הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 90kg x5 בדיקת טכניקה

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
סוף סוף אחרי פעמיים שבהן נכשלתי עם המשקל הזה הצלחתי לסיים 5x5 עם 90kg ולהתקדם בסקוואט...

פעם קודמת שפרסמתי פה סרטון זה היה עם 87.5kg ושם קיבלתי מ - @Grizzly Bear טיפ ללמוד על ברייסינג...
ראיתי סרטונים וניסיתי להבין איך עושים את זה כמו שצריך, עדיין לא חושב שאני כל כך טוב בזה אבל מקווה שיש שיפור בעניין

אשמח לביקורת...
דרך אגב העניין שאני זז בין החזרות לפעמים ומשנה קצת מיקום זה איזשהו הרגל פסיכולוגי שלי... אני צריך להיפטר ממנו כי אני מאמין שזה מבזבז לי כוח

משקל גוף: 62+ (לא נשקלתי 10 ימים... אני נשקל מחר)

בסרטון סט אחרון מתוך 5

אכן יש לך דברים לשפר, נראה שאתה לא יורד בשליטה מלאה וכו' - אני לא יודע איזה cues להגיד לך אבל...
בכל אופן נראה שאתה מתאמן במטי שבהדר, הרצפה שם רכה בצורה מחרפנת, במיוחד בכלוב.

• פותח/ת השרשור
אכן יש לך דברים לשפר, נראה שאתה לא יורד בשליטה מלאה וכו' - אני לא יודע איזה cues להגיד לך אבל...
בכל אופן נראה שאתה מתאמן במטי שבהדר, הרצפה שם רכה בצורה מחרפנת, במיוחד בכלוב.

כן קלעת במקום... מסכים איתך לגמרי בכשר לרצפה, גם באשכול הקודם עם ה-87.5 צייני שיש לי בעיה ביציבות בגלל הרצפה במכון... דבר שבבסיס אין לי כשאני עושה סקוואט על בטון

תעבור לפרופיט שבלב תלפיות.
הרצפה קשה, יש מוטות טובים ו-2 כלובים, במה לדדלפיט ומחירים יותר טובים.
אני מגיע לשם פעם בכמה שבועות, אוכל לתקן אותך אם יזדמן.

• פותח/ת השרשור
תעבור לפרופיט שבלב תלפיות.
הרצפה קשה, יש מוטות טובים ו-2 כלובים, במה לדדלפיט ומחירים יותר טובים.
אני מגיע לשם פעם בכמה שבועות, אוכל לתקן אותך אם יזדמן.

האמת שעכשיו מתחילה שנה חדשה אז זאת אפשרות טובה... אני אשקול את זה ברצינות

• פותח/ת השרשור
תראה אץ הסרטון הקצר הזה .

צפיתי עכשיו בסרטון ומה שהוא מסביר זה בידיוק מה שאני מנסה לעשות...
אני לוקח נשימה עמוקה וממלא את הבטן לא את החזה... ואז מכווץ אותה תוך כדי שמירה של האוויר בפנים ונשאר ככה עד הרגע שאני עולה חזרה

לי זה נראה שאתה "צונח" למטה ללא שליטה, מאבד כיווץ ואז מתקשה מאוד לצאת מהבור בגלל זה.
גם העומק מאוד מוגזם לlb

תרד לאט יותר
תרים מרפקים
ותקרא את המאמרים של @kotzer על איך לנשום(יכול להיות שאני מתבלבל ועל זה הוא פרסם סרטון ולא מאמר) ואיך להשתמש בכף הרגל.
אם אתה לא מוצא אוכל לצרף בערב, אני פשוט מהפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית