נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
שבוע הבא 310
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמובן שאני לא מנסה לגמד משקל כזה גבוהסלח לי אבל הניסוח ממש מטומטם.
"קשה יותר" - הקושי הוא אינדיבידואלי וסובייקטיבי.
מבחינת מאמץ בעת ההרמה, לרוב יהיה מאמץ עילאי בניסיון לבצע סינגל מקסימלי.
אפשר לשאול מה יותר נפוץ - אנשים נחותים גנטית שמרימים משקלים שהמשמעות שלהם מסתכמת ברטיו,
או פריקים גנטיים שמציגים יכולות על אנושיות. התשובה בתוך השאלה.
אגב סביר להניח שאתה טרול
תקשיב. זה לא שרטיו לא משנה, אבל צריך להיות מקדם לזה. תראה את השיאי עולם:כמובן שאני לא מנסה לגמד משקל כזה גבוה
שים לב שאתה מנסה לחטב לאורך זמן ארוך ונלחם לשמר/לעלות משקלי עבודה לעומת שהיית עם 20+ קילו יותר ועלית יותר בקלות
אני מדבר משתי צדי המתרס שקלתי גם 100 ונתתי פי 2.5-3 ממשקל גוף בדד וסקוואט וגם היום על מ.ג 75 באותם איזורים.
משמעותית קשה על מ.ג נמוך להתקדם זה סובייקטיבי כנראה עבורי
אסלח לך על התגובה שלך על הנוסח שלי למרות שראיתי בלוג שלך התנסחות לא פחות מטומטמת-אבל לא מחפש להתנצח.
לא ידעתי שלומר דעה זו הטרלה-אדע להבא..
אני אסכם את דעתי שלפחות כי אני לא פותח השרשור-מסכים לגמרי שמשקל חזק ביותר!!תקשיב. זה לא שרטיו לא משנה, אבל צריך להיות מקדם לזה. תראה את השיאי עולם:
השיא עולם בסקוואט ל75 קילו הוא 323 קילו. רטיו 4.3.
שיא העולם ב140 הוא 477.5 רטיו 3.4.
בSHW מלניצ'ב נתן 485 במ.ג אני זוכר 160 שזה כבר רטיו 3 בקושי.
בדד זה עוד יותר בולט:
ב75 קילו השיא 345.5 זה רטיו 4.6.
ב140 השיא הוא 426 זה רטיו 3 כבר.
בני בSHW משך 460 והמ.ג באזור ה180 וזה רטיו 2.5 בקושי. והאם זה לא עדיין הדדליפט הכי מדהים שהיה? אני משכתי [email protected] הרטיו שלי כמעט 3, הדדליפט שלי אפילו קרוב להיות מדהים כמו של בני?
אתה נמצא כאן מ2013, ככה שיש לך פרופורציה לגבי ביצועים.לא ידעתי שלומר דעה זו הטרלה-אדע להבא..
עיקרון רשום מ2013 אבל בפועל ב1.5 האחרונות באמת ״נוכח״אתה נמצא כאן מ2013, ככה שיש לך פרופורציה לגבי ביצועים.
מכיר התפלגות פעמון? נהדר.
לצורך העניין - באיזה עולם אפשר להתפעל יותר מאדם עם 80 אייקיו שעושה את מיטב יכולתו ומפיק X,
לעומת אדם עם 160 אייקיו שמפיק 1.8X.
זה פשוט נראה כמו הטרלה בשביל לזלזל ולהכעיס.
אני מדבר משתי צדי המתרס שקלתי גם 100 ונתתי פי 2.5-3 ממשקל גוף בדד וסקוואט וגם היום על מ.ג 75 באותם איזורים.
אני אסכם את דעתי שלפחות כי אני לא פותח השרשור-מסכים לגמרי שמשקל חזק ביותר!!
ומקבל את ההשוואות שלך בין משקלי הגוף.
ובכל זאת אדם שמגיע למ.ג 130,140 וצפונה הוא כולו ״שריר״ ואוכל בצורה ״מפחידה״ לעומת אדם ששוקל 70,80,85
והתאם לזה לא אוכל מעבר לנצרך כדי לשמר קטגוריית משקל ועדיין מעמיס משקלים-אז לעניות דעתי לא פוחת מההישג-אומר נטו מנסיון אישי כפי שציינתי שהייתי בשתי הקטגוריות
היה לו כבר חוב בראק ממזמן..
פשש, גם מזלזל בדדליפט 305 5X5 כי אושר שוקל 120-130 ק"ג (על 1.95, כן?) וגם עשית 250-300 ק"ג סקוואט ודדליפט בעבר על משקל גוף של 100 ק"ג.
היום אתה שוקל רק 75 ק"ג, אז הראק מתחשב:
מאיר - סקוואט ודדליפט 225 ק"ג לסינגל, עד ה-26.12.2016
בהצלחה!
היה לו כבר חוב בראק ממזמן..
אתה יכול להסתכל סרטונים שהעליתי בעבר עם 270 סינגל סקוואטפשש, גם מזלזל בדדליפט 305 5X5 כי אושר שוקל 120-130 ק"ג (על 1.95, כן?) וגם עשית 250-300 ק"ג סקוואט ודדליפט בעבר על משקל גוף של 100 ק"ג.
היום אתה שוקל רק 75 ק"ג, אז הראק מתחשב:
בהצלחה!
אתה יכול להסתכל סרטונים שהעליתי בעבר עם 270 סינגל סקוואט
למרות שיש לי סרטונים של עכשיו כפי שאמרתי-אבל לא חושב שיש לי סיבה להעלות אותם בגלל ששהבעתי דעה יכול כבר לתת באן מעכשיו..
אני חושב שהראק ירצה גם לראות הוכחה של מ.ג. כי 225 על 85 קילו למשל זה סתם חלש.היום אתה שוקל רק 75 ק"ג, אז הראק מתחשב:
מעניין מאוד. יש לך איזו סיבה טובה לכך שהמשקל על המוט יתנהג כפונקציה לינארית של משקל הגוף? למה זה נראה לך נכון? מה השלב הבא? 150 ק״ג על 50 ק״ג משקל גוף זה גם יותר מרשים מ 340 על 140?
רטיו זה המדד האולטימטיבי. אחרת איך תסביר שאת אלוף האלוף בוחרים לפי זה?
אם תסתכל טוב ותעבור הודעה הודעה שלי תראה פרגון ולאחר מכן הבעת דעה-אחרון שמתרברב זה אני.שים לב השוואתי את עצמי לתאר קושי במשקל נמוך לעומת גבוה שבשתיהם הייתי-לא יעלה סרטון בדווקא!לא הבעת דעה, זלזלת והתרברבת - ובדיוק בגלל זה יש לנו חובות לראק.
איך תסביר את זה שבחלם בנו בית חולים מתחת לגשר השבור במקום לתקן אותו?רטיו זה המדד האולטימטיבי. אחרת איך תסביר שאת אלוף האלוף בוחרים לפי זה?
מסכים בהחלט, לא רק שהנוסחאות עצמן אינן הוגנות, גם הבחירה בין נוסחה לנוסחה משנה את תוצאת התחרות. הנה דוגמא מ 2014 GPA WORLDS:הנוסחאות אגב, רחוקות מהוגנות