הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להזמין מ-VITACOST, אבל...

• פותח/ת השרשור PTwo
  • פורסם בתאריך

PTwo

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
...זה אולי קצת הרבה. רציתי להזמין קזאין (1.8 ק"ג) וחלבון (2.3 ק"ג), כי זה ממש משתלם - 400 ש"ח כולל משלוח. אבל עם האריזה זה יכול להיות יותר מ-5 ק"ג, ויש שם כזה חוק שאם תקבל חבילה יותר מ-5 ק"ג תשלם 400 ש"ח, משהו כזה.

אם זה לא ככה, יש מצב שיעשו בעיות במכס כי החבילה כל כך "כבדה" ויגידו לי לשלם איזה דמי מכס או משהו? ומע"ם משלמים בכל מקרה?

תודה.

לא קיים חוק כזה.

וגם אם החבילה שוקלת גרם אחד, כל עוד היא עברה את ה50 דולר והיא נעצרה במכס, אתה תשלם מע"מ.

• פותח/ת השרשור
לא קיים חוק כזה.

וגם אם החבילה שוקלת גרם אחד, כל עוד היא עברה את ה50 דולר והיא נעצרה במכס, אתה תשלם מע"מ.

פעם שעברה הזמנתי מ-BB.com ושילמתי שם $146 כולל משלוח. החבילה היתה 14 יום במכס ואז הגיעה אלי ולא שילמתי אפילו אגורה. מקרה ממוזל?

הפעם, הבעיה היא גם שאני מזמין מה שכבר מוכרים בארץ:

Dymatize Elite Whey Protein Isolate
Optimum 100% Casein

אז אם אני מזמין וזה שוקל, נגיד, 5.5 ק"ג אז חוץ מה-400 ש"ח ($106) שאני משלם ל-BB.com אני צריך לשלם 66 ש"ח (16.5 %) מע"ם וזהו? כי יצא שאני אקבל מה שעולה בארץ 750 ש"ח ב-300 ש"ח פחות - לא יעשו לי בעיות בגלל זה?

פעם שעברה הזמנתי מ-BB.com ושילמתי שם $146 כולל משלוח. החבילה היתה 14 יום במכס ואז הגיעה אלי ולא שילמתי אפילו אגורה. מקרה ממוזל?

הפעם, הבעיה היא גם שאני מזמין מה שכבר מוכרים בארץ:

Dymatize Elite Whey Protein Isolate
Optimum 100% Casein

אז אם אני מזמין וזה שוקל, נגיד, 5.5 ק"ג אז חוץ מה-400 ש"ח ($106) שאני משלם ל-BB.com אני צריך לשלם 66 ש"ח (16.5 %) מע"ם וזהו? כי יצא שאני אקבל מה שעולה בארץ 750 ש"ח ב-300 ש"ח פחות - לא יעשו לי בעיות בגלל זה?

לפעמים זה לא נעצר במכס.

ולגבי השאלה שנייה, לא יעשו לך בעיות.

תכלס גם הזמנתי אותו אבל אני לוקח אותו אחרי אימון בגלל עצלנות...
קניתי את הקרם וניל הוא ממש טעים... קצת מוקצף כזה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להזמין עכשיו, וקצת יותר ממה שכתבתי בהטחלה. אז ככה:

2 דליים Dymatize Elite Isolate
1 חבילה (12 יחידות) של חטיפי VPX Zero Impact
1 דלי Dymatize Elite 12-Hour Protein

זה יוצא אבל 9 ק"ג, זה לא ממש הרבה? עד עכשיו הזמנתי רק מ-BB.com ולא יותר מ-5 ק"ג וגם רק אקספרס, אז אולי הקומבינציה הזו היתה הטעות? יש לי פה טופס שמצאתי לגבי ה"חוק" שכנראה לא קיים, אבל בכל זאת (נמצא למטה). אני משלם 400 ש"ח שאני עובר את הגבול של 5 ק"ג רק אם אני אבחר במשלוח אקספרס (=FedEx)?

אז מה אתם אומרים? סליחה שאני שוב מדבר על זה, אני פשוט רוצה להיות בטוח ולא לשלם יותר ממה שאני משלם ל-Vitacost.

אגב: יש מישהו קופון?

קבצים מצורפים

• FedEx5454_Page_1.jpg
    FedEx5454_Page_1.jpg
    KB 82.1 · צפיות: 238
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אני לא יכול לשלם עם PayPal? יש לי ויזה בינלאומית, אבל שאני רוצה לשלם ב-PayPal כתוב שם:

"This recipient does not accept payments from non-U.S. PayPal accounts."

מה קרה פתאום? אז איך אתם הזמנתם?

נערך לאחרונה:
תראה יש דבר שנקרא לתת להם את האשראי שלך! איזה פטנט אדיר הא?
ותקח משלוח ארוך אל תהיה טיפש ותשלם מאות שקלים על כלום למקרה שלא הבנת מה זה ארוך POSTAL SERVICE לא משהו עם אקספרס פדקס וכו וכו

כי הוא יקר, ולא תורם
בטח שהוא תורם, בכל בוקר אתה קם יותר כושי ועם עוד סנטימטר אחד ביד. עד שתקח מספיק וגם השם שלך בתעודת זהות יהפוך פתאום לרוני:jester:
וברצינות, זה באמת בזבוז כסף (וגם לא טעים כל כך)

למה אני לא יכול לשלם עם PayPal? יש לי ויזה בינלאומית, אבל שאני רוצה לשלם ב-PayPal כתוב שם:

"This recipient does not accept payments from non-U.S. PayPal accounts."

מה קרה פתאום? אז איך אתם הזמנתם?
הם לא מקבלים PAYPAL מתושבים מחוץ לארה"ב כי על כל קנייה הם צריכים לשלם 4% עמלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית