הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מלטודקסטרין באבקת חלבון

• פותח/ת השרשור r2014
  • פורסם בתאריך

r2014

משתמש מתחיל
183
18
נק' מוניטין:
47
183
18
קראתי שמדובר במונוסודיום גלוטמט (MSG) רק בשם אחר ושיש לו תופעות לוואי רבות.
אחד השמות האחרים שלו זה גם מלטודקסטרין.

יש לי אבקת חלבון שרשום שאכן יש בה מלטודקסטרין.
זה מסוכן?

אלה 2 דברים שממש לא קשורים אחד לשני, מלטודקסטרין זה סוג של סוכר, זה הכל, MSG זה משהו אחר, והאם הוא מזיק או לא זה גם משהו מאוד מוטל בספק

קראתי שמדובר במונוסודיום גלוטמט (MSG) רק בשם אחר ושיש לו תופעות לוואי רבות.
אחד השמות האחרים שלו זה גם מלטודקסטרין.

יש לי אבקת חלבון שרשום שאכן יש בה מלטודקסטרין.
זה מסוכן?

מלטודסטרין זה סוכר עם ערך גליקמי מאוד גבוה שיש ברוב הגיינרים של היום, אם אתה מחפש גיינר לא בריא כמו שיש ברוב המדפים
תקנה את שניהםבנפרד ותחסוך הרבה כסף,

אבל בגדול, תמנע ממלטודסטרין באותהמידה כמו שאתה נמנע מסוכר לבן.

מלטודקסרין זה סוכר חיטה. מכאן נובע השם malt beer. כי מאלט זה חיטה ודקסטרין זה שם נוסף לגלוקוז (dextrose)

זאת מולקולה שמורכבת מארבע עד 19 מולקולות גלוקוז. היא לא מזיקה כמו סוכר לבן כי אין בה פרוקטוז.
. זה סתם כמו לאכול קמח פלוס מינוס.

מלטודקסרין זה סוכר חיטה. מכאן נובע השם malt beer. כי מאלט זה חיטה ודקסטרין זה שם נוסף לגלוקוז (dextrose)

זאת מולקולה שמורכבת מארבע עד 19 מולקולות גלוקוז. היא לא מזיקה כמו סוכר לבן כי אין בה פרוקטוז.
. זה סתם כמו לאכול קמח פלוס מינוס.

אשמח לשמוע למה אתה מתייחס אליה יותר קקמח מאשר סוכר לבן, כי לפי האינדקס שלה והרמות אינסולין שהגוף מייצר עלמנת להתמודד איתה נראה לי הרבה יותר הגיוני להתייחס אליה כסוכר אם לא יותר גרוע מכך.
תודה

אשמח לשמוע למה אתה מתייחס אליה יותר קקמח מאשר סוכר לבן, כי לפי האינדקס שלה והרמות אינסולין שהגוף מייצר עלמנת להתמודד איתה נראה לי הרבה יותר הגיוני להתייחס אליה כסוכר אם לא יותר גרוע מכך.
תודה

כי סוכר לבן מכיל 50% פרוקטוז. ההשפעות של צריכה מרובה של סוכר גרועות יותר מאלה של גלוקוז.
. זה לשניהם קוראים סוכר לא אומר שהשפעותיהם המטאבוליות זהות. גם גלקטוז הוא סוכר. הוא סופר בעייתי אבל הוא לא אינסולוגני. לא הכל מתחיל ונגמר באינדקס גליקמי.

נ.ב אני מאמין שפרוקטוז הוא רעל לגוף אם הוא נצרך בכמויות גבוהות. גלוקוז, לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית