הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בss

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
איך אני יכול להכניס אירובי? אני רץ 1500 אבל עכשיו יש לי תקופה של שלוש חודשים בערך בלי.
ואני רוצה לשמור על כושר.

תנסה להיות יותר מפורט למה אני לא מכיר את הביצועים שאתה מדבר עליהם..
כמה זמן לקילומטר או בכללי לוקחת לך הריצה ואז יהיה אפשר להעריך את העצימות ולקבוע אם זה יפגע בך לתכנית..

אני הייתי אומר לא לשלב אירובי.
מניסיוני, בשלב מאוחר יותר בתכנית, אפילו ריצות 2000 בבית הספר הקשו עליי והייתי בוחר הרבה פעמים לא להעלות משקל.
עזוב את מר ריפטו שהיה אומר YNDTP ואין מקום לוויכוח, זה יהיה פשוט פחות יעיל.

אני הייתי אומר לא לשלב אירובי.
מניסיוני, בשלב מאוחר יותר בתכנית, אפילו ריצות 2000 בבית הספר הקשו עליי והייתי בוחר הרבה פעמים לא להעלות משקל.
עזוב את מר ריפטו שהיה אומר YNDTP ואין מקום לוויכוח, זה יהיה פשוט פחות יעיל.

תכלס גם מי שלא עושה קלין יכול להכנס בקטגוריה של YNDTP (מה שאומר שזה לא בהכרח נכון..)

תכלס גם מי שלא עושה קלין יכול להכנס בקטגוריה של YNDTP (מה שאומר שזה לא בהכרח נכון..)
לא. מי שלא עושה קלין ניכנס לקטגוריה של YNDTP, ולא ישיג את אותן התוצאות שהתכנית מציבה כמטרה. מי שעושה מתח משיג תוצאות שונות, ומי שעושה אירובי במהלך התכנית משיג תוצאות שונות. אבל למי שזה מספיק טוב, זה מספיק טוב, ואני אומר את זה בתור מי שעשה מתח במקום קליניים.

מה לגבי האפשרות לשלב ריצה בתחילת מנוחת ה-72 שעות?
כמו שאליהו מציע בטקסס.

אני הייתי מנסה את זה במקום פותח הפוסט, ואם זה מפריע לו להתאושש, אז שיפסיק לרוץ לתקופה מסויימת.

לא. מי שלא עושה קלין ניכנס לקטגוריה של YNDTP, ולא ישיג את אותן התוצאות שהתכנית מציבה כמטרה. מי שעושה מתח משיג תוצאות שונות, ומי שעושה אירובי במהלך התכנית משיג תוצאות שונות. אבל למי שזה מספיק טוב, זה מספיק טוב, ואני אומר את זה בתור מי שעשה מתח במקום קליניים.

לא מסכים איתך
המונח הזה לדעתי בא יותר להקצין אנשים שמשנים את התכנית בקיצוניות
להגיד שאם אתה מכניס קצת אירובי בסוף אימון או במהלך השבוע או מוסיף תרגילי עזר כYNDTP
להזכירך הוא מדבר על זה שאתלטים ושחקני פוטבול עושים את התכנית לפני העונה (ותהיה בטוח שהם משלבים אירובי פה ושם..במיוחד שמדברים על רצים)
לכם שוב חוזרים למנטרה של מה המטרה שלך בסוף..

• פותח/ת השרשור
לא מסכים איתך
להגיד שאם אתה מכניס קצת אירובי בסוף אימון או במהלך השבוע או מוסיף תרגילי עזר כYNDTP
להזכירך הוא מדבר על זה שאתלטים ושחקני פוטבול עושים את התכנית לפני העונה (ותהיה בטוח שהם משלבים אירובי פה ושם..במיוחד שמדברים על רצים)
מה זה yndtp?

לא מסכים איתך
התכנית לא מיועדת לשחקני פוטבול. היא מיועדת לכלל החברה ולאנשים שרוצים להתחזק. ברור ששחקני פוטבול עושים את התכנית ומשיגים תוצאות. תוצאות מירביות? לא.
כל העניין פה, והוא לא נתון לוויכוח, שאם אתה משנה משתנה במשוואה, התוצאה תיהיה שונה. האם זה טוב? תלוי במה אתה מגדיר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית