הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להזמין מ-VITACOST, אבל...

• פותח/ת השרשור PTwo
  • פורסם בתאריך

PTwo

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
...זה אולי קצת הרבה. רציתי להזמין קזאין (1.8 ק"ג) וחלבון (2.3 ק"ג), כי זה ממש משתלם - 400 ש"ח כולל משלוח. אבל עם האריזה זה יכול להיות יותר מ-5 ק"ג, ויש שם כזה חוק שאם תקבל חבילה יותר מ-5 ק"ג תשלם 400 ש"ח, משהו כזה.

אם זה לא ככה, יש מצב שיעשו בעיות במכס כי החבילה כל כך "כבדה" ויגידו לי לשלם איזה דמי מכס או משהו? ומע"ם משלמים בכל מקרה?

תודה.

תגידו זה נכון שבודיבילדינג הפסיקו עם המשלוחים הארוכים? זה מה שהבנתי מחבר שלי

לא, רק השתנה השם של המשלוחים הארוכים
בעבר היה כתוב שם כללי למשלוח בין לאומי ארוך
אבל כיום כתוב פשוט משלוח בין לאומי של DHL
אל דאגה

ואללה.. תודה..
חבר שלי דיבר איתם והם אמרו לו שאין להם ברירה ובגלל שאנשים מתלוננים שבמשלוחים הארוכים אין אפשרות לעקוב אחרי החבילות ולשלוח עידכונים ללקוחות, אז הם מבטלים לגמרי את המשלוחים הארוכים
אני מקווה שאתה צודק בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
הזמנתי אתמול חבילה של 9 ק"ג (משלוח DHL), ועדיין לא קיבלתי "tracking number". שילמתי בכרטיס אשראי, אבל כתוב שם ב-My Account שהמוצרים עוד לא נשלחו. זה בגלל שאתמול היה יום שבת והיום יום ראשון? אז הם ישלחו את זה רק מחר?

הזמנתי אתמול חבילה של 9 ק"ג (משלוח DHL), ועדיין לא קיבלתי "tracking number". שילמתי בכרטיס אשראי, אבל כתוב שם ב-My Account שהמוצרים עוד לא נשלחו. זה בגלל שאתמול היה יום שבת והיום יום ראשון? אז הם ישלחו את זה רק מחר?
אל תדאג, הם צריכים כודם לקבל את התשלום (נראה לי אישור לתשלום מהויזה) + לוקח איזה יום או שתיים עד שהם שולחים. הם ישלחו לך אימייל "order shipping".

• פותח/ת השרשור
עכשיו הם פתאום שלחו לי מייל שכתוב בו שמוצר אחד (מ-4) חסר במלאי וזה "בדרך כלל לוקח שבוע עד שיהיה להם". ועדיין כתוב להם באתר שיש להם! זה לא יאמן! אין לי זמן לחכות.

עכשיו הם פתאום שלחו לי מייל שכתוב בו שמוצר אחד (מ-4) חסר במלאי וזה "בדרך כלל לוקח שבוע עד שיהיה להם". ועדיין כתוב להם באתר שיש להם! זה לא יאמן! אין לי זמן לחכות.
גם לי היה את זה. קניתי הזמנה והם כתבו לי שהם שלחו רק חלק מההזמנה ולא שלחו לי את אימייל שמאשר את השליחה לארץ. קיצר כל הלילה לא ישנתי ובבוקר הם כתבו ששלחו את הכל וכמובן היו בעיות בתשלום.. פעם לקחו חלק מהסכום ועוד... קיצר בסוף לקחו את כל הכסף (לאחר שהם שלחו את המייל שמאשר את שליחה של הכל). מקווה שיהיה בסדר. סכום לא קטן.

• פותח/ת השרשור
סכום לא קטן.

על איזה סכום אנחנו מדברים? אני שילמתי כולל משלוח $180.

ובסוף סידרתי שאקבל את שוקולד מאלט של אופטימום באותו כסף כמו ה-Dymatize Elite Isolate שחסר להם בטעם קפה מוקה. לא טוב כל כך, אבל לא רע בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית