B Bizo משתמש מתחיל 35 0 נק' מוניטין: 0 0 35 0 21/12/17 #1 היי אני מרגיש שיש לי נטייה לאגור נוזלים אחרי ארוחות עם הרבה נתרן, בעיקר בפנים. איך אפשר לסלק אותם? תמיד היתי פשוט עושה ריצה וזה היה נעלם אבל לא תמיד אני פנוי לרוץ (צבא וזה..). מה אתם מציעים?
היי אני מרגיש שיש לי נטייה לאגור נוזלים אחרי ארוחות עם הרבה נתרן, בעיקר בפנים. איך אפשר לסלק אותם? תמיד היתי פשוט עושה ריצה וזה היה נעלם אבל לא תמיד אני פנוי לרוץ (צבא וזה..). מה אתם מציעים?
yogevnn משתמש משקיע 7,906 2,086 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,125 0 7,906 2,086 22/12/17 #2 קשה לי להאמין שזה כל כך נורא כמו שאתה מתאר אבל מה עם לקצץ בנתרן? ונגיד שיש עליה, למה זה רע? זה מתאזן כנראה בהמשך היום..
קשה לי להאמין שזה כל כך נורא כמו שאתה מתאר אבל מה עם לקצץ בנתרן? ונגיד שיש עליה, למה זה רע? זה מתאזן כנראה בהמשך היום..
ע עמרי1111 משתמש מתחיל 44 2 נק' מוניטין: 2 0 44 2 22/12/17 #3 על איזה רמה אתה מדבר שאתה כותב אחרי שאני צורך נתרן? לא חושב שטיפה מלח יתפוס לך נוזלים גם אם כן אז אם זה מפריע לך תשקול תוותר
על איזה רמה אתה מדבר שאתה כותב אחרי שאני צורך נתרן? לא חושב שטיפה מלח יתפוס לך נוזלים גם אם כן אז אם זה מפריע לך תשקול תוותר