הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני כח מתפרץ החיטוב

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
נמצא בחיטוב חודש ומשהו והולך לי מעולה, המשרתים המקסימאלים שלי לחמישיות נשארים כמעט קבועים ואני יורד יפה...

הבעיה היא שבאימונים יש לי סחרחורת... מובן לי מאיפה זה מגיע, אני מתאמן בהילוך יחסית גבוה למספר חזרות נמוך ומשקל מירבי, הגירעון השבועי שלי דיי סביר, עומד על 4 ומשהו בערך...
הקטע הוא שזה עובד לי נהדר, אני פשוט לא יודע אם הסחרחורות מעידות על דבר נוסף שלא קשור לסוכר בדם ומאגרי גליקוגן מדולדלים, כי אני בדיאטה דלת פחמימה מחזורית אז כל מה שאמרתי נפוץ.

"להתעלם" מהדבר הזה ולנסות לסיים את האימון שלי כרגיל יהיה בסדר לדעתכם? אשמח לתשובות מבוססות מחקרים או דברים שקשורים לנושא ישירות

תודה

בנוסף תבדוק אם באימון פחות עצים אתה חווה את אותה תופעה.
דר'א תזונה דלת פחמימות לא מתאימה לכל אחד

• פותח/ת השרשור
תנסה לתזמן את רוב הפחממות שלך סביב האימון בדגש על לפני האימון ובדוק מה מצבך אחר כך.

לא אוכל פחמימות כמעט בכלל וזה לדעתי יהיה דיי רע, אני נמצא על 30 גר ביום מכל הדברים שאני צורך באופן כללי, להכניס פחמימה לפני אימון בסביבה כ"כ רגישה יוצא אותי מקיטוזיס וישאיר אותי בלי כלום בדם
בנוסף תבדוק אם באימון פחות עצים אתה חווה את אותה תופעה.
דר'א תזונה דלת פחמימות לא מתאימה לכל אחד

אני מסוגל לעשות אימון פחות עצים ולא לחוות את התופעה השאלה שלי הייתה אם כדאי לי להתאמן בכל הכח ולהתעלם מזה וזה לא יגרום למשהו "רע".

יש לי ניסיון של בערך 5 שנים על הדיאטות האלו והן עובדות לי מעולה, פשוט תמיד "ריחמתי" על עצמי והלכתי למסלול הקל, והפעם חשבתי לעצמי אם יהיה אפשר לסחוב את זה כמו שזה ולקבל יותר.. כי אני באמת מקבל תוצאות יפות שאני רוצה בעיקר בכח שנשמר לי, אני פשוט לא יודע אם סחרחורת יכולה לומר משהו בעקיפין כמו הפרשה של הורמונים קטבולים או פירוק שריר או לא יודע מה..נותן דוגמאות כדי שתבין מה שאני מנסה לגלות

סחרחורת לרוב נגרמת בגלל ירידה בלחץ דם ורמות נמוכות של סוכר בדם (הגיוני במצבך), אני יודע שהמוח יכול להמיר את צריכת האנרגיה ל-70% מגופי קטון, ושהשרירים יכולים להפוך אותם ל-ATP, אבל אני לא יודע לגבי מערכת העצבים בפעילות גופנית בעצימות גבוהה.
ככה שקשה לומר.

בכל אימון תיהיה הפרשה של הורמונים קטבוליים, החלק שאני לא בטוח לגביו הוא פירוק חלבון מהשריר לצורך אנרגיה (gluconeogenesis), אני יודע שזה יכול לקרות, השאלה היא האם הקטוזיס מונע את זה.

• פותח/ת השרשור
סחרחורת לרוב נגרמת בגלל ירידה בלחץ דם ורמות נמוכות של סוכר בדם (הגיוני במצבך), אני יודע שהמוח יכול להמיר את צריכת האנרגיה ל-70% מגופי קטון, ושהשרירים יכולים להפוך אותם ל-ATP, אבל אני לא יודע לגבי מערכת העצבים בפעילות גופנית בעצימות גבוהה.
ככה שקשה לומר.

בכל אימון תיהיה הפרשה של הורמונים קטבוליים, החלק שאני לא בטוח לגביו הוא פירוק חלבון מהשריר לצורך אנרגיה (gluconeogenesis), אני יודע שזה יכול לקרות, השאלה היא האם הקטוזיס מונע את זה.

זהו יפה אמרת, דיאטה דלת פחמימה אמורה למזער את הירידה במסת השריר הבעיה היא שעם הזמן הרגישות של ההורמונים יורדת וזה מפסיק לעבוד כ"כ טוב אבל לכן עושים העמסה והאינסולין עוזר לשקם הכל בחזרה כמה שיותר

גלוקונאוגנזה תמיד יש ברמת העיקרון זה בלתי מניע אבל זה אמור להגיע יותר מהחלבון שאני מכניס מהאוכל

השאלה אם זה מה שקורה אצלי בגוף בפועל או שקצב פירוק שריר שלי עולה , והקישור שלי עם הכח שלא יורד כ"כ שגוי ונובע מסיבות אחרות ... אפילו שבנינו מה שמעניין אותי זה להיות חזק ביחס למשקל .. פשוט אם אני יכול להראות טוב על הדרך למה לא חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית