הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נעל הליכה/ריצה מומלצת

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
עד היום קניתי נעליי NIKE RUN ודגמים כאלה ב-300-350 שקל, העיקר אמרתי היופי..
פתאום התחילו לי כאבי ברכיים פה ושם(אני נמצא בעמידה ממושכת רוב היום)
ושמעתי מכמה אנשים כולל אחד שמכין מדרסים שהנעל המומלצת ביותר מבחינה אורטופדית ונוחות ובריאות לכף הרגל זה ה-NEW BALANCE
השאלה שלי, מבחינת אחד כמוני שפשוט הולך המון ביום יום ועומד על הרגליים המון, איזה דגם לבחור? יש למישהו המלצה?
ככל שאני אשלם יותר על דגם חדש זה בהכרח אומר שהיא יותר טובה ויותר בריאה?

איך בוחרים נעל הליכה/ריצה טובה, ואני מוכן לשלם על הבריאות שלי ולקנות גם נעל ב-1000 שקל אם מבטיחים לי שזה מה שיעזור

*כאשר התייעצתי והלכתי לטיפול אצל פיזיותרפיסט - הוא אמר שיש לי קריסה קלה בכפות רגליים שיכול להיות שגורמת לכאבי ברכיים - ולכן המליץ על מדרסים. כרגע עושה מדרסים ורוצה לקנות בהתאם גם נעל טובה בלי להתפשר על מחיר ואיכות.

תודה !!!

נערך לאחרונה:
בגדול זה מאוד אינדיוידואלי, אתה צריך לבחור נעל שנוחה לך
ממש לא יהיה נכון להגיד שכמה שיותר יקר יותר טוב.
מה שאני עושה כשאני בחנות ספורט זה בעיקר לוקח את הזמן, מודד כמה דגמים ועם כל אחד מהם הולך כמה דקות על ההליכון בחנות, עושה סיבוב בחנות עד שאני סגור על הנעל
אם יש לך קשת גבוהה או פלטפוס יש גם נעליים מתקנות (עם תמיכה מתאימה) שזה יוכלו להמליץ לך בחנויות
אני יודע גם על חנויות שיש בהם מצלמה שמכוונת על ההליכון כדי לנתח אם אתה קורס לצד מסוים(יכול להיות בברך, בקרסול וכו׳) ובוחרים נעל עם תמיכה בהתאם
מה גם שבשימוש כמה שיותר אינטנסיבי וממושך נעל נשחקת מהר וצריך להחליף אותה לעיתים תכופות יותר (מרתוניסטים לדעתי מחזיקים נעל פחות משנה לצורך העניין)

@hanan מניח שיוכל להרחיב יותר ממני

ולבעיה עצמה - אם הכאבי ברכיים זה משהו שמתמשך כבר הרבה זמן הייתי בודק עם פיזיותרפיסט מה המקור ולטפל בבעיה

מה ש @לירן. כתב נכון מאוד. צריך למצוא דגם שנוח לך.
באופן כללי נעלי ריצה פחות מתאימות לשימוש יומיומי ועמידה ממושכת.

מה אופי הפעילות שלך?

• פותח/ת השרשור
בגדול זה מאוד אינדיוידואלי, אתה צריך לבחור נעל שנוחה לך
ממש לא יהיה נכון להגיד שכמה שיותר יקר יותר טוב.
מה שאני עושה כשאני בחנות ספורט זה בעיקר לוקח את הזמן, מודד כמה דגמים ועם כל אחד מהם הולך כמה דקות על ההליכון בחנות, עושה סיבוב בחנות עד שאני סגור על הנעל
אם יש לך קשת גבוהה או פלטפוס יש גם נעליים מתקנות (עם תמיכה מתאימה) שזה יוכלו להמליץ לך בחנויות
אני יודע גם על חנויות שיש בהם מצלמה שמכוונת על ההליכון כדי לנתח אם אתה קורס לצד מסוים(יכול להיות בברך, בקרסול וכו׳) ובוחרים נעל עם תמיכה בהתאם
מה גם שבשימוש כמה שיותר אינטנסיבי וממושך נעל נשחקת מהר וצריך להחליף אותה לעיתים תכופות יותר (מרתוניסטים לדעתי מחזיקים נעל פחות משנה לצורך העניין)

@hanan מניח שיוכל להרחיב יותר ממני

ולבעיה עצמה - אם הכאבי ברכיים זה משהו שמתמשך כבר הרבה זמן הייתי בודק עם פיזיותרפיסט מה המקור ולטפל בבעיה

כן אכן זה מאוד אינדיבידואלי.. - קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות, כמו שאמרת לבדוק אצל פיזיותרפיסט(אז שכחתי לציין וזה התחיל משם) והפיזיותרפסיט אמר שיש לי מעט שקיעה בכף רגל(פלטפוס בקטנה? - ושהרגל צריכה הרמה קלה) - לכן פניתי למדרסן ואני בדיוק עושה מדרסים..
האם לאחר 5 דקות הליכה בחנות - הנעל צריכה להיות לי ממש נוחה שאדע שהיא טובה לי? כי יש נעליים שרק לאחר כמה ימים שנועלים אותה היא מתחילה להתרגל לרגל ואז זה נהיה נוח

מה ש @לירן. כתב נכון מאוד. צריך למצוא דגם שנוח לך.
באופן כללי נעלי ריצה פחות מתאימות לשימוש יומיומי ועמידה ממושכת.

מה אופי הפעילות שלך?

היי חנן, אופי הפעילות שלי בעיקר הדרכה בחדר כושר(מסתובב במשמרת 6 שעות על הרגליים) - או מבצע אימונים אישיים - גם כן 4-5 שעות על הרגליים ולאחר מכן מאמן ילדים במגרש כדורגל - עוד כשעתיים-שלוש על המגרש דשא בתזוזה..
פעם רצתי חצי מרתון, והפסקתי לרוץ בזמן האחרון בגלל הכאבים בברכיים.. אז אשמח לקנות נעל ריצה טובה לחזור לרוץ ואם אפשר אם אותה נעל גם להיות ביום יום.. אלא אם כן אתה אומר שעדיף נעל לעמידה ממשוכת והליכה ועוד נעל רק לריצה

כמו שציינתי - הכאבים הפריעו לי והפסקתי לרוץ.. הלכתי לאורטופד ופיזיותרפיסט, לאחר כמה טיפולים ובדיקות הוא אמר שיכול להיות שבגלל שיש לי קריסה קלה בכף רגל(לא פלטפוס אבל ממש בקטנה אולי) אז הוא אמר שמדרסים יכולים לעזור, והחלטתי גם להשקיע כמה שצריך על נעל איכותית..

NEW BALANCE או BROOKS או סקוני לפי ההמלצות שקיבלתי..

השאלה איך לבחור גם את הדגם שיתאים לכף רגל שלי

תודה רבה!!!!

באזור קניון איילון יש את חנות היבואן של סאקוני ו 2 דקות משם חנות בשם פרוראנר, בשני המקומות יוכלו לעזור לך בצורה מקצועית לבחור נעל ריצה מתאימה.
לגבי נעל לעבודה אני חושב שנעל יותר שטוחה כמו ריבוק נאנו, נייק מטקון תתאים יותר לעמידה/הליכה

• פותח/ת השרשור
באזור קניון איילון יש את חנות היבואן של סאקוני ו 2 דקות משם חנות בשם פרוראנר, בשני המקומות יוכלו לעזור לך בצורה מקצועית לבחור נעל ריצה מתאימה.
לגבי נעל לעבודה אני חושב שנעל יותר שטוחה כמו ריבוק נאנו, נייק מטקון תתאים יותר לעמידה/הליכה

תודה רבה לך חנן!

אני אצור קשר היום עם פרוראנר וינסה לבדוק איתם נעל ריצה ונעל לעבודת היום יום

תודה לך חנן, שוב פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית