הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מייפרוטאין

מצב
השרשור נעול

anabolics

משתמש מתחיל
45
2
נק' מוניטין:
2
45
2
היי, אני נחכה מעל חודש לחלבון של מייפרוטאין, מחכה שהמלאי יתחדש.. אבל זה לא קורה.
בנתיים נשאר לי עוד טיפה חלבון אבל אני לא מוצא תחליף איכותי באותם המחירים ,עד 230שח בערך,אשמח לעצות.
והאם מישהו יודע מה נסגר בכלל עם הסחורה של אמינושופ?

תזמין מהאתר של מיי פרוטאין 2 שקים.. ייצא לך לא יותר מ200 לשק

תזמין מהאתר של מיי פרוטאין 2 שקים.. ייצא לך לא יותר מ200 לשק
מאיפה הבאת את זה?! שק 2.5 קילו עולה 225 + משלוח 45 שח סך הכל יוצא 270 שח לשק. וצריך גם לשלם לשליח 35 שח.. קניתי כשהיה בלאק פרדיי ויצא לי 5 קילו ב 330 שח אבל בכללי לא חושב שמשתלם לקנות משם כי המשלוח יקר וגם הטימטום הזה שצריך לשלם עוד 35 שח לא מבין את זה..

מאיפה הבאת את זה?! שק 2.5 קילו עולה 225 + משלוח 45 שח סך הכל יוצא 270 שח לשק. וצריך גם לשלם לשליח 35 שח.. קניתי כשהיה בלאק פרדיי ויצא לי 5 קילו ב 330 שח אבל בכללי לא חושב שמשתלם לקנות משם כי המשלוח יקר וגם הטימטום הזה שצריך לשלם עוד 35 שח לא מבין את זה..
תמיד יש מבצעים כאלה או אחרים
רשמתי שכדאי לקנות 2 שקים כי אז המשלוח חינם
אני הזמנתי גם שבוע שעבר ב355 כולל העמילות מכס
עריכה: בדקתי עכשיו סתם בשביל הקטע.. 310 ל2 שקים של 2.5 ומשלוח חינם
+35 עמילות מכס + מע"מ במקרה ונתפס( על החבילה שלי לא שילמתי) יוצא באזור ה400, כמו שאמרתי מקסימום 200 לשק

בהינתן זה שכרגע אין צפי באמינושופ או מי שסתם רוצה יותר גיוון בטעמים בהחלט משתלם להזמין ישירות ממיי פרוטאין

נערך לאחרונה:
תמיד יש מבצעים כאלה או אחרים
רשמתי שכדאי לקנות 2 שקים כי אז המשלוח חינם
אני הזמנתי גם שבוע שעבר ב355 כולל העמילות מכס
עריכה: בדקתי עכשיו סתם בשביל הקטע.. 310 ל2 שקים של 2.5 ומשלוח חינם
+35 עמילות מכס + מע"מ במקרה ונתפס( על החבילה שלי לא שילמתי) יוצא באזור ה400, כמו שאמרתי מקסימום 200 לשק

בהינתן זה שכרגע אין צפי באמינושופ או מי שסתם רוצה יותר גיוון בטעמים בהחלט משתלם להזמין ישירות ממיי פרוטאין
וואללה צודק. וגם לגבי המחיר אתה צודק - 440 שח+בקבוק מים גדול.

אסור לדבר על הזמנות מחוץ לדיון היעודי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית