עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע. אולי סט כבד של אחד מהם פעם בשבוע. רק כדי לא לאבד יותר מדי כח.
סט אחד לא, אבל 2-3 סטים כבדים באימון אחד בשבוע עושים בשבילי את העבודה.סט אחד כבד בשבוע לא ממש ישמור לך על הכוח. ולמה שתרצה לעשות את זה?
מזל טוב על ה-PRים, שיפור יפה.
מה המטרות שלך?
לדעתי אתה מהר מאוד תחליף את המתח לכשל במתח עם משקל. עם דדליפט 180, אין סיבה שזה יקח יותר משבועיים.
חוץ מזה, תחשוב על לגוון בין chinups וpullups.
השאלה כמה חזרות זה הכשל שלו (אם בטוטאל של 3XF אין לו לפחות 30 אז לא הייתי מוסיף משקל)
להחליף למתח עם משקל זה לא תמיד טוב
ברור ברור..הכוונה שלי ב"מהר מאוד" היתה שיקח לו בערך שבועיים להתקדם ל3X10-15 ואז הוא בטח יעדיף לעבור לעבוד עם משקל לטווח חזרות יותר נמוך.
אם המתח הוא תרגיל עזר הייתי משאיר אותו בטווח הזה, לא רואה סיבה לעשות אותו עם משקל בתוכנית הזאת.
מזל"ט על השיאים.
כמה הפרונט סקוואט שלך היום ומה בעצם המטרה שלך בלשפר אותו אם אתה עושה פאוורקלין?
המון זמן לא עשיתי פרונט. כשעשיתי זה היה עם שישים לחמישיות ושבעים לשלישיות. אני חושב שאני אוכל לעשות אותו הרבה יותר טוב (עמוק) עם הנעליים החדשות.
למה? כדי לשמור על סקוואט בתוכנית בלי להרוס אותי עם באק סקוואט שאני לא אצליח להתאושש ממנו. אני מניח שאני יכול פשוט לעשות גם באק בעצימות נמוכה יותר אבל מזמן לא עשיתי פרונט ובא לי.
למה שלא תנסה להתקדם בשניהם? פרונט סקוואט זה לא תרגיל שקשה להתאושש ממנו, ובאק סקוואט גם עוזר לו להתקדם.