הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 305KG ל5X5, שיא

סלח לי אבל הניסוח ממש מטומטם.
"קשה יותר" - הקושי הוא אינדיבידואלי וסובייקטיבי.
מבחינת מאמץ בעת ההרמה, לרוב יהיה מאמץ עילאי בניסיון לבצע סינגל מקסימלי.

אפשר לשאול מה יותר נפוץ - אנשים נחותים גנטית שמרימים משקלים שהמשמעות שלהם מסתכמת ברטיו,
או פריקים גנטיים שמציגים יכולות על אנושיות. התשובה בתוך השאלה.

אגב סביר להניח שאתה טרול
כמובן שאני לא מנסה לגמד משקל כזה גבוה
שים לב שאתה מנסה לחטב לאורך זמן ארוך ונלחם לשמר/לעלות משקלי עבודה לעומת שהיית עם 20+ קילו יותר ועלית יותר בקלות
אני מדבר משתי צדי המתרס שקלתי גם 100 ונתתי פי 2.5-3 ממשקל גוף בדד וסקוואט וגם היום על מ.ג 75 באותם איזורים.
משמעותית קשה על מ.ג נמוך להתקדם זה סובייקטיבי כנראה עבורי
אסלח לך על התגובה שלך על הנוסח שלי למרות שראיתי בלוג שלך התנסחות לא פחות מטומטמת-אבל לא מחפש להתנצח.
לא ידעתי שלומר דעה זו הטרלה-אדע להבא..

כמובן שאני לא מנסה לגמד משקל כזה גבוה
שים לב שאתה מנסה לחטב לאורך זמן ארוך ונלחם לשמר/לעלות משקלי עבודה לעומת שהיית עם 20+ קילו יותר ועלית יותר בקלות
אני מדבר משתי צדי המתרס שקלתי גם 100 ונתתי פי 2.5-3 ממשקל גוף בדד וסקוואט וגם היום על מ.ג 75 באותם איזורים.
משמעותית קשה על מ.ג נמוך להתקדם זה סובייקטיבי כנראה עבורי
אסלח לך על התגובה שלך על הנוסח שלי למרות שראיתי בלוג שלך התנסחות לא פחות מטומטמת-אבל לא מחפש להתנצח.
תקשיב. זה לא שרטיו לא משנה, אבל צריך להיות מקדם לזה. תראה את השיאי עולם:
השיא עולם בסקוואט ל75 קילו הוא 323 קילו. רטיו 4.3.
שיא העולם ב140 הוא 477.5 רטיו 3.4.
בSHW מלניצ'ב נתן 485 במ.ג אני זוכר 160 שזה כבר רטיו 3 בקושי.

בדד זה עוד יותר בולט:
ב75 קילו השיא 345.5 זה רטיו 4.6.
ב140 השיא הוא 426 זה רטיו 3 כבר.
בני בSHW משך 460 והמ.ג באזור ה180 וזה רטיו 2.5 בקושי. והאם זה לא עדיין הדדליפט הכי מדהים שהיה? אני משכתי [email protected] הרטיו שלי כמעט 3, הדדליפט שלי אפילו קרוב להיות מדהים כמו של בני?

תקשיב. זה לא שרטיו לא משנה, אבל צריך להיות מקדם לזה. תראה את השיאי עולם:
השיא עולם בסקוואט ל75 קילו הוא 323 קילו. רטיו 4.3.
שיא העולם ב140 הוא 477.5 רטיו 3.4.
בSHW מלניצ'ב נתן 485 במ.ג אני זוכר 160 שזה כבר רטיו 3 בקושי.

בדד זה עוד יותר בולט:
ב75 קילו השיא 345.5 זה רטיו 4.6.
ב140 השיא הוא 426 זה רטיו 3 כבר.
בני בSHW משך 460 והמ.ג באזור ה180 וזה רטיו 2.5 בקושי. והאם זה לא עדיין הדדליפט הכי מדהים שהיה? אני משכתי [email protected] הרטיו שלי כמעט 3, הדדליפט שלי אפילו קרוב להיות מדהים כמו של בני?
אני אסכם את דעתי שלפחות כי אני לא פותח השרשור-מסכים לגמרי שמשקל חזק ביותר!!
ומקבל את ההשוואות שלך בין משקלי הגוף.
ובכל זאת אדם שמגיע למ.ג 130,140 וצפונה הוא כולו ״שריר״ ואוכל בצורה ״מפחידה״ לעומת אדם ששוקל 70,80,85
והתאם לזה לא אוכל מעבר לנצרך כדי לשמר קטגוריית משקל ועדיין מעמיס משקלים-אז לעניות דעתי לא פוחת מההישג-אומר נטו מנסיון אישי כפי שציינתי שהייתי בשתי הקטגוריות

אתה נמצא כאן מ2013, ככה שיש לך פרופורציה לגבי ביצועים.
מכיר התפלגות פעמון? נהדר.
לצורך העניין - באיזה עולם אפשר להתפעל יותר מאדם עם 80 אייקיו שעושה את מיטב יכולתו ומפיק X,
לעומת אדם עם 160 אייקיו שמפיק 1.8X.

זה פשוט נראה כמו הטרלה בשביל לזלזל ולהכעיס.

ב
אתה נמצא כאן מ2013, ככה שיש לך פרופורציה לגבי ביצועים.
מכיר התפלגות פעמון? נהדר.
לצורך העניין - באיזה עולם אפשר להתפעל יותר מאדם עם 80 אייקיו שעושה את מיטב יכולתו ומפיק X,
לעומת אדם עם 160 אייקיו שמפיק 1.8X.

זה פשוט נראה כמו הטרלה בשביל לזלזל ולהכעיס.
עיקרון רשום מ2013 אבל בפועל ב1.5 האחרונות באמת ״נוכח״
אבל כנראה שאתה צודק כל המגמה שלי הייתה להכעיס ולא לומר דעה.פויה לי ילד רע שכמוני
תלמד שמותר לומר דעה גם אם מנוגדת לשלך במיוחד שלעניות דעתי יש דברים בגו-בהצלחה

אני אסכם את דעתי שלפחות כי אני לא פותח השרשור-מסכים לגמרי שמשקל חזק ביותר!!
ומקבל את ההשוואות שלך בין משקלי הגוף.
ובכל זאת אדם שמגיע למ.ג 130,140 וצפונה הוא כולו ״שריר״ ואוכל בצורה ״מפחידה״ לעומת אדם ששוקל 70,80,85
והתאם לזה לא אוכל מעבר לנצרך כדי לשמר קטגוריית משקל ועדיין מעמיס משקלים-אז לעניות דעתי לא פוחת מההישג-אומר נטו מנסיון אישי כפי שציינתי שהייתי בשתי הקטגוריות

מעניין מאוד. יש לך איזו סיבה טובה לכך שהמשקל על המוט יתנהג כפונקציה לינארית של משקל הגוף? למה זה נראה לך נכון? מה השלב הבא? 150 ק״ג על 50 ק״ג משקל גוף זה גם יותר מרשים מ 340 על 140?

פשש, גם מזלזל בדדליפט 305 5X5 כי אושר שוקל 120-130 ק"ג (על 1.95, כן?) וגם עשית 250-300 ק"ג סקוואט ודדליפט בעבר על משקל גוף של 100 ק"ג.

היום אתה שוקל רק 75 ק"ג, אז הראק מתחשב:
מאיר - סקוואט ודדליפט 225 ק"ג לסינגל, עד ה-26.12.2016

בהצלחה!

פשש, גם מזלזל בדדליפט 305 5X5 כי אושר שוקל 120-130 ק"ג (על 1.95, כן?) וגם עשית 250-300 ק"ג סקוואט ודדליפט בעבר על משקל גוף של 100 ק"ג.

בהצלחה!

250-300, טווח קטן סה״כ, גם אני לא הייתי זוכר את המספר המדויק.

בהצלחה!
אתה יכול להסתכל סרטונים שהעליתי בעבר עם 270 סינגל סקוואט
למרות שיש לי סרטונים של עכשיו כפי שאמרתי-אבל לא חושב שיש לי סיבה להעלות אותם בגלל ששהבעתי דעה יכול כבר לתת באן מעכשיו..

אתה יכול להסתכל סרטונים שהעליתי בעבר עם 270 סינגל סקוואט
למרות שיש לי סרטונים של עכשיו כפי שאמרתי-אבל לא חושב שיש לי סיבה להעלות אותם בגלל ששהבעתי דעה יכול כבר לתת באן מעכשיו..

לא הבעת דעה, זלזלת והתרברבת - ובדיוק בגלל זה יש לנו חובות לראק.

מעניין מאוד. יש לך איזו סיבה טובה לכך שהמשקל על המוט יתנהג כפונקציה לינארית של משקל הגוף? למה זה נראה לך נכון? מה השלב הבא? 150 ק״ג על 50 ק״ג משקל גוף זה גם יותר מרשים מ 340 על 140?

רטיו זה המדד האולטימטיבי. אחרת איך תסביר שאת אלוף האלוף בוחרים לפי זה?

רטיו זה המדד האולטימטיבי. אחרת איך תסביר שאת אלוף האלוף בוחרים לפי זה?

אתה טועה ומטעה.

בנוסחאות יש התחשבות במשקל גוף, אבל לא יחס ישיר לניקוד.

אחרת, רק שחיפים היו לוקחים אבסולוטי כל תחרות.

הנוסחאות אגב, רחוקות מהוגנות... לצורך השוואה מתחרה מבוגר (75) קל משקל (67~) מושך 170~ מנצח את בני בנוסחא.

צריך להסתכל על מה קיים בפועל. כמה סקוואט ודדליפט מעל 300 אתם מכירים בארץ? לא הרבה.

כמה בחורים במשקל "רגיל" 80-90 עם רטיו של 2.5 צפונה אתם מכירים? המון.

לא הבעת דעה, זלזלת והתרברבת - ובדיוק בגלל זה יש לנו חובות לראק.
אם תסתכל טוב ותעבור הודעה הודעה שלי תראה פרגון ולאחר מכן הבעת דעה-אחרון שמתרברב זה אני.שים לב השוואתי את עצמי לתאר קושי במשקל נמוך לעומת גבוה שבשתיהם הייתי-לא יעלה סרטון בדווקא!
רוצה לתת באן-מבטיח שלא אבכה על כך!
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית