הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד מעט מתגייס , איך להתאמן?

AWSEDR100

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
עוד 140 אני מתגייס, איך אני יגיע כמה שיותר מוכן? עבדתי רק על מסה וקצת אירובי על אופניים

עם אתה מתגייס ליחידה קרבית כדאי להתאמן על סיבולת אפשר לשלב אימוני מסה. אני אישית סוף טירונות הגעתי ל 9 אחוז שומן וירדתי דרסטי במסת שריר לצערי בגדוד היה לי חרא חד"כ במיוחד בקו עזה רק סטרייט היה לי אפשרות ובמפקדה היה אחלה חדר כושר רק שלא היה לי כח להתאמן. בגדול עדיף לעבוד על סיבולת ככה תוכל. להגיע לסירות עם תרצה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לאיפה אני מתגייס, אני מתאים לפי הנתונים לקרבי ומנסה להגיע ליחידות חי"ר. אני רוצה לנצל את הזמן בצבא לעלייה במסה.

אני לא יודע לאיפה אני מתגייס, אני מתאים לפי הנתונים לקרבי ומנסה להגיע ליחידות חי"ר. אני רוצה לנצל את הזמן בצבא לעלייה במסה.
10 חודשים ראשונים שכח מזה מינסיון

עד סוף המסלול תשכח מלהתאמן אם תיהיה בקרבי.

חרא אוכל, ואתה בשטח רוב הזמן אוכל פחית טונה. מנסיון... אבדתי את כל המסה בשנה וחצי מסלול שלי בקרבי.

גם אני הייתי מורעל כל המסה בפח סך הכל ירדתי ל9 אחוז שומן וכשהייתי במפקדה הייתי כזה עצלן שעליתי ל 18 אחוז שומן מי שהיה במפקדה יודע מה זה

Back
למעלה תחתית