הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 305

הדד 300 ביולי נפסל על תנועה כפולה/הקפצות, סיימתי עם 280קילו דד (התכוונתי תחרותי אולי לא היה ברור).
אכן פה התבלבלתי. אגב לא הבנתי מכמה פוסטים שלך, אתה מתחרה בסוף עכשיו או שבוטל?

• פותח/ת השרשור
מה היה בתחרות?

רק 300(312.5כשל),
התנהלות לא נכונה ביום התחרות ובחירת כניסות שמבוססת על שאיפות גדולות הותירה אותי ללא שיא אישי לצערי אבל לפחות מתנחם בזה שזה שיא תחרותי.
נשתפר להבא.

רק 300(312.5כשל),
התנהלות לא נכונה ביום התחרות ובחירת כניסות שמבוססת על שאיפות גדולות הותירה אותי ללא שיא אישי לצערי אבל לפחות מתנחם בזה שזה שיא תחרותי.
נשתפר להבא.

ראיתי אותך בתחרות וממש התפלאתי מהגודל שלך, כמה נשקלת?

• פותח/ת השרשור
ראיתי אותך בתחרות וממש התפלאתי מהגודל האדיר והאימתני שלך, כמה נשקלת?
חח תודה.
נשקלתי משהו כמו 124 אם אני לא טועה אחרי צום קטן, ביום יום הגעתי ל127 קילו.

חח תודה.
נשקלתי משהו כמו 124 אם אני לא טועה אחרי צום קטן, ביום יום הגעתי ל127 קילו.
אתה לא חייב כמובן לענות, אבל זה באמת שווה מבחינתך המעבר מ 100 קילו פלוס/מינוס ל 125 בשביל דדליפט 300?

אתה לא חייב כמובן לענות, אבל זה באמת שווה מבחינתך המעבר מ 100 קילו פלוס/מינוס ל 125 בשביל דדליפט 300?
יש לא מעט חבר'ה שמתאמנים שהיו שמחים לעלות מ 100 קילו ל 125 קילו בלי קשר לדדליפט, אז אם על הדרך יש גם 300 דדליפט, זה בונוס. (רוצה לומר, יש כאלה שאוהבים להיות גדולים).

• פותח/ת השרשור
כן בטח, גם גבהתי מהתחרות הראשונה 9סמ אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית