הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בטירונות

AWSEDR100

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
כדאי לי להתחיל עכשיו מסה ובמרץ שאני מתגייס להתחיל חיטוב בטירונות ואחרי הטירונות לחזור למסה?

איזה טירונות אתה תעשה?
אני לא מאמין שיהיה לך ראש לעשות חיטוב בזמן טירונות, וגם בגלל שכנראה תוכל להתאמן רק בבית.

בשום טירונות לא תהיה לך האופציה לא מבחינת אימונים, תזונה,שעות שינה וכנראה גם מוטיבציה לעשות חיטוב.

גם טירונות 02 לא מומלץ לעשות חיטוב, כל עוד מדובר בחיטוב רציני אין סיבה מוצדקת שתחיה בסבל גם ככה הכניסה לצבא זה דבר חדש ושם את הגוף והנפש בstress מסוים, אין צורך להעמיס על זה, חוצמזה שאם מדובר בטירונות רובאי 05+ אז אתה לא תחשוב בכלל על דברים כאלה תאכל מה בזין שלך ואני מבטיח לך שלא תעלה גרם ההוצאה הקלוריות מכל התיזוזים תעלה על כל מה שאתה תכניס.

כשתגיע ליחידה שלך בעזרת השם ויהיה לך את ה"בית" לתקופה הקרובה אז תכניס את עצמך ללו"ז ותוכל לעשות חיטוב כמו שצריך, בנתיים תעשה מסה אבל אל תבוא לטירונות שמנמן ולא בכושר, תגיע מוכן.

שיהיה בהצלחה ידידי 😃

• פותח/ת השרשור
אני עושה 07+
אני רק רוצה להגיע אחוז שומן די נמוך ולשמור על כמה שיותר מסה. אני לא מאמין שאני יגע בכל באוכל החרא לא בריא בצבא כמו שוקולד או לחם. גם אם זה אומר להביא מלא אוכל מהבית כמו אבקות, ממרח בוטנים טבעי וחלב כי אני יצא 14 או 21

אני עושה 07+
אני רק רוצה להגיע אחוז שומן די נמוך ולשמור על כמה שיותר מסה. אני לא מאמין שאני יגע בכל באוכל החרא לא בריא בצבא כמו שוקולד או לחם. גם אם זה אומר להביא מלא אוכל מהבית כמו אבקות, ממרח בוטנים טבעי וחלב כי אני יצא 14 או 21
המחשבה טובה, במציאות תגלה שזה מאוד קשה להסתדר, בעיקר בשבועות שטח.
קח בחשבון שההוצאה הקלורית בטירונות קרבית מאוד גדולה.

ככלל חיטוב זה רעיון רע בתקופות עומס, הגוף צריך את הקלוריות כדי להתאושש

אני עושה 07+
בטירונות אתה לא תסתדר עם זה. אתה כנראה מתכוון מסלול שאתה מסיים בו רובאי 07? הטירונות עצמה היא עם תנאים על הפנים בנושא הזה, בתחילת המסלול עצמו התנאים משתפרים אך הם עדיין רחוקים מאידיאליים ובעליה לגדוד ולקו כבר אפשר להסתדר, אבל זה עדיין רחוק מאידיאלי. לאן אתה מתגייס?

• פותח/ת השרשור
לא יודע לאיפה עדיין, אני יודע רק לחי"ר. אני חושב בכיוון של כפיר או מג"ב

תעשה מה שאתה רוצה לפני, אבל במהלך הטירונות אל תחשוב על זה יותר מדי, תעשה את המטלות הפיזיות שאתה צריך לעשות שם, תאכל מה שנותנים לך וכמה שיותר, אתה תצטרך את זה, ואל תחשוב בכלל על מסה או חיטוב

Back
למעלה תחתית