5/3/1 - התוכנית לעצלנים

קראתי את הספר, התוכנית ממש טוב למי שאין זמן לשרוץ במכון שעות
וההתקדמות נחמדה מאוד למי שלא מחפש כל אימון להעמיס צלחות

ההקדמה שלו מצחיקה
עשית התקדמות יפה מאוד עם התוכנית
לא הכרתי את התוכנית לפני, תודה

קראתי את הספר, התוכנית ממש טוב למי שאין זמן לשרוץ במכון שעות
וההתקדמות נחמדה מאוד למי שלא מחפש כל אימון להעמיס צלחות

ההקדמה שלו מצחיקה
עשית התקדמות יפה מאוד עם התוכנית
לא הכרתי את התוכנית לפני, תודה

תודה. ההתקדמות אכן מתונה אבל יש אנשים שזה מתאים להם. אני בדיוק מסיים מחזור נוסף באימון הבא שלי (שכנראה יצא רק בשישי). אני אקח שבוע דילואד ואז נחשוב על איך לעשות את המחזור הבא. אחרי שלושה מחזורים די זהים קצת משעמם לי. אולי אני אוסיף conditioning ואצטרף לנבחרת המחטבים לחודש חודשיים.

אתה לא רוצה לנסות ללכת על RM5/3/1 אחרי השבוע הקל ?

Friday 100507

Squat 5-3-10 75-85-95
Goblet Squat 25kg DB 3x15
3x 1:15 min plank​

זהו הסתיים עוד מחזור. שבוע הבא נעשה שבוע קל של שטויות. מדגדג לי לבדוק 180 קילו דדליפט, אולי לקראת סוף השבוע. אני גם רוצה לשנות משהו לקראת המחזור הבא כי קצת משעמם לי. אני רוצה להוסיף פאוור קלין וקצת conditioning. מבחינת תזונה אני מרגיש שאני צריך קצת לחזור לפלאו יותר הדוק, כי המכנסיים מתחילים להיות צפופים מדי בבטן. אז ניפרד קצת מהצ'אנקי מאנקי ומהמקדונלדס ונחזור לסטייקים ולחלב קוקוס.

אסור. ברגע ששומן רווי נוגע במחבת, הוא הופך לסרטן. זה מה שהרופא בטלויזיה אמר.

תבדוק שיאים. זה החלק הכיפי של כל העינין, לא?

אסור. ברגע ששומן רווי נוגע במחבת, הוא הופך לסרטן. זה מה שהרופא בטלויזיה אמר.

תבדוק שיאים. זה החלק הכיפי של כל העינין, לא?

יש! אני מאוד אוהב seafood.

אני אבדוק 180 דדליפט לקראת סוף השבוע. ואולי איזה פוש פרס כדי להתקדם בת'רד של המשקל מעל הראש. אני רק צריך לחכות לחולצה של הציפור. שמעתי שזה נותן כוחות מיוחדים.

אתה צריך את החולצה של 70sbig. היא מאפשרת להוסיף 10% ל 1RM.

Sunday 100523

Press 5-5-10 42.5-47.5-55
Chinups 4x5
Dips 3x7

מתחיל מחזור חדש בתוכנית 5/3/1 . המשקלים עלו שוב באותה כמות - 2.5 קילו ללחיצות וחמש קילו לסקוואט ודדליפט. במחזור הזה אני אנסה לשלב גם קצת conditioning. כנראה שבאימוני הדדליפט והסקוואט. בעיקר הליכה/ריצה משולבת עם תרגילים power כמו קלין או swing.
אוכל לפי פלאו עם הרבה שומן (יש עכשיו אבוקדו מעולים). המטרה היא לא לרדת במשקל מעבר ל- 85.

Tuesday 100525

Deadlift 5-5-9 107.5-125-142.5
KettlePlate swing 3x15 20 Kg

במכון אצלנו יש פלטות עם חורים לידיים (בשביל שיהיה נוח לסחוב אותם כנראה). גיליתי שאפשר להשתמש בהם כמו kettlebells. זה די נחמד. אני אצלם את זה בקרוב כדי שתבינו על מה אני מדבר.

תמונה להמחשה:
olympic%20weight%20plate_colour.jpg

זה לא יהיה קשה להוסיף משקל בדרך הזאת ? מכיוון שזה אותו עובי ורק נהיה רחב יותר.*
ולמה בדיוק הקטלבלס האלה משמשים ?

כן, אי אפשר ממש לעבור את ה- 25 קילו. אבל זה משמש ל- conditioning מבחינתי ולכן לא צריך משקל גבוה, אלא משהו שיקפיץ לך את הדופק מהר. ה- swings עם 20 קילו בהחלט עשו את העבודה.

Thursday 100527

Bench Press 5-5-10 57.5-67.5-75
Chinups 30
Dips 3x8

עשיתי פשוט 30 מתח בהרבה סטים עם מנוחות קצרות יחסית (כל פעם 3-5 חזרות). אני אנסה להעלות את הווליום מאימון לאימון בלי ממש להתייחס לכמה סטים וכמה חזרות זה לוקח.

Sunday 100530

Squat 5-5-11 70-80-90
Goblet Squat 25kg DB 3x15

בזמן האחרון אני מרוצה מאוד מהטכניקה של הסקוואט שלי. הוא מרגיש טוב, יש עומק ויש באונס. עכשיו אני רק מחכה לנעליים שבטח יחרבנו לי הכל. הגובלט סקוואט זה פשוט רצח אחרי הסקוואטים הכבדים. כמעט ויתרתי אחרי הסט הראשון, אבל נשארתי. כי אני ס1ס.

Sunday 100530​

Squat 5-5-11 70-80-90
Goblet Squat 25kg DB 3x15​

בזמן האחרון אני מרוצה מאוד מהטכניקה של הסקוואט שלי. הוא מרגיש טוב, יש עומק ויש באונס. עכשיו אני רק מחכה לנעליים שבטח יחרבנו לי הכל. הגובלט סקוואט זה פשוט רצח אחרי הסקוואטים הכבדים. כמעט ויתרתי אחרי הסט הראשון, אבל נשארתי. כי אני ס1ס.
בהצלחה. תאכל פחמימות ותראה שהסקוואט יעלה

אם זה מה שיעזור לו להתגבר על הפחד ולהעלות משקל בסקוואט סוף סוף, שילך על זה.

או שהוא יכול להוסיף שומן לתזונה.

מדוע פחמימות יעזרו לו להתגבר על מחסום הפחד ולא פשוט תוספת של שומנים וחלבונים (בעיקר שומנים)?

יש קשר עקיף בין פחמימות ואומץ, כשיש לך כרס אתה פחות מפחד מהסביבה, אתה מרופד ✌️

תעקוב אחרי הלוג. אני מעלה במשקל של הסקוואט בדיוק כמו שכתוב בתוכנית. התחלתי נמוך כי אני חלש ולא הייתי בטוח בסקוואט שלי. הוא השתפר בחודשים האחרונים אבל הוא לא מושלם. אני לא ממהר. אם זה מפריע למישהו, אני ממליץ בחום על הלוג של קורן.

p.s.
אל תביאו את הויכוח השחוק הזה ללוג שלי. אין לי כח לזה.

אתה צריך להכנס למוט בכל מקרה, גם אם ישימו עליו חצי טון
אתה תכנס ותמעך

אבל תכנס, ותמעך...
צריך להיות קצת דפוק בראש שאתה מתאמן
אחר כך לחזור להיות נורמאלי

אחרת זה לא עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית