הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

לירון123123

משתמש פעיל
412
28
נק' מוניטין:
36
412
28
בזמנו,לפי מה שראיתי על התווית(לפני כמה חודשים טובים),החלבון של גל אור ב180 היה נראה לי לא משתלם מבחינת אחוז חלבון ומקורות חלבון(לא מנסה לעשות שם רע או משהו,אלא משהו שראיתי).
עכשיו לאחר שראיתי את המצבע של אמינושופ באינטרנט נכנסתי לאתר שלהם וראיתי ערכים שונים(לטובה),ממה שראיתי אז בחנות.
האם הם שינו את הפורמולה,ושווה יותר לקנות עכשיו?

באיזה סניפים היית? בסניף פתח תקווה שאלתי אמרו לי שאין עדיין בדיקות מעבדה
הם מעולם לא פירסמו בדיקות מעבדה. הוא אמר לי ואני מצטט ״גם באוכל שאתה קונה אתה מבקש בדיקות מעבדה״? חבל שלא עשיתי צילום מסך בזמנו.
דיברתי טלפונית עם סניפים ראשון לציון וירושלים

• פותח/ת השרשור
הם מעולם לא פירסמו בדיקות מעבדה. הוא אמר לי ואני מצטט ״גם באוכל שאתה קונה אתה מבקש בדיקות מעבדה״? חבל שלא עשיתי צילום מסך בזמנו.
בתאכלס אם השאלה הזו הייתה מופנית כלפי לא הייתי יודע מה לענות לו,אבל אני יודע שכל חברה שמכבדת את עצמה ואת הלקוחות שלה כן עושה ומשתפת וזה מה שגורם לקהל לקנות.
למה שלא תזמין מהאתר של מאי פרוטאין כשיש מבצעים? יוצא זול בהרבה
לגבי ההזמנה מייפרוטאין כי זה כרוך הבירוקרטיה מסויימת שלפעמים מעצבנת.

בתאכלס אם השאלה הזו הייתה מופנית כלפי לא הייתי יודע מה לענות לו,אבל אני יודע שכל חברה שמכבדת את עצמה ואת הלקוחות שלה כן עושה ומשתפת וזה מה שגורם לקהל לקנות.
צודק. גם לא באתי לריב איתו או משהו. שאלה לגיטימית לחלוטין אני חושב. ובמקום לענות לגופו של עיניין הוא פשוט התחמק. אם המוצר הזה כל כך איכותי איך שהם מתארים אותו, לא היית לו בעיה לענות כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תזמין מהאתר של מאי פרוטאין כשיש מבצעים? יוצא זול בהרבה
צודק. גם לא באתי לריב איתו או משהו. שאלה לגיטימית לחלוטין אני חושב. ובמקום לענות לגופו של עיניין הוא פשוט התחמק. אם המוצר הזה כל כך איכותי איך שהם מתארים אותו, לא היית לו בעיה לענות כמו בן אדם.
זהו הוא השתמש בהתקפה כדי להתכונן באופן כזה או אחר

בזמנו,לפי מה שראיתי על התווית(לפני כמה חודשים טובים),החלבון של גל אור ב180 היה נראה לי לא משתלם מבחינת אחוז חלבון ומקורות חלבון(לא מנסה לעשות שם רע או משהו,אלא משהו שראיתי).
עכשיו לאחר שראיתי את המצבע של אמינושופ באינטרנט נכנסתי לאתר שלהם וראיתי ערכים שונים(לטובה),ממה שראיתי אז בחנות.
האם הם שינו את הפורמולה,ושווה יותר לקנות עכשיו?
My protein עולה על כל אור גם באיכות וגם במחיר.
קניתי 2.5 קילו של חלבון איזולט ב180 שקל

• פותח/ת השרשור
My protein עולה על כל אור גם באיכות וגם במחיר.
קניתי 2.5 קילו של חלבון איזולט ב180 שקל
זהו אבל נגמרה תקופת הmp בארץ וניסיתי לחקור עוד כיוונים זולים וטובים,בכל מקרה הזמנתי bpi ב211 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית