הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה - סקוואט 87.5

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
פעם ראשונה אי פעם שהצלחתי את המשקל הזה...
הגעתי אליו פעם כשהייתי עושה half raps וגם אז נכשלתי בו חחח...

מאמין שיש הרבה בעיות כי היה לי כבד מאוד אבל הייתי נחוש לסיים אותו... בצילום זה הסרט הרביעי אם אני לא טועה

הייתי נחוש מאוד להצליח את ה-5 סטים האלו כי בשבילי להגיע ל-90kg זה סימון V על אחת מהמטרות לטווח הקצר ששמתי לעצמי

(אם הטשטוש פנים יוצא דפוק זה יוטיוב חחחח)

דבר ראשון, לעדות סקוואט בלי נעליים זה לא הכי טוב ואתה לא יציב.
דבר שני, אתה לא עושה ברייסינג. אתה לוקח אוויר כמו שצריך אבל אחרי שלוקחים נשימה לתוך הסרעפת צריך לדחוף את הבטן החוצה, כמו שאתה מכווץ אותה כשנותנים לך אגרוף לבטן. תכתוב bracing ביוטוב ותראה את הסרטונים. זה אחד הדברים הכי חשובים כדי להתקדם, לא להפצע ובכללי ככה עושים סקוואט.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, לעדות סקוואט בלי נעליים זה לא הכי טוב ואתה לא יציב.
דבר שני, אתה לא עושה ברייסינג. אתה לוקח אוויר כמו שצריך אבל אחרי שלוקחים נשימה לתוך הסרעפת צריך לדחוף את הבטן החוצה, כמו שאתה מכווץ אותה כשנותנים לך אגרוף לבטן. תכתוב bracing ביוטוב ותראה את הסרטונים. זה אחד הדברים הכי חשובים כדי להתקדם, לא להפצע ובכללי ככה עושים סקוואט.

אין לי כרגע נעליים שמתאימות לסקוואט...
להיות יחף לא עדיף מנעלי ספורט?
בעתיד כשהכיס אפשר את זה אני מתכנן לקנות נעלי סקוואט

בקשר לכיווץ של הבטן אבדוק את העניין!
חוץ מהקטע הזה, עוד הערות כלשהן?
איך סך הכל?

אי אפשר לתת ביקורת על דברים אחרים לפני שאתה פוטר את בעיית הברייסינג. תפתור אותה ותעלה סרטון חדש. ברייסינג אמור לתקן הרבה דברים אם נעשה נכון.

אין בעיה בכלל עם לעשות סקוואט יחף, והטכניקה שלך סבבה לגמרי, אבל אתה צריך לאחוז את המוט בצורה שהוא לא יתנדנד לך על הגב ואז תאבד שיווי משקל, ותנסה להישען על כל כף הרגל שלך, ככה אתה לא תעשה את הריקוד המגוחך הזה בין חזרה לחזרה ותאבד מלא אנרגיה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה בכלל עם לעשות סקוואט יחף, והטכניקה שלך סבבה לגמרי, אבל אתה צריך לאחוז את המוט בצורה שהוא לא יתנדנד לך על הגב ואז תאבד שיווי משקל, ותנסה להישען על כל כף הרגל שלך, ככה אתה לא תעשה את הריקוד המגוחך הזה בין חזרה לחזרה ותאבד מלא אנרגיה

אני חושב שהבעיה עם הכף רגל נובעת מהמשטח על הרצפה במכון... הוא רך מידי והרגל שלי קצת שוקעת בתוכו מהמשקת על הגב (בגלל זה אני זז קצת קדימה אחורה בין החזרות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית