילו ל- 7 חזרות, או 82.5 ל- 5 חזרות. אז המחשבונים עוזרים בלהעביר את זה למכנה משותף ובלהציב מטרות לאימונים.
כשאני אחליט לבדוק 1RM, יצא מה שיצא.
מה ההבדל בין האיכויות של מגנזיום?
נחכה לרוסי השמן שמומחה בהכל.
כבוד על הדדליפט:193ek:.Thursday 100422
Deadlift 3-3-9 112.5-130-145
RDL 3x8 60 Kg
Toes 2 Bar 3x6
אימון ראשון עם מגנזיום. אכן הגריפ היה פחות בעיה ונתן לי למשוך את הסט עד שהרגליים/גב כבר נהיו גורם מגביל.
למי שמתעניין קניתי באיתנים דרך האינטרנט. זה כמות די גדולה ולא מאוד יקר. אין לי למה להשוות מבחינת איכות אם יש הבדלים. הגיע מהר ואפילו צילצלו לוודא שהכל בסדר.
כבוד על הדדליפט:193ek:.
גם אני רוצה להזמין משם מגנזיום, אבל קצת מפחיד אותי אני לא ממש יודע עם האתר אמין.
הבאת להם את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט?
יש אפשרות לשלם במזומן?
כמה גרם כל בלוק?
הבנתי תודה רבה.האתר אמין. הזמנתי עם כרטיס אשראי. אין לך מה לדאוג.
לא יודע אם אפשר לשלם במזומן, תצטרך לשאול אותם.
זה קופסה של חצי קילו מגנזיום, שמחולקת ל- 8 קוביות.
בדקתי בריקושט ואין, וגם באיזה חנות של מטיילים אין.alalalal
תבדוק אם יש קרוב לביתך "קיר טיפוס" או חנות מטפסים, מוכרים במקומות האלה מגנזיום די בזול