הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי בstst

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
איך אני יכול להכניס ריצות קלות בתוכנית של ריפטו?
אני עכשיו במנוחה מהריצות והתחלתי לעשות כוח אבל אתמול רצתי והרגשתי שממש ירדתי בכושר.
אני רץ 1500.
אפשר להכניס בימי המנוחה 1500 נטו כדי לשמור על כושר?

אם תעשה 1500 ביום מנוחה זה כבר לא יהיה יום מנוחה. חוץ מזה, זה טבעי שהסיבולת יורדת ככל שהכוח שלך עולה. אלו שתי תכונות
שנמצאות בקצוות מנוגדים של טווח היכולות האתלטיות. אתה לא תראה אצן למרחקים ארוכים עם מסת שריר גדולה, אין חיה כזאת.

אז אני חושב שכדאי שתשאל את עצמך מה בראש סדר העדיפויות שלך כרגע ושתתמקד בזה. אין בעיה שתעשה הליכות כדי לשמור על כושר אירובי מינימלי תוך כדי שאתה עושה SS. יהיה לך זמן לשפר את הכושר האירובי שלך בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה 1500 ביום מנוחה זה כבר לא יהיה יום מנוחה. חוץ מזה, זה טבעי שהסיבולת יורדת ככל שהכוח שלך עולה. אלו שתי תכונות
שנמצאות בקצוות מנוגדים של טווח היכולות האתלטיות. אתה לא תראה אצן למרחקים ארוכים עם מסת שריר גדולה, אין חיה כזאת.

אז אני חושב שכדאי שתשאל את עצמך מה בראש סדר העדיפויות שלך כרגע ושתתמקד בזה. אין בעיה שתעשה הליכות כדי לשמור על כושר אירובי מינימלי תוך כדי שאתה עושה SS. יהיה לך זמן לשפר את הכושר האירובי שלך בחיטוב.
ומה אתה אומר על אופניים או אליפטי אחרי אימון?

תלוי מה זה משמעותי בשבילך... בוא נגיד שכנראה תרגיש את זה כשתתחיל לרוץ. החדשות הטובות הן שלרוב האנשים הרבה יותר קל לשפר
את הכושר האירובי מאשר לעלות 5 קילו שריר. מהניסיון האישי שלי כושר אירובי משתפר באופן משמעותי בפרק זמן של כמה שבועות, לוקח
הרבה יותר זמן והתמדה לעלות במסת שריר, במיוחד אם אתה כבר לא מתאמן מתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית