הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיצוץ בפחמימה ירידה בכח

עומרי111

משתמש מתחיל
75
4
נק' מוניטין:
10
75
4
שלום
אני במסה קיצצתי קצת בפחמימה והעלתי מעט בשומן מרגיש קצת חלש יותר באימונים יכול להיות שזו הסיבה?
קיצצתי מ 300 פחמימה ו 70 שומן ל 210 פחמימה ו 100 שומן

הגיוני פחמימה=אנרגיה פחמימות הן מה שמביא את הכוח באימונים מניסיון שהייתי חי על דיאטת דלת פחמימה הייתי כל הסמן עצבני ולא היה לי חשק וכוח להתאמן ואני אחד שחולה על אימונים,אחרי יומיים שהעלאתי את הכמות פחמימה הרגשתי כמו אריה..

שלום
אני במסה קיצצתי קצת בפחמימה והעלתי מעט בשומן מרגיש קצת חלש יותר באימונים יכול להיות שזו הסיבה?
קיצצתי מ 300 פחמימה ו 70 שומן ל 210 פחמימה ו 100 שומן
איך נראית התוכנית אימונים שלך?

ובכמה נחלשת?

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
לעשות ab קלאסי?
קשה לי להכניס רגליים לגב או לחזה איך כדאי לחלק?

• פותח/ת השרשור
איך לפצל אז את האימון? אם נדרש 2 ימי מנוחה בשבוע לדוגמא שלישי ושישי

כמו שרכב צריך דלק כדי לסוע אתה צריך פחמימה כדי להיות אנרגטי. לחיטוב יש פלוסים ויש מינוסים יהיה ימים שתהיה בהם עייף ויהיה ימים שתהיה בהם יותר עירני . תיזהר עם המשקלים אל תתפרע תשמור על עצמך

סתם שאלה ברגע שאתה נמצא יותר מדי זמן על דל פחמימה מה קורה לגוף? הוא נהיה יותר חלש אתה נהיה טיפה יותר עייף הגוף מגיב אחרת לעומת תקופות שאוכלים בהם 500 גרם פחמימה. מכאן נובעת הסיבה שעושים העמסת פחמימות להטעין את המאגרים ולהחזיר לגוף אנרגיה.
מבחינתי שווה ערך למטאפורה של רכב בלי דלק ורכב עם דלק.
אבל אני כאן כדי ללמוד אשמח אם תתקן אותי

סתם שאלה ברגע שאתה נמצא יותר מדי זמן על דל פחמימה מה קורה לגוף? הוא נהיה יותר חלש אתה נהיה טיפה יותר עייף הגוף מגיב אחרת לעומת תקופות שאוכלים בהם 500 גרם פחמימה. מכאן נובעת הסיבה שעושים העמסת פחמימות להטעין את המאגרים ולהחזיר לגוף אנרגיה.
מבחינתי שווה ערך למטאפורה של רכב בלי דלק ורכב עם דלק.
אבל אני כאן כדי ללמוד אשמח אם תתקן אותי

אתה עם טענות חסרות כל בסיס מדעי. על מה לעזעזל אתה מבסס את הטענות שלך אפשר לדעת?

סליחה על התגובה התוקפנית. חשבתי שאני מגיב לבנאדם בשירשור אחר.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית