נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
מתנצל על הזריקה, הייתי קצת מסוחרר..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם אסגור 300 לגיטימי ומשם נראה כברפסיכי לחלוטין, כמה מתכנן בתחרות?
מה לא היה לגיטימי?קודם אסגור 300 לגיטימי ומשם נראה כבר
הדד 300 ביולי נפסל על תנועה כפולה/הקפצות, סיימתי עם 280קילו דד (התכוונתי תחרותי אולי לא היה ברור).מה לא היה לגיטימי?
אכן פה התבלבלתי. אגב לא הבנתי מכמה פוסטים שלך, אתה מתחרה בסוף עכשיו או שבוטל?הדד 300 ביולי נפסל על תנועה כפולה/הקפצות, סיימתי עם 280קילו דד (התכוונתי תחרותי אולי לא היה ברור).
חחח איפה הבלבול?אכן פה התבלבלתי. אגב לא הבנתי מכמה פוסטים שלך, אתה מתחרה בסוף עכשיו או שבוטל?
חחח איפה הבלבול?
ברור שמתכוון להתחרות עכשיו
הודעה שלך מהפוסט השניהתכנון היה להתחרות השנה, אבל האימון בחמישי היה כה קשה שאני צריך שנה דילואד. 😵
~מנהלים לתקן בבקשה~
הסבר:הודעה שלך מהפוסט השני
מה היה בתחרות?
רק 300(312.5כשל),
התנהלות לא נכונה ביום התחרות ובחירת כניסות שמבוססת על שאיפות גדולות הותירה אותי ללא שיא אישי לצערי אבל לפחות מתנחם בזה שזה שיא תחרותי.
נשתפר להבא.
חח תודה.ראיתי אותך בתחרות וממש התפלאתי מהגודל האדיר והאימתני שלך, כמה נשקלת?
אתה לא חייב כמובן לענות, אבל זה באמת שווה מבחינתך המעבר מ 100 קילו פלוס/מינוס ל 125 בשביל דדליפט 300?חח תודה.
נשקלתי משהו כמו 124 אם אני לא טועה אחרי צום קטן, ביום יום הגעתי ל127 קילו.
יש לא מעט חבר'ה שמתאמנים שהיו שמחים לעלות מ 100 קילו ל 125 קילו בלי קשר לדדליפט, אז אם על הדרך יש גם 300 דדליפט, זה בונוס. (רוצה לומר, יש כאלה שאוהבים להיות גדולים).אתה לא חייב כמובן לענות, אבל זה באמת שווה מבחינתך המעבר מ 100 קילו פלוס/מינוס ל 125 בשביל דדליפט 300?
כן בטח, גם גבהתי מהתחרות הראשונה 9סמ אגב.אתה לא חייב כמובן לענות, אבל זה באמת שווה מבחינתך המעבר מ 100 קילו פלוס/מינוס ל 125 בשביל דדליפט 300?