הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לעלות 7.5 קילו כל שבוע בסקוואט

דוד בן גוריון

מושעה
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
ככה אני משלב בתוכנית שלי לינארית פעמיים בשבוע (אימון A ו B בלי C)
ביינתים תאמת עולה לי די קל הסקוואט (אימון הבא צריך להיות 95) חשבתי להתחיל לעלות ב7.5 כל פעם כדאי או לא?

אין סיבה שתעלה כל כך הרבה.
המטרה שלך זה להתקדם כמו שיותר לאורך זמן ולא להתקדם הכי מהר שאפשר.
בהתקדמות מהירה מידי הסיכוי לפגיעה בטכניקה ופציעה גדלים.
ממליץ להתקדם ב5 כל אימון וכשתתקע להתקדם ב2.5 כל אימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין סיבה שתעלה כל כך הרבה.
המטרה שלך סה להתקדם כמו שיותר לאורך זמן ולא להתקדם הכי מהר שאפשר.
בהתקדמות מהירה מידי הסיכוי לפגיעה בטכניקה ופציעה גדלים.
ממליץ להתקדם ב5 כל אימון וכשתתקע להתקדם ב2.5 כל אימון.
אני די בפיגור בסקוואט וכרגע זה קל לי (התאמנתי הרבה זמן על טכניקה) הדד שלי הוא 150 (ל5) והבנצ' 95 (לשמיניות)
לא שווה להתחיל טיפה 7.5 בסקוואט וברגע שאני ארגיש שקשה באמת להוריד ל5?

אני די בפיגור בסקוואט וכרגע זה קל לי (התאמנתי הרבה זמן על טכניקה) הדד שלי הוא 150 (ל5) והבנצ' 95 (לשמיניות)
הדדליפט שלך יעצר כנראה יותר מהר מהסקוואט בגלל שלא התקדמת כל כך בו והפער יצטמצם, אין שום סיבה לעלות יותר מ5 באימון.
קפיצות גדולות מידי גם יביאו לתקיעה מהירה יותר ותתקע מוקדם יותר מבחינת המשקל.

מתי נתת 150 ל5? שלחת סרטון של 140 לפני יומיים

תמיד מבאסים אותי פה אף פעם לא יכולים להגיד לי כן אוף...
הפורום לא יודע הכל. התשובות הן לפי הנסיון האישי פלוס נסיון של אנשים אחרים.
אם אתה חושב אחרת רצוי שתנסה בעצמך

אם אתה ממשיך עם אותו תכנון אימונים שאמרת לפני איזה שבועיים שזה עם מלא תרגילים אז אתה לא תשרוד אפילו שבוע של התקדמות של 7.5 קילו בסקוואט או בדדליפט בשבוע.
לפני שאתה חושב על בכמה להתקדם אולי עדיף שתעשה בדק בית ותראה בתכנית שלך איזה דברים לא הכרחיים אפשר להעיף כי אתה בוודאות לא עושה לינארית נקייה מתוספות לא הכרחיות

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממשיך עם אותו תכנון אימונים שאמרת לפני איזה שבועיים שזה עם מלא תרגילים אז אתה לא תשרוד אפילו שבוע של התקדמות של 7.5 קילו בסקוואט או בדדליפט בשבוע.
לפני שאתה חושב על בכמה להתקדם אולי עדיף שתעשה בדק בית ותראה בתכנית שלך איזה דברים לא הכרחיים אפשר להעיף כי אתה בוודאות לא עושה לינארית נקייה מתוספות לא הכרחיות
תאמת אני לא מוסיף תרגילים לרגליים (לא שווה להוסיף(אפילו תרגיל בודד)? כי אני בקושי מרגיש את הרגליים (במיוחד בסקוואט))

כן אבל הלגיע ל140 יקח לי ככה 10 שבועות זה מלא!!
זה משפט דבילי. זה תחום שדורש הרבה סבלנות, אם זה ייקח לך רק 10 שבועות אתה צריך לשמוח.
יש כל כך הרבה דברים שיכולים להשתבש לך בדרך

למה להיות שלילי?
כי זה משפט מפגר.. אנשים מנסים לעזור לך פה מניסיונם האישי. לאן לעזאזל אתה ממהר? כמו שחנן אמר, זה תחום שדורש סבלנות ומשמעת עצמית. מה יקרה כשיצוץ לך משהו בחיים ולא תתאמן ולא תוכל כמו שצריך? 10 שבועות זה שום כלום מה אתה בן 80 שאתה לחוץ ככה?!

• פותח/ת השרשור
אומרים שפסימי זה אופטימי עם נסיון.
לצערי אתה נשמע כמו עשרות לפניך בפורום שניסו למהר / להמציא תוכניות אימון וסיימו לא איפה שהם רצו.
לא ממציא הולך על אותה תכונית כמו שאתה עושה רק רציתי לעלות טיפה יותר מהר
אתה מתכוון עכשיו להטריל כמו שאתה מטריל בקבוצה בוואטסאפ?
לא הבנתי איפה בדיוק הטרלתי פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית