עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא שואל ספציפית על המינימום הנדרש של בשר ועוף בהרכב החלבונים הוויטמינים והמינרלים שממולץ לצרוך.זה לאו דווקא צריך לבוא מבשר
יש המלצות של RDA שלרוב תקפות גם על מתאמנים
יכול אבל זה לא חכם ולא יהיה בריא לטווח הארוך, למשל כמו טבעונית, ללא קשר לפאן האידיאולוגי - יש בה הרבה מגבלות תזונתי ללא תיסוף מהצדאני דווקא שואל ספציפית על המינימום הנדרש של בשר ועוף בהרכב החלבונים הוויטמינים והמינרלים שממולץ לצרוך.
אתה אומר שהגוף יכול להסתדר ללא בשר וללא תיסוף ממקורות מלאכותיים ?
אני איתך בגלל זה אני שואל.יכול אבל זה לא חכם ולא יהיה בריא לטווח הארוך, למשל כמו טבעונית, ללא קשר לפאן האידיאולוגי - יש בה הרבה מגבלות תזונתי ללא תיסוף מהצד
מקפיץאני איתך בגלל זה אני שואל.
אולי אסביר את עצמי, התזונה מבחינת חלבונים היום היא ~ 450 גרם ביום של בשר/עוף, 4 ביצים ומעט מוצרי חלב (400 גרם יוגורט/ קוטג' וחלב לקפה)
מתחיל להמאס לי מלאכול בשר/עוף בערב אבל מכיוון שאני לא אוכל טונה ולא משתמש באבקות חלבון אני קצת תקוע באופציות שלי.
אני רוצה לשנות קצת התפריט שיכלול פחות בשר אבל שהגוף ייקבל את מה שהוא צריך מהבשר ובלי להשתגע עם מוצרי חלב.
אני מרגיש קצת תקוע.
אז זה בסדר לגמרי - תוסיף עוד בשר. אם זה נכנס לך +- בערכים זה בסדראני איתך בגלל זה אני שואל.
אולי אסביר את עצמי, התזונה מבחינת חלבונים היום היא ~ 450 גרם ביום של בשר/עוף, 4 ביצים ומעט מוצרי חלב (400 גרם יוגורט/ קוטג' וחלב לקפה)
מתחיל להמאס לי מלאכול בשר/עוף בערב אבל מכיוון שאני לא אוכל טונה ולא משתמש באבקות חלבון אני קצת תקוע באופציות שלי.
אני רוצה לשנות קצת התפריט שיכלול פחות בשר אבל שהגוף ייקבל את מה שהוא צריך מהבשר ובלי להשתגע עם מוצרי חלב.
אני מרגיש קצת תקוע.