הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לתזונה בSS

• פותח/ת השרשור Fatal
  • פורסם בתאריך

Fatal

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
חייב בSS לאכול מלוכלך?
אני לא רוצה לאכול מלוכלך המבורגרים וכל הג'אנק האחרים..

זה בדיוק מה שגם אני מתכוון. לנסות לקלוע לעודף של 500 יהיה קשה ורוב הסיכויים שתעריך מעט מדי את הכמות שאתה צריך כי אימונים עצימים שלוש פעמים בשבוע וההתאוששות מהם דורשים יותר קלוריות ממה שרוב האנשים חושבים ומחשבים. לכן הקונצזוס בפורום הוא באמת לכוון יותר לכיוון ה- 2000 מעל נטרלי מחושב כדי לוודא שאתה בעודף. הבעיה שאנשים מסוימים חושבים בטעות שזה יגרום להם להשמנה מטורפת או שעדיף להיות שמרן ולאכול +500 קלוריות רק כדי שחס וחלילה לא תצבור קצת שומן ביחד עם תוצאות.

מה שאני תוהה הוא דווקא בכיוון אחר: ההמלצה הגורפת בפורום היא להתחיל לבלוס כבר מתחילת התוכנית, כשברור שכשאתה מגיע לשלבים מתקדמים אתה צריך להכניס עוד יותר (ולו רק כי משקל הגוף עלה ואיתו גם ההוצאה הקלורית). השאלה היא אם המלצה להתחיל במאזנים חיוביים "מתונים" יותר ולהגביר את הצריכה הקלורית אינה המלצה שפויה יותר. ואני שואל את זה לא כי אני רוצה להתחכם, אלא כי היה לי הרושם שרוב מתאמני ה-SS כאן מפתחים כרס לתפארת, כך שהעליה בשומן היא יותר מ"קצת".

מה שאני תוהה הוא דווקא בכיוון אחר: ההמלצה הגורפת בפורום היא להתחיל לבלוס כבר מתחילת התוכנית, כשברור שכשאתה מגיע לשלבים מתקדמים אתה צריך להכניס עוד יותר (ולו רק כי משקל הגוף עלה ואיתו גם ההוצאה הקלורית). השאלה היא אם המלצה להתחיל במאזנים חיוביים "מתונים" יותר ולהגביר את הצריכה הקלורית אינה המלצה שפויה יותר. ואני שואל את זה לא כי אני רוצה להתחכם, אלא כי היה לי הרושם שרוב מתאמני ה-SS כאן מפתחים כרס לתפארת, כך שהעליה בשומן היא יותר מ"קצת".

לדעתי אם מתחילים ממש מההתחלה אז יש טעם לאכול בהדרגה. חלק מהאנשים צברו ניסיון כלשהו (כמוך) בתוכניות אחרות והמשקלים שהם מתחילים בהם לא נמוכים ואז אני לא רואה סיבה לא לבלוס מההתחלה.
אני לא ראיתי שלרוב המתאמנים יש כרס לתפארת. הם לא חטובים אש!, אבל לא הייתי קורא לאף אחד מהם שמן.

רגע יוני אתה מאלה שעושים שכיבות סמיכה לפני שהם יורדים לזרוק את הזבל אם הם במקרה יתקלו בשכן?

אתה רוצה להסביר לי למה זה מתקשר בדיוק?.... זה מעניין אותי דווקא
וקורן דווקא אחרי 3 חודש ב SS וחודשיים בבאלקינג רוטין גדלתי ממש יפה ואני לא נראה כמו בלון יחסית שמרתי על חיטוב, למרות שזה פחות מעניין אותי כבר..
תבוא לאימון פעם אחת בדיזנגוף לזכר הימים הטובים ותיווכח בעצמך 😃 יורי כל הזמן שואל עליך

נערך לאחרונה:
לדעתי אם מתחילים ממש מההתחלה אז יש טעם לאכול בהדרגה. חלק מהאנשים צברו ניסיון כלשהו (כמוך) בתוכניות אחרות והמשקלים שהם מתחילים בהם לא נמוכים ואז אני לא רואה סיבה לא לבלוס מההתחלה.
אני לא ראיתי שלרוב המתאמנים יש כרס לתפארת. הם לא חטובים אש!, אבל לא הייתי קורא לאף אחד מהם שמן.
אני חושב שלאדם שלא התחיל מאף תוכנית והוא התחיל ממצב חטוב יחסית יהיה קשה לאכול כמויות גדולות.. יחד עם המשקל על המוט עולה גם סיבולת הקיבה ✌️

אתה רוצה להסביר לי למה זה מתקשר בדיוק?.... זה מעניין אותי דווקא
וקורן דווקא אחרי 3 חודש ב SS וחודשיים בבאלקינג רוטין גדלתי ממש יפה ואני לא נראה כמו בלון יחסית שמרתי על חיטוב, למרות שזה פחות מעניין אותי כבר..
תבוא לאימון פעם אחת בדיזנגוף לזכר הימים הטובים ותיווכח בעצמך 😃 יורי כל הזמן שואל עליך
אני שוקל לעבוד שם האמת, הבעיה שלי היא הקטע שצריך אשכרה ללמוד להיות איש מכירות ופחות לאמן.

ולהציק לאנשים בקשר לאפק1ת וקר*אט*ן וש1רפ* ש1מן..... קיצר לא יודע אם זה בשבילי. גם שמעתי שצריך להעביר סדנת בטן כל שעה וחרא כזה

איך מתאים לך בסדנת בטן לקחת את כל השמנות והאנורקסיות לכלוב לעשות סקוואטים
סדנת בטן 🚬🤪🚬

על הולמס אנחנו מדברים

עבדתי שם לא יודע אם אמרתי לך כשהתאמנו בזמנו שם, יש שיעורי בטן כל שעה ויוצא לך במשמרת 1-2 להעביר, וזה אם לא מבקשים ממך שתחליף אחרים באותו היום
איתי ממש לא דיברו על שום מכירות וכאלה דברים בדיזנגוף , וחוץ מזה גם ככה אנשים קונים ים בולשיט שם אז זה לא כזה קשה לדחוף לאנשים מוצרים שלהם..
המנהל מדריכים ממש אחלה שם במיוחד המנהלת סניף, אז לא תהיה לך בעייה בכלל
רק תצטרך להתאמץ ולהראות שהשיעורי בטן מאוד חשובים לך שאתה מעביר אותם 😃
חוץ מזה מה איכפת לך תנסה ותראה איך הולך כן כן לא לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית