הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתפיים

Danny991

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי, אני סובל כבר שנה מדלקת בכתף כתוצאה מבנץ' פרס, עשיתי אולטרסאונד לפני חודשיים ומצאו לי נוזל בבורסה בכתף שמאל וכתף ימין לא מצאו כלום (שניהם כואבות), המליצו לי לקחת כדורים נוגדי דלקות ופיזיתורפיה, אני עושה 5 פעמים בשבוע ולא עוזר בינתיים.. היום ניסיתי ללכת לחדכ עשיתי משקלים ממש נמוכים אפילו לא הרגשתי פאמפ ועדיין כאבה לי הכתף.. האורטופדית אמרה לי בזמנו שאם לא יעזור כדורים ופיזיתורפיה אז היא תזריק לי סטרואידים והיא אמרה שהיא מעדיפה שלא אבל רק אם הכדורים והפיזיתורפיה לא עוזרים. אפשר קצת מידע לגבי הסטרואידים האלה ואם זה באמת עוזר?
תודה.

היי . סטרואידים בד"כ מגיעים בהזרקה עם חומר מאלחש. הסטרואיד מוריד את הדלקת ומשככך את הכאבים באיזור .
מה שהזריקה לא עושה זה פותרת את הבעיה או הגורם לכאבים . במידה ואתה אומר שאתה בחור פעיל ומתאמן וסובל מכאבי כתף אז כנראה שיש עדיין גורם מכני (תנועה,שרירים ,מפרקים) שגורם לכאבים. אני לא יודע מה אתה עושה בפיזיותרפיה אבל ממליץ לך לא להתייאש ולנסות לפנות לגורם נוסף אולי לפיזיו ספורט כי 5 פעמים בשבוע זה משהו שפיזיותרפיסט לא ייתן לך לעשות בד"כ .
אתה מוזמן לפרט על מה עשית עד כה ואנסה לעזור.

• פותח/ת השרשור
היי . סטרואידים בד"כ מגיעים בהזרקה עם חומר מאלחש. הסטרואיד מוריד את הדלקת ומשככך את הכאבים באיזור .
מה שהזריקה לא עושה זה פותרת את הבעיה או הגורם לכאבים . במידה ואתה אומר שאתה בחור פעיל ומתאמן וסובל מכאבי כתף אז כנראה שיש עדיין גורם מכני (תנועה,שרירים ,מפרקים) שגורם לכאבים. אני לא יודע מה אתה עושה בפיזיותרפיה אבל ממליץ לך לא להתייאש ולנסות לפנות לגורם נוסף אולי לפיזיו ספורט כי 5 פעמים בשבוע זה משהו שפיזיותרפיסט לא ייתן לך לעשות בד"כ .
אתה מוזמן לפרט על מה עשית עד כה ואנסה לעזור.
קודם כל, תודה על המענה.
דבר שני, בעיקרון עשיתי תרגילים לחיזוק הכתף, יש לי בסך הכל ארבעה תרגילים:
הרחקה לצדדים עם גומייה
הרחקת משקולות משהו בסגנון הזה רק לא כל כך גבוה, בערך 90 מעלות
אני קושר גומייה לדלת ומרחיק לצדדים
ויש לי עוד תרגיל שקשה לתאר אותו במילים.
האם אתה ממליץ לעשות את הזריקה הזאת? כי הבנתי מאנשים שעדיף שלא
ועוד שאלה אחרונה, אתה יודע בערך כמה עולה פיזיותרפיסט ספורט?

היי . התרגילים מותאימים לממצאים של הבדיקה , יש בערך 30 תרגילים שאפשר לעשות כל תרגיל עם שינוי קטן שיותאם למטופל ומינון שמתאים לבעיה ,ליכולות ומטרות המטופל.
זריקה אני בדכ לא בעד אבל כל מקרה לגופו , יש מצבים שאני כן יפנה לזריקה אבל לעיתים מאוד נדירות.
פיזיו ספורט יעלה בין 250-400
תגיד לי מאיזה איזור אתה ואמליץ לך על פיזיו באיזור .

• פותח/ת השרשור
היי . התרגילים מותאימים לממצאים של הבדיקה , יש בערך 30 תרגילים שאפשר לעשות כל תרגיל עם שינוי קטן שיותאם למטופל ומינון שמתאים לבעיה ,ליכולות ומטרות המטופל.
זריקה אני בדכ לא בעד אבל כל מקרה לגופו , יש מצבים שאני כן יפנה לזריקה אבל לעיתים מאוד נדירות.
פיזיו ספורט יעלה בין 250-400
תגיד לי מאיזה איזור אתה ואמליץ לך על פיזיו באיזור .
איזור באר שבע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית