הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים חזקים במרפקים

• פותח/ת השרשור Emil
  • פורסם בתאריך

Emil

משתמש מתחיל
124
26
נק' מוניטין:
40
124
26
לפני שבוע בערך התחילו לי כאבים ממש חזקים במרפקים באמצע אימון , אני לא מצליח להבין ממה זה יכול לנבוע כי אף פעם לא הייתה ל יבעיה במרפקים הדבר היחידי שכן עולה לי לראש זה שעשיתי הורדות ידיים ומה שכן זה גם מוזר כי עבר כבר שבוע והכאבים באים והולכים אבל בנתיים לא עוברים , למישהו יש רעיון ממה זה יכול להיות או איך לטפל בזה? תודה מראש

סקוואטים באחיזה לא נכונה עם עומס על המרפקים יכולים לגרום לזה. חוץ מזה אתה צריך לבדוק את הטכניקה שלך בכל התרגילים שהמרפקים מקבלים עומס בהם ואת תכנית האימונים/התאוששות.

אתה מרגיש כאב מגביל במהלך היום או רק תוך כדי ביצוע תרגילים מסוימים כמו סקוואט ובנץ'?

• פותח/ת השרשור
לא זה הקטע זה קורה לי גם במהלך היום מתנועות או אימוץ כלשהו של הידיים , גם הבייספס והכתף סוג של מעורבים בכאב , אני בטוח במאה אחוז שזה לא קשור לטכניקה לסקאוט כי למשל אתמול עשיתי סקאוטים כבדים בשבילי ולא היה שום כאב. ככה שהגורם היחידי שעולה לי זה ההורדות ידיים אבל אני לא מבין למה זה לא עובר

לא זה הקטע זה קורה לי גם במהלך היום מתנועות או אימוץ כלשהו של הידיים , גם הבייספס והכתף סוג של מעורבים בכאב , אני בטוח במאה אחוז שזה לא קשור לטכניקה לסקאוט כי למשל אתמול עשיתי סקאוטים כבדים בשבילי ולא היה שום כאב. ככה שהגורם היחידי שעולה לי זה ההורדות ידיים אבל אני לא מבין למה זה לא עובר
זה לא בהכרח נגרם מטכניקה לקויה, יכול להיות שהכאב במפרקים נגרם מעומס שחוזר לאורך זמן (שזה אחד הגורמים העיקריים למרפק טניס למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית