הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה - דדליפט 110kg x5

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני כרגע בתוכנית לינארית ואני מעלה משקל בכל אימון אז אני כנראה הולך לעלות פה הרבה פעמים בדיקות טכניקה
(כי ככל שהמשקל עולה מן הסתם יותר קשה לשמור עליה)

בכל מקרה אשמח לקבל הערות וביקורת...
דבר שאפשר לראות בסרטון זה שלוקח לי הרבה זמן לחזור לסט אפ בין החזרות, איך אפשר לשפר את זה? אפילו באחת החזרות אני צריך להיכנס לגמרי מהתחלה בשביל לחזור אליו...

אני ממש מנסה לשמור על הגב ישר אבל נראה שהוא טיפ טיפה מתעקל... זה קריטי?

אם זה רלוונטי, משקל גוף כרגע 61.5kg גובה 1.69...
מקווה להגיע עד תחילת ינואר ל-120x5

חחחח וכן אני יודע שהצנזור פנים גרוע... זה יוטיוב אשמים לא אני

הטכניקה טובה מאוד, אבל אתה צריך מעט יותר סבלנות מהרצפה, ברגע שנכנסת לסט אפ תדחוף את הרצפה, וחכה שהמוט יתנתק, אל תנסה למשוך יותר בכוח גם אם אתה יוצא מפוזיציה, כי זה מה שקורה לך בחזרות הראשונות. באחרונות אתה כבר עייף אז אין לך ברירה אלא למשוך מהסט אפ, ושם זה הכי טוב.
לגבי ההתארגנות מחדש לסט אפ, אל תדאג, ברגע שהגוף יתרגל יותר לתנועה אז אתה תיכנס לסט אפ מהר יותר, אבל לעשות סט אפ בין חזרה לחזרה זה בסדר גמור

בעזהי"ת

סטאפ בין חזרה לחזרה לא רק בסדר גמור, אלא צריך להוות את מרכז העניין. אני מסוגל לתת למתחילים סדרה ארוכה של כניסות בודדות עם דקה הפסקה בין אחת לשתיים (ונניח לחכות איזומטרית מעט מתחת לברך קודם שמניחים את המשקל חזרה על הרצפה), כדי לחדד ביתר שאת את העבודה הטכנית.

@shanarh: אתה רוכן, בשלב ההחזרה של המוט. תתיישב!

אתה מזיז את האגן למטה כל חזרה וזה גורם לתזוזה של המוט מאמצע כף הרגל תנסה פשוט להצמיד את השוקיים למוט ולהשאיר את המוט באותו מקום.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב, אבל סלח לי, אני יותר מעוניין במה זה שמאחוריך עושה עם כל הדאמבלים האפשריים במכון ולמה הוא זורק אותם על הרצפה

הטכניקה טובה מאוד, אבל אתה צריך מעט יותר סבלנות מהרצפה, ברגע שנכנסת לסט אפ תדחוף את הרצפה, וחכה שהמוט יתנתק, אל תנסה למשוך יותר בכוח גם אם אתה יוצא מפוזיציה, כי זה מה שקורה לך בחזרות הראשונות. באחרונות אתה כבר עייף אז אין לך ברירה אלא למשוך מהסט אפ, ושם זה הכי טוב.
לגבי ההתארגנות מחדש לסט אפ, אל תדאג, ברגע שהגוף יתרגל יותר לתנועה אז אתה תיכנס לסט אפ מהר יותר, אבל לעשות סט אפ בין חזרה לחזרה זה בסדר גמור

בעזהי"ת

סטאפ בין חזרה לחזרה לא רק בסדר גמור, אלא צריך להוות את מרכז העניין. אני מסוגל לתת למתחילים סדרה ארוכה של כניסות בודדות עם דקה הפסקה בין אחת לשתיים (ונניח לחכות איזומטרית מעט מתחת לברך קודם שמניחים את המשקל חזרה על הרצפה), כדי לחדד ביתר שאת את העבודה הטכנית.

@shanarh: אתה רוכן, בשלב ההחזרה של המוט. תתיישב!

אתה מזיז את האגן למטה כל חזרה וזה גורם לתזוזה של המוט מאמצע כף הרגל תנסה פשוט להצמיד את השוקיים למוט ולהשאיר את המוט באותו מקום.

100 כפיפות מרפק עם דרופ סט כדי לבלבל את השריר עחי

מעניין אם הלייצן הזה החזיר את כל המשקולות למקום בסוף.

תודה על ההערות שלכם, אקח הכל לתשובת ליבי באימון הבא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית